pinterest social media
Agentie Marketing Timisoara Articol recent Agentie Marketing Sibiu Urmatorul articol Agentie Marketing Brasov

Cauti agentie marketing Timisoara?

Daca esti in cautarea unei agentii de marketing in Timisoara echipa noastra iti poate oferi serviciile de care ai nevoie de la distanta. Noi suntem din Bucuresti, dar acest lucru nu ne-a oprit niciodata sa generam rezultate pentru clientii nostri.

Fie ca alegi o agentie de marketing din Timisoara sau oricare alt oras, rezultatele sunt cele care conteaza.

 

De ce sa investesti in promovarea afacerii tale?

Marketingul se afla in spatele in marilor branduri si doar asa de-a lungul timpului marile branduri si-au consolidat pozitia si au ajuns unde sunt in prezent. Investitiile colosale de marketing sunt tot mai mari pentru ca a ramane in mintea utilizatorilor nu este ieftin deloc.

Daca aveti o afacere mica, medie sau chiar mare, trebuie sa incepeti sa alocati buget pentru promovare si sa colaborati cu o agentie profesionista.

Incepeti prin a va proteja pozitia pe piata prin bugetul alocat si in timp cresteti bugetul de marketing pentru a impinge vanzarile cat mai mult posibil astfel incat in cele din urma sa realizati ca ati crescut mai mult decat v-ati fi asteptat.

Cum masurati rezultatele unei agentii de marketing?

Marketingul online este mult mai usor de masurat. Sumele investite pe Google Ads, SEO, Facebook Ads sau orice alta platforma pot fi cuantificate foarte bine. Datorita platformelor si al diferitelor tooluri puteti masura numarul de utilizatori, telefoanele, mesajele, comenzile sau rezervarile.

De asemenea puteti vedea si o evolutie a cautarilor pe brand, iar in timp veti descoperi cum anume va pozitionati pe piata comparativ cu concurenta.

Alegeti intotdeauna sa lucrati cu o agentie de marketing profesionista pentru ca veti primi transparenta, iar modul in care sunt utilizati banii dumneavoastra va fi vizibil.

 

Cat de repede sunt vizibile rezultatele unei agentii online?

Sunt mai multi factori ce pot determina viteza de aparitie a rezultatelor. Sunt cazuri in care din prima zi apar rezultate, insa am gestionat conturi la care rezultatele au aparut dupa cateva luni.

In cazul SEO, rezultatele se vor vedea dupa 1-2 luni si ne referim la faptul ca site-ul va incepe sa rankeze pe anumite cuvinte cheie, iar dupa cel putin 5-6 luni, acesta va fi pe prima pagina pe cuvintele pentru care s-a facut optimizarea. Cand vine vorba despre campaniile platite, vor fi rezultate din prima luna, insa campaniile au nevoie de timp pentru a fi cu adevarat eficiente.

Sunt putine magazinele sau firmele de prestari servicii ce obtin din prima luna costuri  pe conversie de 20-30 de lei. Acest lucru necesita timp pentru ca piata devine tot mai aglomerata, insa o agentie va sti sa gaseasca solutii pentru fiecare tip de afacere.

 

La Promos rezultatele sunt obiectivul nostru si chiar daca esti in cautarea unei agentii de marketing Timisoara, noi te putem ajuta sa iti scalezi afacerea!

Share

Vrem sa stim parerea ta