pinterest social media
Afla cum iti poti promova afacerea prin intermediul masinilor din trafic Articol recent Pe ce canal ar trebui sa... Urmatorul articol Promovarea pe Instagram...

Mediul online a crescut extrem de mult, iar multe firme incep sa isi indrepte atentia asupra tot mai mult asupra lui datorita beneficiilor pe care le ofera si a posibilitatilor de monitorizare a consumatorilor cat si a investitiilor realizate.

Cu toate acestea, industria de publicitate offline are o multime de posibilitati la care puteti apela pentru a promova produsele sau serviciile. Daca bannerele stradale sunt costisitoare si aveti nevoie de bugete mari, pe piata sunt metode de promovare offline accesibile care va pot ajuta sa va promovati eficient.

Una dintre modalitatile prin care va puteti promova offline este publicitatea pe masini.

Cum se realizeaza acest lucru?

Pe piata sunt mai multe firme care intermediaza legatura dintre soferii dispusi sa puna la dispozitie firmei dumneavoastra spatiul vizibil de pe masina si firma care doreste sa se promoveze.

In urma unei fise completate, soferii vor declara care este zona prin care se plimba cel mai mult, cate ore petrec in trafic, dar si alte detalii despre comportamentul lor de condus.

promovare trafic

In calitate de firma, dumneavoastra trebuie sa analizati fisele acestora si sa alegeti doar acei soferi care petrec ore in trafic in zona dumneavoastra de interes.

Dupa ce ati luat o decizie, agentia va intermedia aceasta legatura, iar campania va incepe sa se deruleze dupa aplicarea autocolantului pe masina soferului sau soferilor alesi.

Aceasta strategie are beneficiile sale printre care enumeram:

-awarenes;

-crestere a brandului;

-cresti interesul oamenilor fata de firma ta;

-atragi potentiali clienti;

-sporire a numarului de vanzari;

-costuri mici comparativ cu alte modalitati de promovare offline;

In calitate de firma trebuie sa va ganditi bine la strategia de promovare din offline si pentru ca aceasta sa fie eficienta, realizati-o pe termen lung pentru ca doar asa veti vedea rezultatele acesteia.

Share

Vrem sa stim parerea ta