pinterest social media

Promovare online GRATUITA 

Ebook Gratuit. Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi acces instant la un ebook ce te va ajuta sa descoperi potentialul marketinugului online.

Mediul online permite oricarei persoane sa isi promoveze afacerea in mod gratuit in diferite moduri. Desi este gratuit din punct de vedere financiar, este nevoie de timp pentru a obtine rezultate, timp care este cea mai importanta resursa pe care o avem la dispozitie.

 

Cum va puteti promova afacerea in mod gratuit?

Cele mai multe persoane sunt familiarizate cu promovarea platita ce genereaza rezultate intr-un timp scurt, iar noi ca si agentie stim ce poate face un marketing eficient pentru o afacere, insa foarte putine persoane stiu cum ar putea sa se promoveze gratuit.

Promovarea gratuita necesita timp pentru ca este nevoie de un efort constant pe mai multe canale de promovare si de o strategie eficienta astfel incat mesajele sa ajunga la publicul tinta.

Printre cele mai populare metode de promovare gratuita putem enumera:

  1. Articole pe blog
  2. Descrieri detaliate la produse
  3. Creare conturi de socializare si publicare continut constant si relevant pentru acestea
  4. Creare de continut video
  5. Colectare emailuri si utilizare platforme de email marketing gratuite precum Mailchimp, care va permite sa trimiteti catre 2000 de persoane emailuri in mod gratuit.
  6. Postati in grupuri pe Facebook produsele sau serviciile dumneavoastra
  7. Postati continut si creati o comunitate prin interactiunile cu utilizatorii

 

Lista ar putea continua, insa daca veti incepe sa faceti un plan de actiune pentru a va promova gratuit veti descoperi ca pentru implementarea tuturor lucrurilor mentionate este nevoie de mult timp, iar rezultatele vor aparea dupa o perioada mai mare de timp.

Echipa noastra va poate ajuta, atat cu servicii de promovare gratuita, cat si cu servicii de promovare platita pentru a obtine rezultate intr-un timp scurt.

 

Cand poti incepe promovarea gratuita a unei afaceri?

Recomandarea noastra este sa incepeti sa va promovati in momentul in care toate lucrurile functioneaza in mod corespunzator, deoarece atunci cand veti incepe, utilizatorii ce vor interactiona cu website-ul dumneavoastra sau cu conturile de socializare, vor sa vada informatii complete si sa inteleaga cu ce va ocupati.

 

Care este obiectivul promovarii gratuita?

De la afacere la afacere, obiectivul poate fi diferit. Sunt afaceri care isi doresc trafic, leaduri, completari de formulare sau vanzari.

 

Cum functioneaza promovarea gratuita?

Promovarea gratuita nu va functiona peste noapte. Rezultatele vor fi din ce in ce mai bune pe masura ce va consolidati pozitia in piata.

Promovarea gratuita functioneaza lent, gradual si are nevoie de timp pentru a fi cu adevarat eficienta.

 

Sunt costuri in promovarea gratuita?

Asa cum am mentionat mai sus, costul este reprezentat de timp. Pe langa timpul pe care il alocati, puteti ajunge sa investiti usor in promovare platita.

Postarile cu engagement bun pot fi promovate, toolurile care sa va usureze viata pot costa si lista poate continua.

Depinde de dumneavoastra ce stategie ati adoptat.

 

 

 

Te putem ajuta cu urmatoarele servicii de promovare online cu rezultate rapide

7 zile promovare gratuita!

$FACEBOOK ADS

Analiza business

Creare profile buyer persona

Strategie marketing personalizata

Creare mesaje si grafica

Set up

Instagram ads

Remarketing si lookalike

Facebook dynamic product ads

A/B testing reclame

Optimizare zilnica

Raport lunar

$GOOGLE ADS

Analiza business

Analiza concurenti

Analiza clienti

Strategie marketing personalizata

Creare anunturi si grafica

Set up

Audiente Remarketing

Google shopping Ads

A/B testing anunturi

Optimizare zilnica

Raport lunar

 

Cand pot incepe promovarea?

Dupa completarea formularului de contact cu detaliile solicitate, va vom contacta pentru a incepe promovarea.

 

Care este obiectivul promovarii online?

Suntem o agentie de performance axata pe rezultate. Intreaga noastra activitate are scopul de a genera vanzari prin intermediul serviciilor de marketing digital.

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Sunt alte costuri in afara de serviciile de promovare?

Da, este necesar sa alocati un buget care va fi platit direct catre Google Ads sau Facebook Ads pentru a putea rula campaniile.

Campaniile Google Ads si Facebook Ads se vor face fie pe contul dumneavoastra, fie pe un cont creat special pentru promovare. Veti primi instructiuni din partea noastra despre cum se creaza si cum se seteaza, apoi ne veti oferi acces pentru a incepe campaniile.

Bugetul poate fi alocat inainte sau puteti plati catre Google in momentul in care va solicita plata acesta. Pentru promovarea pe Facebook, se ofera acces la pagina de Facebook si la contul de publicitate.

 

Dupa ce obtin rezultate cum se procedeaza pentru colaborare in continuare?

Putem continua sa colaboram daca sunteti multumit de rezultatele generate. Ne comunicati prin telefon la 0743 753 276 sau prin email la contact@promovareaonline.ro si va vom oferi toate detaliile necesare.

 

Procesul include campanii de configurare, creare de bannere, remarketing si altele pentru o singura platforma de marketing: Facebook Ads sau Google Ads. Campaniile setate sunt efectuate pe contul dvs.

Mentionam ca suntem certificati in Google Ads, Google Anlytics, Facebook Ads si Hubspot si obtinem performanta pentru clientii nostrii de peste 8 ani!

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Incearca colaborarea cu agentia Promos si vei avea rezultate.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)