Serviciile de promovare online oferite sunt servicii SEO, servicii Adwords si Facebook Ads. Optimizarea pentru motoarele de cautare reprezinta un serviciu care iti creste vizibilitatea in mediul online si determina o buna pozitionare in cadrul rezulatelor returnate de Google.

Serviciile SEO presupune o analiza a afacerii pentru a observa concurenta pe anumite cuvinte cheie, pozitia acestora in cadrul rezultatelor, timpul de incarcare a site-ului, calitatea continutului. Dupa realizarea auditului SEO, se trece la etapa de analiza a concurentei, apoi la optimzarea on page si off page, optimizare ce tine cont de cuvintele cheie anterior stabilite.

O alta metoda eficienta de promovare online este reprezentata de promovarea pe Facebook prin intermediul unei campanii de Facebook Ads. Algoritmul realizarii unei campanii de Facebook are in vedere patru aspecte esentiale pentru succesul  acesteia: obiectivele, reclama, criteriile de targetare si bugetul.

 

Promovarea pe Facebook îsi ofera oportunitatea sa realizezi o targetare eficienta, iar aceasta se poate face in functie de numerosi factori: localizare geografica, nivel de educatie, profesie, varsta, interese etc. Asadar, promovarea pe Facebook reprezinta un instrument de marketing indispensabil unei afaceri, iar campania de Facebook este o modalitate excelenta de promovare.

Campaniile Google AdWords reprezinta o alta metoda eficienta de publicitate online  deoarece profitul este obtinut in termen scurt. Prin intermediul serviciilor PPC se pot aduce rapid vizitatori targetati pe site-ul afacerii tale pentru a promova produsele sau serviciile pe care le oferi.

Cele trei metode de promovare online se interconditioneaza si asigura contextul necesar necesar pentru stabilirea unui plan de promovare online eficienta, al carui scop principal este de a creste profitul prin cresterea vizibilitatii in mediul online si a ratei de conversie.