pinterest social media
5 Moduri in care Poti Creste Rata de Conversie Articol recent Afla cum sa analizezi... Urmatorul articol 5 Greseli ce iti consuma...

Rata de conversie este un indicator important pe care trebuie sa il aveti in vedere cand vine vorba de cresterea vanzarilor.

In acest articol vom evidentia cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti pentru a optimiza rata de conversie.

 

Modalitati de a imbunatati rata de conversie

 

  1. Optimizati formularul de comanda

Foarte multe afaceri mici dupa ce si-au creat magazinul online sau website-ul au probleme cu rata de conversie, iar cauza in cele mai multe cazuri este reprezentata de formularul de comanda.

Evitati sa solicitati informatii din partea utilizatorilor de care nu aveti nevoie in mod obligatoriu precum codul postal. Limitati numarul de campuri cat de mult posibil si faceti ca procesul de finalizare al comenzii sa nu dureze.

 

  1. Oferiti reduceri

Oamenii iubesc reducerile, motiv pentru care va recomandam sa practicati reduceri la produsele pe care le comercializati. Chiar si o reducere de 5-10% acesti o vor aprecia mai mult decat credeti.

 

  1. Cupon de reducere

Anumiti utilizatori au nevoie de stimulente, iar daca oferiti deja reduceri, veniti cu inca un lucru care sa motiveze efectuarea achizitiei. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le oferiti un cupon de 10% reducere pentru prima lor comanda.

Foarte multi se vor abona si doar cativa vor folosi codul de reducere, insa cu o solutie automatizata veti obtine emailurile lor si veti putea sa obtine vanzari prin intermediul cuponului, dar si al viitoarelor campanii de email marketing.

 

  1. Recuperare cos abandonat

Daca aveti implementate solutii de recuperare ale cosurilor abandonate cat si campanii de remarketing pe cos abandonat, in mod cert va veti imbunatati rata de conversie mai mult decat credeti.

 

  1. UX

Oferiti-le utilizatorilor o experienta de utilizare a website-ului cat mai usoara. Asigurati-va ca webisite-ul functioneaza perfect si ca acesta arata si functioneaza fara eroare pe mobil.

Toate aceste mici recomandari pot duce la imbunatatirea ratei de conversie astfel incat sa va dublati vanzarile.

Daca nu stiti de unde sa incepeti puteti solicita ajutor specializat din partea echipei noastre, iar noi va vom oferi solutii de optimizare a website-ului  si servicii pentru implementarea propunerilor astfel incat rata de conversie sa creasca cu pana la 100%.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta