Google ofera tuturor persoanelor ce detin un site si un cont de AdWords sansa de a-si promova produsele/serviciile in cadrul rezultatelor oferite motoarelor de cautare. Pay-Per-Click (PPC) este metoda prin care dumneavoastra platiti doar in momentul in care un utilizator a dat click pe anuntul dumnevoasta.

In momentul in care un utilizator cauta un produs sau un servici, in partea de sus si jos a paginii veti vedea reclame sponorizate care va ofera solutii/variante pentru ceea ce dumnevoastra cautati.

O campanie conceputa si optimizata intr-un mod profesionist va v-a aduce trafic relevant pe site-ul dumnevoastra. Cu un buget de 100 de ron lunar si cu un CPC (cost per click)  0,4 ron, veti obtine cel putin 250 de click-uri, click-uri ce va pot aduce venituri importante in functie de business-ul dumnevoastra.

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de ppc. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Buyer persona profile

PPC este o metoda eficienta atat pentru consumatori cat si pentru agentii de publicitate! Pentru campanii Facebook este recomandat sa incepeti inainte sa creati campanii sa conturati profile buyer persona.

Cercetarile indica faptul ca o persoana ce cauta va da click pe anunturile platite mai des decat pe orice alta forma de publicitate digitala. Acest lucru denota faptul ca pentru ca oamenii nu se gandesc ca acele anunturi sunt platite pentru a fi pe primele pozitii, ci au in minte doar faptul ca se potrivesc perfect cu nevoile lor.

Pentru ca folosim foarte des motoarele de cautare Google ofera atat rezultate organice, cat si platite. Rezultatele organice sunt afisate in functie de optimizarea SEO si de relevanta acestora, iar rezultatele platite vor fi afisate in functie de quality scor, formula dezvoltata de Google pentru a le oferi utilizatorilor anunturi care sa satisfaca cat mai bine nevoile acestora.

PPC este eficient si pentru agentii de publicitate care investesc sume importante de bani pentru a-si promova produsele si serviciile, totul pentru ca acestea sa se afle pe prima pagina. Cu ajutorul platforme AdWords si Analytics acestia pot masura calitatea si eficienta campaniilor si le pot optimiza pentru a oferi clientilor produsele de care au nevoie.

Metoda de promovare PPC  ofera agentilor de publicitate sansa de a obtine rezultate intr-un timp foarte scurt, rezultate masurabile, control deplin, statistici si informatii care pot ajuta la imbunatatirea afacerii, produselor sau serviciilor.

Contacteaza-ne

Raspundem rapid

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!