pinterest social media
3 Servicii de Digital Marketing ce Asigura Stabilitate unui Website Articol recent 5 Greseli ce iti consuma... Urmatorul articol 3 Metode de a Creste...

Foarte multe firme au strategii de dezvoltare pe care se focuseaza, insa stabilitatea ar putea fi cheia daca va aflati intr-o nisa in care vanzarile fluctueaza.

Prin stabilitate intelegem un volum de trafic si de vanzari aproximativ constant indiferent de perioada din an. Existand o stabilitate veti sti care este minimul de incasari pe care afacerea dumneavoastra se poate baza.

 

Care sunt serviciile de care aveti nevoie pentru a va stabiliza afacerea?

 

  1. SEO (Search Engine Optimization)

SEO este serviciul cel mai important si de care aveti nevoie pentru a oferi stabilitate afacerii voastre.

Am plasat SEO pe primul loc deoarece pozitionarea pe prima pagina pe multiple cuvinte cheie relevante pentru industria dumneavoastra va genera trafic constant. In mod evident, daca sunteti pe prima pagina pe cuvinte cheie ce genereaza conversii, in acest caz veti incepe sa obtineti si vanzari.

Investitind constant in SEO veti obtine un trafic tot mai mare si veti avea o baza de vanzari care sa va permita sa reinvestiti.

 

  1. Content Marketing

Desi suntem distrasi de toate retelele de socializare si de toate formele de continut este important sa alocati timp si resurse pentru content marketing.

Recomandarea noastra este sa invetiti in primul rand in crearea de articole pentru blogul website-ului dumneavoastra. In acest fel puteti raspunde la intrebarile utilizatorilor, la fricile lor, puteti educa si chiar vinde prin intermedul articolelor.

Postand continut pe blog veti ajuta website-ul sa creasca tot mai mult prin traficul atras din Google.

Strategia de continut nu se limiteaza doar la website-ul dumneavoastra. Daca aveti resurse puteti crea continut video pe care sa il publicati pe Youtube, Tik Tok, Instagram si Facebook.

Acestea vor obtine vizualizari si engagement din partea utilizatorilor, iar anumite persoane vor fi chiar curioase sa afle detalii despre produsele dumneavoastra.

 

  1. Email marketing

Incepeti prin a colecta emailuri de la utilizatori. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru inceput este sa plasati un popup pe site si formulare de abonare, iar daca aveti avea trafic si un indemn convingator veti putea colecta emailuri fara prea mare efort.

Munca nu se opreste aici. Emailurile trebuie segmentate pentru a putea trimite campanii de email marketing cat mai personalizate pentru a putea oferi reduceri si preturi speciale la produsele pe care acestia le doresc.

Share

Vrem sa stim parerea ta