pinterest social media
3 Metode de a Creste Vizibilitatea in Online Articol recent 3 Servicii de Digital... Urmatorul articol Social Media Marketing Romania

Orice firma are nevoie de expunere in mediul online, iar prin cateva strategii de marketing si o investitie minima puteti obtine expunerea dorita ce se poate transforma chiar si in vanzari.

 

  1. Giveaway – Investitie minima

Realizarea unui giveaway este o modalitate usoara si rapida de a obtine vizibilitate intr-un timp scurt. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa oferiti in mod gratuit un produs unei persoane ce va fi aleasa prin extragere.

Pentru a fi eligibile persoanele trebuie sa efectueze anumite actiuni precum:

  • Like paginii de Facebook si/sau Instagram
  • Sa dea tag altor persoane
  • Sa se aboneze la newsletter etc.

Un astfel de concurs va genera comentarii si va va creste pagina intr-un timp extrem de scurt.

Daca concursul nu ia amploarea dorita, puteti promova postarea pentru a face ca lucrurile sa devina un bulgare de zapada.

 

  1. Influencer marketing – Investitie medie

Colaborarile cu influenceri reprezinta o sursa buna de vizibilitate, insa nu este suficienta doar o postare.

Recomandam tuturor ce realizeaza colaborari cu influenceri sa creeze un plan de durata pentru ca utilizatorii sa asocieze influencerul cu brandul dumneavoastra.

 

  1. Campanii platite – investitie mare

Campaniile platite pot fi o investitie mica daca alocati doar 100 de lei, insa pentru a obtine vizibilitate si pentru a depasi un numar de peste 1.000.000 de afisari sau click-uri este nevoie de un buget considerabil.

In functie de strategie de marketing pe care o aveti puteti alege modul in care doriti sa obtineti expunere.

 

Recomandare:

Trendurile fluctueaza foarte mult, iar daca nu puteti sustine vizibilitatea pe termen lung veti fi precum o stea cazatoare ce a fost vizibila, apoi a disparut.

Va recomandam sa realizati un giveaway pe luna si sa alegeti cativa influenceri cu care sa colaborati constant si care sa nu presupuna un cost extrem de mare.

De asemenea cand vine vorba de campanii platite, recomandat ar fi sa distribuiti bugetul pe o perioada mai mare astfel incat sa reusiti sa ramaneti in mintea utilizatorilor.

Campaniile de promovare platite pot fi de asemenea directionate si catre obtinerea de vanzari lucrur ce va sustine activitatea firmei dumneavoastra.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta