pinterest social media
Avantaje indicatorului Local Search Articol recent Social Media pentru afaceri Urmatorul articol Greseli in promovarea online

Studiile arata faptul ca de cativa ani cautarile de pe mobile au crescut considerabil. In prezent numarul cautarilor de pe mobile de apropie de 60% , iar 1% din aceste cautari au intentia de a gasi produse sau firme ce presteaza servicii pe plan local. Acest lucru se rasfrange asupra tuturor oamenilor de marketing si proprietarilor de afaceri deoarece acestia trebuie sa dezvolte o strategie privind locatia.

In prezent chiar si companiile 100% de e-commerce se pot folosi de o strategie de atragere a clientilor in functie de locatie, aducandu-va rezultate in urma unei targetari precise.

Local Search

Sfatul nostru este sa va folositi de local search pentru ca veti ajunge foarte rapid la clientii dumneavoastra in functie de cautarile acestora indiferent de industrie.

Local search reprezinta unul din indicatorii ce contribuie la optimizarea site-ului dumneavoastra, lucru ce va contribui la cresterea acestuia.

In acelasi timp, veti obtine un link ce va trimite utilizatorii catre afacerea dumneavoastra.

Pentru ca pentru fiecare manager atragerea clientilor reprezinta intotdeauna o provocare folositi-va de local search pentru a-i intampina asa cum se cuvinte.

Share

Vrem sa stim parerea ta