pinterest social media

Suntem o agentie certificata si partenera Google Ads , motiv pentru care iti oferim servicii PPC potrivite afacerii tale. Google Ads, in trecut Google Adwords reprezinta una dintre cele mai rapide si eficiente metode de promovare online, din punct de vedere al vanzarilor. Practic, investesti si obtineti profit in timp scurt.

Cele mai utilizate campanii de Google Ads sunt de tip search, ceea ce presupune organizarea cuvintelor cheie si a anunturilor intr-un mod eficient.  Agentia de promovare Promos se ocupa cu implementarea acestor servicii la nivel avansat, astfel incat optimizam toate aspectele: quality scoare, cpc, rata de conversie etc.

Campanii Google Ads
Eficiente
Analiza business

Analiza concurenti

Analiza keywords

Implementare coduri Google Ads

Creare mesaje si bannere

Dynamic Display Ads

Set up

Audiente Remarketing

Audiente Lookalike

Optimizare zilnica

Raport lunar

*Preturile pentru promovare Google Adwords depind de bugetul investit.

Ce obtii prin campanii Google Ads?

Rezultate rapide

  • Va cream campanii eficiente de Google Ads;
  • Anunturile vor fi in primele rezultate oferite de Google;
  • Obtinem trafic targetat;
  • Optimizam campanii cu obiectiv de vanzari.

Eficienta

 • Suntem orientati spre rezultate;
 • Va crestem vanzarile in timp scurt;
 • Va plasam reclamele acolo unde sunt clientii dumneavoastra;
 • Va ocupati de administrarea afacerii, iar noi va gestionam in procesul de promovare;
 • Va aducem click-uri relevante la cel mai mic cost posibil;
 • Va oferim rapoarte lunare.

Un alt tip de promovare reprezentat de display, targetam useri in functie de interesul lor si le livram bannere. Campanii de remarketing Google Ads presupun targetarea persoanelor ce ne-au vizitat website-ul si/sau au facut anumite actiune pe site-ul nostru. Campanii dinamice Google Ads sunt o solutie la magazinele online cu multe produse/pagini.

Research-ul de cuvinte chei joaca un rol important deoarece ca si specialisti trebuie sa intelegem comportamentul consumatorilor in functie de cautarile acestora. O cautare de tipul „haine ieftine” este una foarte generalista si arata faptul ca userul are o sensibililitate la pret, motiv pentru ca daca avem un site cu haine de calitate si cu preturi ridicate, nu este recomandat sa ne afisam pe aceste cuvinte.

Promos este o agentie AdWords, iar in echipa noastra se afla sepcialisti cu experienta ce realizeaza campanii de PPC de mai bine de 3 ani.  Conform viziunii noastre, fiecare manager de cont trebuie sa acorde zilnic atentie fiecarei campanii PPC din cadrul unui cont.

Activitatea noastra focusata pe vanzari si leaduri, iar fiecare campanie Adwords reprezinta o piesa din mecanismul si motorul unei firme. Ne implicam activ in afacerile clientilor nostri si le sustinem activitatea prin campanii Adwords ce reusesc sa genereze vanzari pentru acestia. Daca ai nevoie de campanii pay per click noi suntem agentie PPC ce ai nevoie in a face performanta in online

Contacteaza-ne si solicita o oferta pentru firma ta!

 

Ce este Google Ads sau Google Adwords?

Sa presupunem ca doriti sa comercializati genti de calatorie si decideti sa creati campanii de Google Ads.

Orice utilizator ce va cauta „geanta de calatorie” va avea ca si rezultate in cele mai multe cazuri anunturi platite si rezultate organice asa cum este si print screenul de mai jos:

Analizand imaginea de mai sus, unde credeti ca vor fi tentati utilizatorii sa dea click? Cu siguranta, cele mai multe click-uri se vor duce catre anunturile platite. Acesta este motivul principal pentru care va recomandam sa includeti in mixul dumneavoastra de marketing si campaniile de Google Ads.

7 motive pentru care sa lasi promovarea Google Ads in seama unei agentii de PPC

 

#1. Vanzari crescute – Google Adwords creste vanzarile pentru ca raspunde la o nevoie rationala imediata, de exemplu persoanele care cauta „pantofi de barbati din piele”, au nevoie de acest produs. Putem implementa campanii complexe de Search, Display, DSA, Remarketing, Gmail Ads si Youtube Ads

#2. Trafic crescut – Inca din primele zile ale implementarii se va simti o crestere a numarului de vizite pe site. Traficul este targetat riguros astfel incat bugetul investit va fi utilizat doar catre persoanele interesate de produsele sau serviciile ce le oferiti. Servicii PPC pentru a creste volumul trafic pot fi constituite prin promovare Google Ads sau Facebook Ads.

#3. Notorietate – Pozitionarea pe prima pagina va creste increderea posibililor clienti in compania dumneavoastra, iar brand-ul va fi vizibil acolo unde conteaza. De asemenea, implementam Brand Protection, pentru ca stim cat de important este sa va protejam numele afacerii tale.

#4. Rezultate masurabile – Promovare Google Ads va pune la dispozitie o multime de date si statistici legate de performantele campaniei tale. La sfarsitul fiecarei luni veti primii un raport si noi propuneri in urmatoarea luna. Echipa noastra este formata din specialisti certificati Google Adwords.

#5. Rapiditate – Masori in timp real lead-urile si vanzarile din campanii, indiferent ca esti contactat sau inregistrezi o vanzare in magazinul tau online, poti observa rapid daca campania ta are efect. O agentie PPC specializata, capabila sa va puna la dispozitie expertiza, sa va creasca vanzarile rapid.

#6. Buget controlat – Dumneavoastra decideti cat vreti sa investiti. Noi optimizam campanii in functie de bugetul disponibil, astfel incat sa obtinem un numar mare de conversii la un cost/conversie mic.

#7. Remarketing – Pastram legatura cu persoanele ce au acordat interes pentru produsele sau serviciile promovat, realizand diferite targetari in functie de actiunile acestora. Important de stiut este ca esential sa implementam campanii de remarketing, astfel incat sa le aducem aminte vizitatorilor ca produsele sau serviciile inca sunt disponibile.

Campanii Adwords realizate pentru clienti

Promovare Google Ads

Aceasta se numara printre cele mai eficiente si cu rezultate imediate metode de promovare a produselor si se se afla la loc de cinste atunci cand vine vorba despre strategii de promovare.

Cu ajutorul ei, o o campanie de promovare a unui produs exemplu la afacerea ta, o promovare magazin online, de fapt o campanie de promovare in general aduce rapid vizitatori pentru website-ul tau.

Obtine vanzari rapide prin Google Ads!

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de ppc. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de Google Ads eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Ne ocupam de absolut totul

Stabilire KPI’s -> Crearea cont Adwords -> Research cuvinte cheie -> Texte campanii -> Bannere -> Set up -> Optimizare Quality Score -> Optimizare User Experience -> Rapoarte lunare.

Primul pas este sa stabilim obiectivele si sa cream strategia de promovare Adwords, apoi stabilim bugetul lunar impreuna cu clientul. Urmatorii pasi sunt de a analiza produselor, pietei si set up-ul campaniei. Un aspect important la echipa noastra este ca optimizam campanii zilnic, astfel incat sa obtinem conversii la costuri cat mai mici.

Colaborarea cu o agentie de Google Ads va ofera posibilitatea sa lucrati cu cei mai buni specialisti in domeniu. Promovare Google Ads are importanta atat pentru un start up cat si o afacere cu experienta in piata. Eficienta reclamelor Adwords folosite este strans legata de optimizarea campaniei PPC, bugetul alocat, dar si experienta agentiei.

Orice campanii are nevoie de atentia continua a unui specialist astfel incat sa atingem rezultatele potentiale avand in vedere bugetul oferit. Prin serviciile PPC puteti aduce rapid vizitatori interesati de sericiile sau produele dumneavoastra. De cele mai multe ori se utilizeaza sintagma de „Pay-per-click”, aceasta reprezinta suma de bani pe care o platiti cand cineva da click pe anunt.

Fiecare cont gestionat are ca obiectiv cresterea conversiile, iar acest lucru se observa chiar din prima luna in rapoartele oferite. Analiza produselor/serviciilor firmei va evidentia care sunt „vedetele” din portofoliu si care este strategia potrivita, necesar a fi adoptata.

Eliminarea si pastrarea cuvintelor cheie din campanii Google Ads ce aduc conversii intra in procesul de optimizare, iar aceasta etapa poate dura in functie de tipul businessului. Cuvintele cheie alese sunt cele determina daca anunturile din campanie vor participa sau nu la licitatie in a fi afisate.

Crearea anunturilor reprezinta textul care contribuie in mod semnificativ in procesul de vanzare. Acesta are rolul de a capta atentia utilizatorilor si a-i determina sa intre pe website si a converti prin comanda, formular sau apel. A/B testingul de anunturi nu trebuie sa inceteze niciodata pentru ca preferintele se schimba, iar gasirea anunturilor care vor aduce rezultate fiind un proces de durata. Crearea de campanii Google Adwords este usoara, optimizarea acestora reprezinta cea mai mare difcultate, motiv necesar sa apelati la o agentie PPC.

 

Agentia ta Google Ads!

Ai incercat campanii Google Ads si nu ai obtinut rezultatele dorite? Este timpul sa lucrezi cu o agentie Google Ads pentru a creea campanii segmentate in a obtine maximul de conversii cu bugetul pus la dispozitie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Extensiile sunt un alt element de care tinem cont, iar in prezent implementam toate tipurile de extensii disponibile.

Dupa implementarea completa a campaniilor (anunturi, texte, bannere, extensii, cuvinte cheie etc.) optimizarea scorului de calitate si obtinerea de conversii reprezinta orice cont un proces ce  trebuie monitorizat si optimizat periodic. Google Ads este unul dintre canalele de promovare ce ofera posibilitatea firmelor sa atinga performantele si obiectivele dorite.

Fiecare firma are ca obiectiv cresterea cifrei de afaceri, dar si a notorietatii. Tinand cont de cele mentionate anterior, Google Ads, canalul de promovare ce pune la dispozitia oricarui advertiser instrumentele necesare ca astfel de obiective sa fie tangibile.

Promos este o agentie de promovare full service si care ca obiectiv generarea de vanzari la un cost/conversie de sub 10% din valoarea cosului mediu, obiectiv ce a fost atins pe fiecare cont gestionat.

Toate conturile de promovare Google Ads au o perioada de maturizare, ceea ce inseamna ca de la realizarea lui si pana la atingerea potentialului maxim pot trece luni intregi, dar acest lucru depinde foarte mult de specificul businessului, dar si de numarul de produse/servicii oferite.

 

Campanii Google Ads eficiente!

Atunci cand cream campanii Google Ads suntem atenti la fiecare indicator din platforma PPC deoarece optimizarile sunt procesul cel mai important in obtinerea de rezultate.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Principalele beneficii sunt urmatoarele:

 • Rezultate imediate;
 • Control asupra bugetului;
 • Targetare preciza a utilizatorilor;
 • Crestere a traficului pe site;
 • Awareness
 • Branding
 • Vanzari/leaduri/descarcari etc.

 

In momentul atingerii stadiului de maturitate a contului, veti putea obtine vanzari la un cost de conversie foarte bun

Prin campanii Google Ads va veti putea face o idee despre cat de mare este piata pe care activati, care este potentialul de dezvoltare, care sunt vanzarile la care ati putea ajunge, dar si ce strategie trebuie sa abordati pentru a ajunge lider de piata. Domeniul pe care activati are un impact direct asupra bugetului pe care trebuie sa il investiti in Adwords in a obtine rezultate seminificative. Cu cat concurenta devine mai mare, cu atat CPC-ul creste. O agentie Google Adwords va poate oferii toate serviciile de care aveti nevoie pentru a obtine un ROI pozitiv.

Esential va recomandam sa va stabiliti un buget si obiectivele ce trebuie atinse, iar noi va vom oferi estimari prin care sa va faceti o imagine de ansamblu asupra rezultatelor pe care le-ati putea obtine prin promovare Google Ads. Noi iti stam la dispozitie cu servicii potrivite obiectivelor tale. Contacteaza-ne si hai sa discutam despre promovare pe Google pentru afacerea ta.

Alegeti sa lucrati cu specialisti Google Ads!

Anunțurile de promovare Google Ads reprezintă o oportunitate in orice afacere să crească rapid și să obțină conversii din prima zi de desfășurare a campaniilor. Ce tip de afacere puteți utiliza pentru promovare prin anunțuri Google Adwords?

Orice afacere poate fi promovata utilizând acest canal atata timp cât poate satisface dorinta utilizatorului sau momentul necesar.
Cu campaniile de promovare de anunțuri, puteti fi exact unde doriti atunci cand utilizatorii au nevoie de produsele sau serviciile dvs.
Experienta a aratat că multe companii au incercat sa creeze si sa gestioneze propriile campanii de anunțuri Google si dincolo de acestea, iar rezultatele lor au fost dezastruoase. Solutia pe care au gasit-o lucra cu o agentie Google Ads profesionista.

O agentie Google Ads directioneaza toate eforturile spre cresterea conversiilor intr-un timp scurt, toate la un cost redus. Daca doriti, de asemenea, sa obtineti conversii si sa investiti eficient banii, va recomandăm sa lucrati cu specialisti PPC pentru reclame Google Ads.

Contacteaza-ne azi la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro si solicita o oferta.

 

De ce Google Ads?

Google Ads este un canal de promovare despre care cu siguranta ati auzit cel putin o data pana in acest moment. Asa cum bine stiti acesta este cel mai popular motor de cautare, motiv care orice afacere trebuie sa fie prezenta in cautarile efectuate de utilizatori.

 

Care sunt modalitatile de promovare prin intermediul Google?

 1. SEO (Search Engine Optimization)

SEO este reprezentata de optimizarea site-ului conform normelor Google in motorul de cautare. Prin aceasta optimizare si cu ajutorul unui site performant si cu continut de calitate veti reusi sa ajungeti pe prima pagina pentru anumite cautari ale utilizatorilor.

Asta inseamna ca ori de cate ori o persoana va cauta “rochii de seara lungi” site-ul dumneavoastra se va afisa pe prima pagina obtinand click-uri.

 

 1. Google Ads – PPC

Google Ads este o modalitate de promovare PPC (Pay-Per-Click). Cee ace inseamna ca pentru fiecare click veti plati o anumita suma. Sistemul din spatele motorului de cautare este extrem de avansat si creat pentru a va ajuta atat pe dumneavoasta in calitate de manageri de afaceri cat si utilizatorii.

Posibilitatile de promovare prin intermediul motorului sunt variate si puteti crea campanii in:

 • Reteaua de Search;
 • Reteaua de Diplay;
 • Gmail;
 • Youtube;
 • Mobile app;
 • Shopping campaign;
 • Google Play.

De ce este necesar sa utilizati Google Ads? Peste 70% din persoanele cu acces la internet utilizeaza ca si motor principal.

Principiul din spatele Google Ads fiind reprezentat de satisfacerea nevoii. Acest lucru se traduce printr-o solutionare cat mai precisa a nevoilor utilizatorilor. Atunci cand acestia cauta un anumit produs sau serviciu, algoritmul  va livra anunturi alte firmelor ce au realizat campanii si care au targetat acele cautari. Reteaua de Search este cea mai eficienta, reusind sa genereze traffic foarte relevant pentru site-uri si la costuri mici.

Exemplu:

Sa presupunem ca aveti un magazin online si vindeti mobile pentru dormitor, iar in aceasta perioada doriti sa vindeti noptiere.

Pentru a va creste vanzarile puteti rula campanii de Facebook Ads incercand sa starniti dorinta persoanelor, insa cel mai efficient ar fi sa creati o campanie de Google Ads prin care targetati persoanele din Romania ce cauta sa achizitioneze noptiere pentru dormitorul lor. Cu cat anuntul este mai atractic si mai des vizibil cu atat mai mare va fi rata de click. In general o rata de click de peste 10% arata faptul ca aveti o campanie eficiente si optimizata. Pentru ca nu doar rata de click va intereseaza, veti urmari care este volumul conversiilor in urma derularii acestei campanii.

In online rata de conversie medie fiind de 1%, este important de stiut ca difera de la business la business. Promovare Google Ads presupune multe teste pentru a gasi campanii eficiente.

Instalati codurile de conversie in mod corespunzator si urmariti rezultatele campaniilor. Recomandam utilizarea campanii Google Ads si mai ales de zona de search care sunt cele mai eficiente.

 

De ce este necesar Google Ads?

 1. Genereaza traffic
 2. Aduce o crestere a vanzarilor
 3. Implementare rapida
 4. Rezultate din prima zi
 5. Rapoarte avansate
 6. Targetare a nevoii exprimate
 7. Posibilitati de segmentare avansate
 8. Control asupra bugetului
 9. Strategii de licitare avansate
 10. Performanta

Daca iti doresti sa afli mai multe despre Google Ads ne poti contacta pe email sau telefonic.

 

10 motive pentru care sa incepi de azi campanii Google Ads

Cu toate acestea, multi dintre proprietarii de afaceri in mediul online nu stiu prea bine cat de avantajoasa este aceasta solutie de promovare Google. Pentru acestia si nu numai, am incercat sa le oferim, pe intelesul tuturor, zece motive pentru care sa incepi de azi campanii Ads.

 

O campanie Ads ofera rezultate

Indiferent care sunt obiectivele pe care le ai in vedere atunci cand ai inceput afacerea, care este scopul tau, o promovare Google Ads nu poate fi decat una benefica pentru tine, astfel obtii rezultatele dorite. Evident, conteaza mult si alegerea corecta a tipului de promovare Google care urmeaza sa aiba loc.

 

Poti analiza rentabilitatea investitiei

Evident, exista si alte metode de publicitate, dar cu o promovare Ads poti analiza rapid si in mod real rentabilitatea investitiei. Concret, cu o promovare Ads facuta in mod profesionist, vezi cat ai investit, cat mai ai in cont, care au fost cuvintele cheie/anunturile care au atras cele mai multe click-uri si cat a costat, etc. Toate cele obtinute te vor ajuta sa iti faci o strategie si o promovare Google mai buna.

 

Promovare PPC (pay per click)

Spre deosebire de alte platforme de publicitate online, o promovare Google Ads inseamna in primul rand o promovare PPC. Concret, cu pay per click platesti doar atunci cand reclama ta a fost vizualizata, ceea ce insemna ca ai parte de costuri mai mici la campanii PPC. In acest mod, ai siguranta ca reclama ta a fost vazuta de cineva interesat, ceea ce cu timpul poate duce la marirea vizibilitatii brandului. De aceea, specialistii sunt de parere ca, la ora actuala, prin campanii PPC ai parte de cel mai corect si avantajos mod de plata.

 

Viteza de implementare

Deoarece avem de a face cu mediul online, viteza de implementare este mai mult decat importanta. Printr-o promovare Google Ads facuta in mod profesionist, ai parte de acest avantaj, care se dovedeste a fi unul crucial atunci cand este vorba de niste promotii rapide sau campanii cu termen scurt de predare.

 

Buget relativ redus

Chiar daca nu ai prea multe resurse financiare, o promovare Google Ads poate fi realizata si cu bani mai putini. Cu putina istetime poti avea parte de o clasare buna a anuntului tau platit, chiar daca PPC-ul tau maxim nu este si cel mai mare din licitatia respectiva. O promovare Google buna inseamna si folosirea cuvintelor cheie potrivite, anunturi si landing page-uri al caror continut este de calitate.

 

Setari personalizate

Prin campanii Ads profesioniste ai posibilitatea sa faci setarile pe care le doresti astfel ca la final continutul anuntului tau sa ajunga doar la un anumit public tinta si astfel bugetul nu are de suferit.

 

Directionare reusita

Investitia ta in aceasta platforma de publicitate depinde de cat de eficienta poate fi directionarea reusita a campaniei tale. Cu Ads ai parte de aceasta siguranta, pentru ca ai la dispozitie mai multe metode prin care este posibila.

 

Remarketing

Folosirea acestui ”truc” oferit de Google Ads este extrem de eficienta si se refera la faptul ca acei utilizatori care ti-au vizitat site-ului sunt convinsi oarecum mai repede ca trebuie sa foloseasca produsele/serviciile oferite de tine.

 

Poti incepe cu bani putini

Nu toata lumea are multi bani atunci cand incepe o afacere in mediul online. Dar, cu Google Ads acesta nu este un impediment, trebuie doar sa observi cu atentie rezultatele si sa modifici pe parcurs si banii alocati.

 

Afacerea ta, pe prima pagina

Cei care cauta informatii , folosesc de obicei rezultatele de pe prima pagina. Asadar, daca vrei o pozitionare pe prima pagina a motorului de cautare, tot ce trebuie sa folosesti Ads-ul.

 

Cum a aparut necesitatea unei agentii?

Lumea in care traim se bazeaza tot mai mult pe online, pe conexiuni si pe eficientizarea activitatilor. Fiecare zi aduce ceva noi atat pentru utilizatorii cat si pentru firme.

Numarul mare de modificari ce apar zi de zi face aproape imposibil ca un singur om sa tina pasul si sa fie la current cu tot ceea ce se intampla, sa aplice, sa optimizeze si sa lucrurile din viata sa ori firma pe care o gestioneaza.

Pentru ca suntem o agentie de marketing va face referinta la modul in care a aparut necesitatea unei agentii de Google Ads si a serviciilor de management al campaniilor de PPC.

Traseul pe care majoritatea clientilor ni-l comunica este structurat in cateva etape:

 1. Documentare

Documentarea cu privire la modalitatile prin care se face promovare este ceva normal si reprezinta momentul in care utilizatorii descopera posibilitatea de a realiza campanii de Google Ads prin intermediul unei agentii sau pe cont propriu.

Dupa o documentare ce poate dura cateva ore, zile sau saptamani urmeaza practica si aici sunt doua variante.

 1. Realizarea de campanii

Pentru sunteti in punctul in care va doriti sa obtineti vanzari cat mai multe si sa va salvati afacerea aveti doua optiuni:

 • Apelati la o agentie de Google Adwords / Google Ads
 • Realizati campaniile pe cont propriu si va asumati riscurile

Mare parte din antreprenori au incercat cel putin o data sa faca singuri campanii de Google Ads, iar pe masura ce investeau tot mai mult au descoperit ca lucrurile nu sunt tocmai asa cum trebuie si ajung in cele din urma la a lucra cu o agentie care sa ofere servicii de Google Ads necesare.

Fie ca ati apelat la o agentie de Google Ads de la inceput sau mai tarziu, alegerea unei agentii reprezinta decizia care va schimba modul de desfasurare a activitatilor din firma dumneavoastra.

 1. Scalarea

Realizarea pe cont propriu a campaniilor de Google Ads nu poate genera scalarea pe care v-o doriti deoarece nu aveti cunostintele necesare cu privire la strategiile de Google Ads si modul de implementare pentru a scala. De asemenea timpul si toate lucrurile de care trebuie sa va ocupati va impiedica sa faceti totul in mod corect si cat mai bine cu putinta.

In alta ordine de idei, antreprenorii aleg o agentie de Google Ads in momentul in care campaniile nu genereaza rezultatele dorite sau cand isi doresc sa scalele si realizeaza ca nu au cum sa faca acest lucru pe cont propriu.

Promos este o agentie de marketing online ce ajuta firmele sa isi scaleze activitatea de ani de zile, iar noi va putem oferi serviciile de Google Ads potrivite pentru a atinge obiectivele stabilite.

 

Care sunt beneficiile oferite de colaborarea cu o agentie de Google Ads?

 1. Eficienta
 2. Control asupra costurilor
 3. Masurare
 4. Targetare precisa
 5. Strategii personalizate
 6. Branding
 7. Scalare afacere
 8. Implementare strategii noi
 9. Adaptare la cerintele pietei
 10. Rezultate cuantificabile

 

O agentie Google Ads este necesara deoarece va poate oferi servicii de management, dezvoltare si optimizare avansate care sa va scaleze afacerea!

 

Poate v-ar placea sa cititi si...

Cele 4 avantaje ale campaniilor Adwords

Cele 4 avantaje ale campaniilor Adwords

Din totalitatea modalitatilor de promovare in mediul online campaniile Google AdWords ocupa un loc foarte important si acest lucru nu este intamplator. Mai jos sunt prezentate  cele 4 avantaje pe care le au campaniile AdWords: 68% din utilizatorii de internet folosesc ca motor de cautare Google Google este cel mai folosit motor de cautare, iar

3 strategii esentiale pentru o campanie Adwords reusita

3 strategii esentiale pentru o campanie Adwords reusita

Setarea unei campanii Google Adwords poate parea usor la prima vedere, dar oare este asa? Dupa ce te-ai hotarat sa investesti o anumita suma zilnic in speranta ca vei obtine conversiile ce te vor duce pe profit peste noapte si totul va fi roz, ei bine eu va trebui sa te dezamagesc pentru ca acest

Ratings pentru anunturile din campaniile de Search

Ratings pentru anunturile din campaniile de Search

Scopul celor de la Google este sa ofera utilizatorilor solutia potrivita pentru nevoile lor. Acestia lucreaza la un sistem de rating (Seller Ratings) ce va aparea in anunturile din AdWords ale firmelor, ratingurile fiind calculate pe baza reviewurilor lasate de  clienti. Intreaga presiune va fi pe  umerii intreprinderilor mici  deoarece acestea trebuie sa adune comentarii.

7 lucruri de care sa tii cont in crearea unei campanii AdWords

7 lucruri de care sa tii cont in crearea unei campanii AdWords

In momentul in care luati decizia de creare a unei campanii de Google AdWords trebuie sa va stabiliti o serie de obiective realizabile si sa aveti o viziune clara asupra lucrurilor ce se vor intampla, sa stiti cine va sunt clientii, cui va adresati, care este aria de acoperire a campaniei de promovare, care este