pinterest social media
Afis Publicitar si Poster Realizat ca la Carte Articol recent Conversion API si Facebook... Urmatorul articol Creare Catalog de...

Ce sunt afisele publicitare?

Afisele publicitare sunt o metoda de promovare a unui serviciu sau produs, ce dispun de un design catchy si un mesaj persuasive pentru a ramane in minte consumatorului si pentru a-l convinge sa achizitioneze acel produs.

Aceasta metoda a fost folosita destul de mult timp inainte si pana in ziua de azi, conceptual a evoluat atat de mult, datorita mediului digital, incat exista spatii nelimitate unde poate fi plasat afisul.

Ce avem in vedere in realizare afisului publicitar si cum trebuie sa arate?

Este foarte important sa stabilim inainte anumite criterii, care trebuie respectate pentru ca afisul sa aiba un impact puternic catre consumatori.

Audienta trebuie stabilita inainte, deoarece vom dori sa stim aceste detalii inainte de a realiza design-ul si textul. Trebuie sa ne indreptam atentia catre ce tip de oameni vrei sa atragi, tineri sau batrani, studenti sau oameni formali. Cum sunt acestia? Apreciaza umorul? Vor citi tot mesajul sau nu? Raspunde rapid la aceste intrebari si sigur te vor ajuta sa-ti determini grupul tinta pentru afisul publicitar.

 

De ce ai nevoie de un afis publicitar?

Design-ul pe care il vei folosi depinde de audienta, pe care tocmai ai stabilit-o. Acesta trebuie sa arate cat mai atractiv, iar culorile pe care le folosesti trebuie sa fie in concordanta cu identitatea vizuala a companiei.

Povestea pe care o prezinti in afisul publicitar, trebuie sa fie relevant si sa captiveze grupul tinta. Titlul trebuie sa iasa in evidenta si sa vanda, asa ca alegerea acestuia nu este usoara. Mesajul pe care il transmiti ii va oferi mai multe informatii consumatorului, dar acesta nu trebuie sa plictiseasca, nici sa vanda direct.

Dupa ce il realizam, unde il afisam?

Afisul publicitar trebuie sa apara in spatiile aglomerate de oameni, cum ar fi in metrou, intr-o zona centrala a orasului, in statiile de autobuze sau in apropierea mall-urilor.

 

Ai nevoie de un afis publicitar? Noi suntem aici!

Avantajul de a lucre cu o agentie de publicitate este ca beneficiezi de o gama larga de servicii printer care si realizarea afiselor publicitare. Agentia noastra este formata din specialisti in imagine si strategie, si te vor ajuta sa-ti aduci afacerea la un nou nivel.

Vom analiza grupului tinta, a companiei dvs., trendurile actuale si vom realiza mesajele si design-ul potrivit pentru ca tu sa obtii mai multe vanzari cu ajutorul afiselor publicitare.

Imaginea afacerii tale conteaza, asa investeste in ea!

Share

Vrem sa stim parerea ta