Suntem o agentie certificata si partenera Google Ads , motiv pentru care iti oferim servicii PPC potrivite pentru afacerea ta. Google Ads, in trecut Google Adwords reprezinta una dintre cele mai rapide si eficiente metode de promovare online, din punct de vedere al vanzarilor. Practic, investesti si obtineti profit in timp scurt.

Cele mai utilizate campanii de Google Ads sunt de tip search, ceea ce presupune organizarea cuvintelor cheie si a anunturilor intr-un mod eficient.  Agentia de promovare Promos se ocupa cu implementarea acestor servicii la nivel avansat, astfel incat optimizam toate aspectele: quality scoare, cpc, rata de conversie etc.

 

Un alt tip este reprezentat de display, prin care targetam useri in functie de interesul lor si le livram bannere. Campanii de remarketing Google Ads presupun targetarea persoanelor care ne-au vizitat website-ul si/sau au facut anumite actiune pe site-ul nostru. Campanii dinamice Google Adwords sunt o solutie buna pentru magazinele online cu multe produse/pagini.

Research-ul de cuvinte chei joaca un rol important deoarece ca si specialisti trebuie sa intelegem comportamentul consumatorilor in functie de cautarile acestora. O cautare de tipul „haine ieftine” este una foarte generalista si arata faptul ca userul este sensibil la pret, motiv pentru care daca avem un site cu haine de calitate si cu preturi ridicate, nu este recomandat sa ne afisam pe aceste cuvinte.

Promos este o agentie AdWords, iar in echipa noastra se afla sepcialisti cu experienta ce realizeaza campanii de PPC de mai bine de 3 ani.  Conform viziunii noastre, fiecare manager de cont trebuie sa acorde zilnic atentie fiecarei campanii PPC din cadrul unui cont.

Activitatea noastra este focusata pe vanzari si leaduri, iar fiecare campanie Adwords reprezinta o piesa din mecanismul si motorul unei firme. Ne implicam activ in afacerile clientilor nostri si le sustinem activitatea prin campanii Adwords care reusesc sa genereze vanzari pentru acestia. Daca ai nevoie de campanii pay per click noi suntem agentie PPC de care ai nevoie pentru a face performanta in online

Contacteaza-ne si solicita o oferta pentru firma ta!

Campanii Google Adwords
Eficiente
$
Analiza business

Analiza keywords

Implementare coduri Adwords

Creare mesaje si bannere

Dynamic Display Ads

Set up

Remarketing

Optimizare zilnica

Raport lunar

*Preturile pentru promovarea Google Adwords depind de bugetul investit.

Ce obtii prin campanii Google Ads?

Rezultate rapide

  • Va cream campanii eficiente de Google Ads;
  • Anunturile vor fi in primele rezultate oferite de Google;
  • Obtinem trafic targetat pentru afacerea dumneavoastra;
  • Optimizam campanii pentru vanzari.

Eficienta

 • Suntem orientati spre rezultate;
 • Va crestem vanzarile in timp scurt;
 • Va plasam reclamele acolo unde sunt clientii dumneavoastra;
 • Va ocupati de administrarea afacerii, iar noi va gestionam promovarea;
 • Va aducem click-uri relevante la cel mai mic cost posibil;
 • Va oferim rapoarte lunare.

 

7 motive pentru care sa lasi promovarea Google Ads in seama unei agentii de PPC

 

#1. Vanzari crescute – Google Adwords creste vanzarile pentru ca raspunde la o nevoie rationala imediata, de exemplu persoanele care cauta “pantofi de barbati din piele”, au nevoie de acest produs. Putem implementa campanii complexe de Search, Display, DSA, Remarketing, Gmail Ads si Youtube Ads

#2. Trafic crescut – Inca din primele zile ale implementarii se va simti o crestere a numarului de vizite pe site. Traficul este targetat riguros astfel incat bugetul investit va fi utilizat doar catre persoanele interesate de produsele sau serviciile pe care le oferiti. Servicii PPC pentru a creste volumul trafic pot fi constituite prin promovarea Google Ads sau Facebook Ads.

#3. Notorietate – Pozitionarea pe prima pagina va creste increderea posibililor clienti in compania dumneavoastra, iar brand-ul va fi vizibil acolo unde conteaza. De asemenea, implementam Brand Protection, pentru ca stim cat de important este sa va protejam numele afacerii tale.

#4. Rezultate masurabile – Promovarea prin Google Adwords va pune la dispozitie o multime de date si statistici legate de performantele campaniei tale. La sfarsitul fiecarei luni veti primii un raport si noi propuneri pentru urmatoarea luna. Echipa noastra este formata din specialisti certificati Google Adwords.

#5. Rapiditate – Masori in timp real lead-urile si vanzarile din campanii, indiferent ca esti contactat sau inregistrezi o vanzare in magazinul tau online, poti observa rapid daca campania ta are efect. O agentie PPC specializata este capabila sa va puna la dispozitie expertiza care sa va creasca vanzarile rapid.

#6. Buget controlat – Dumneavoastra decideti cat vreti sa investiti. Noi optimizam campanii in functie de bugetul disponibil, astfel incat sa obtinem un numar mare de conversii la un cost/conversie mic.

#7. Remarketing – Pastram legatura cu persoanele care au acordat interes pentru produsele sau serviciile promovat, realizand diferite targetari in functie de actiunile acestora. Este esential sa implementam campanii de remarketing, astfel incat sa le aducem aminte vizitatorilor ca produsele sau serviciile inca sunt disponibile.

Campanii Adwords realizate pentru clienti

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de ppc. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de Google Adwords eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Ne ocupam de absolut totul

Stabilire KPI’s -> Crearea cont Adwords -> Research cuvinte cheie -> Texte campanii -> Bannere -> Set up -> Optimizare Quality Score -> Optimizare User Experience -> Rapoarte lunare.

Primul pas este sa stabilim obiectivele si sa cream strategia de promovare Adwords, apoi stabilim bugetul lunar impreuna cu clientul. Urmatorii pasi sunt de a analiza produselor, pietei si set up-ul campaniei. Un aspect important la echipa noastra este ca optimizam campanii zilnic, astfel incat sa obtinem conversii la costuri cat mai mici.

Colaborarea cu o agentie de Google Ads va ofera posibilitatea sa lucrati cu cei mai buni specialisti in domeniu. Promovarea cu Google Ads este importanta atat pentru un start up cat si pentru o afacere cu experienta in piata. Eficienta reclamelor Adwords folosite este strans legata de optimizarea campaniei PPC, bugetul alocat, dar si experienta agentiei cu care lucrati.

Orice campanie Google Ads are nevoie de atentia continua a unui specialist astfel incat sa atingem rezultatele potentiale avand in vedere bugetul oferit. Prin serviciile PPC puteti aduce rapid vizitatori interesati de sericiile sau produele dumneavoastra. De cele mai multe ori se utilizeaza sintagma de “Pay-per-click”, aceasta reprezinta suma de bani pe care o platiti cand cineva da click pe anunt.

Fiecare cont gestionat are ca obiectiv cresterea conversiile, iar acest lucru se observa chiar din prima luna in rapoartele oferite. Analiza produselor/serviciilor firmei va evidentia care sunt „vedetele” din portofoliu si care este strategia potrivita ce este necesar a fi adoptata.

Eliminarea si pastrarea cuvintelor cheie din campaniile Google Ads ce aduc conversii intra in procesul de optimizare, iar aceasta etapa poate dura in functie de tipul businessului. Cuvintele cheie alese sunt cele determina daca anunturile din campanie vor participa sau nu la licitatie pentru a fi afisate.

Crearea anunturilor reprezinta textul care contribuie in mod semnificativ in procesul de vanzare. Acesta are rolul de a capta atentia utilizatorilor si a-i determina sa intre pe site pentru a converti. A/B testingul de anunturi nu trebuie sa inceteze niciodata pentru ca preferintele se schimba, iar gasirea anunturilor care vor aduce rezultate este un proces de durata. Crearea de campanii Google Adwords este usoara, optimizarea acestora reprezinta cea mai mare difcultate, motiv pentru care este necesar sa apelati la o agentie PPC.

 

Extensiile sunt un alt element de care tinem cont, iar in prezent implementam toate tipurile de extensii disponibile pentru Romania.

Dupa implementarea completa a campaniilor (anunturi, texte, bannere, extensii, cuvinte cheie etc.) optimizarea scorului de calitate si obtinerea de conversii reprezinta pentru orice cont un proces ce  trebuie monitorizat si optimizat periodic. Google Ads este unul dintre canalele de promovare ce ofera posibilitatea firmelor sa atinga performantele si obiectivele dorite.

Fiecare firma are ca obiectiv cresterea cifrei de afaceri, dar si a notorietatii. Tinand cont de cele mentionate anterior, Google Ads este canalul de promovare ce pune la dispozitia oricarui advertiser instrumentele necesare ca astfel de obiective sa fie tangibile.

Promos este o agentie de promovare full service si care ca obiectiv generarea de vanzari la un cost/conversie de sub 10% din valoarea cosului mediu, obiectiv ce a fost atins pe fiecare cont gestionat.

Toate conturile de promovare Google Ads au o perioada de maturizare, ceea ce inseamna ca de la realizarea lui si pana la atingerea potentialului maxim pot trece luni intregi, dar acest lucru depinde foarte mult de specificul businessului, dar si de numarul de produse/servicii oferite.

Ce este Google Ads sau Google Adwords?

Sa presupunem ca doriti sa comercializati genti de calatorie si decideti sa creati campanii de Google Ads.

Orice utilizator ce va cauta pe Google „geanta de calatorie” va avea ca si rezultate in cele mai multe cazuri anunturi platite si rezultate organice asa cum este si print screenul de mai jos:

Analizand imaginea de mai sus, unde credeti ca vor fi tentati utilizatorii sa dea click?

Cu siguranta, cele mai multe click-uri se vor duce catre anunturile platite. Acesta este motivul principal pentru care va recomandam sa includeti in mixul dumneavoastra de marketing si campaniile de Google Ads.

Principalele beneficii sunt urmatoarele:

 • Rezultate imediate;
 • Control asupra bugetului;
 • Targetare preciza a utilizatorilor;
 • Crestere a traficului pe site;
 • Awareness
 • Branding
 • Vanzari/leaduri/descarcari etc.

 

In momentul atingerii stadiului de maturitate a contului, veti putea obtine vanzari la un cost de conversie de sub 10 lei/conversie.

Prin campanii Google Ads va veti putea face o idee despre cat de mare este piata pe care activati, care este potentialul de dezvoltare, care sunt vanzarile la care ati putea ajunge, dar si ce strategie trebuie sa abordati pentru a ajunge lider de piata. Domeniul pe care activati are un impact direct asupra bugetului pe care trebuie sa il investiti in Adwords pentru a obtine rezultate seminificative. Cu cat concurenta este mai mare, cu atat CPC-ul este mai mare. O agentie Google Adwords va poate oferii toate serviciile de care aveti nevoie pentru a obtine un ROI pozitiv pentru afacerea dvs.

Ex: Costul pe click in industria fashion este in medie de 0.80 lei, in timp ce un restaurant ce organizeaza evenimente si doreste sa se promoveze are un cost pe click mediu de 2 lei.

Este esential sa va stabiliti un buget si obiectivele ce trebuie atinse, iar noi va vom oferi estimari prin care sa va faceti o imagine de ansamblu asupra rezultatelor pe care le-ati putea obtine prin promovare Google Ads. Noi iti stam la dispozitie cu servicii potrivite pentru obiectivele tale. Contacteaza-ne pentru detalii.

Alegeti sa lucrati cu specialisti Google Ads!

Anunțurile Google Adwords reprezintă o oportunitate pentru orice afacere să crească rapid și să obțină conversii din prima zi de desfășurare a campaniilor. Ce tip de afacere puteți utiliza pentru promovarea prin anunțuri Google Adwords?

Orice afacere poate fi promovata utilizând acest canal atata timp cât poate satisface dorinta utilizatorului sau momentul necesar.
Cu campaniile de promovare de anunțuri, puteti fi exact unde doriti atunci cand utilizatorii au nevoie de produsele sau serviciile dvs.
Experienta a aratat că multe companii au incercat sa creeze si sa gestioneze propriile campanii de anunțuri Google si dincolo de acestea, iar rezultatele lor au fost dezastruoase. Solutia pe care au gasit-o lucra cu o agentie Google Ads profesionista.

O agentie Google Ads directioneaza toate eforturile spre cresterea conversiilor intr-un timp scurt, toate la un cost redus. Daca doriti, de asemenea, sa obtineti conversii si sa investiti eficient banii, va recomandăm sa lucrati cu specialisti PPC pentru reclame Google Ads.

Contacteaza-ne azi la 0743.753.276 sau trimite-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro si solicita o oferta.

Poate v-ar placea sa cititi si...

Cele 4 avantaje ale campaniilor Adwords

Cele 4 avantaje ale campaniilor Adwords

Din totalitatea modalitatilor de promovare in mediul online campaniile Google AdWords ocupa un loc foarte important si acest lucru nu este intamplator. Mai jos sunt prezentate  cele 4 avantaje pe care le au campaniile AdWords: 68% din utilizatorii de internet folosesc ca motor de cautare Google Google este cel mai folosit motor de cautare, iar

3 strategii esentiale pentru o campanie Adwords reusita

3 strategii esentiale pentru o campanie Adwords reusita

Setarea unei campanii Google Adwords poate parea usor la prima vedere, dar oare este asa? Dupa ce te-ai hotarat sa investesti o anumita suma zilnic in speranta ca vei obtine conversiile ce te vor duce pe profit peste noapte si totul va fi roz, ei bine eu va trebui sa te dezamagesc pentru ca acest

Ratings pentru anunturile din campaniile de Search

Ratings pentru anunturile din campaniile de Search

Scopul celor de la Google este sa ofera utilizatorilor solutia potrivita pentru nevoile lor. Acestia lucreaza la un sistem de rating (Seller Ratings) ce va aparea in anunturile din AdWords ale firmelor, ratingurile fiind calculate pe baza reviewurilor lasate de  clienti. Intreaga presiune va fi pe  umerii intreprinderilor mici  deoarece acestea trebuie sa adune comentarii.

7 lucruri de care sa tii cont in crearea unei campanii AdWords

7 lucruri de care sa tii cont in crearea unei campanii AdWords

In momentul in care luati decizia de creare a unei campanii de Google AdWords trebuie sa va stabiliti o serie de obiective realizabile si sa aveti o viziune clara asupra lucrurilor ce se vor intampla, sa stiti cine va sunt clientii, cui va adresati, care este aria de acoperire a campaniei de promovare, care este

De ce Google Ads este necesar pentru o afacere?

 

Google Ads este un canal de promovare despre care cu siguranta ati auzit cel putin o data pana in acest moment. Asa cum bine stiti Google este cel mai popular motor de cautare, motiv pentru care orice afacere trebuie sa fie prezenta in cautarile efectuate de utilizatori pe Google.

 

Care sunt modalitatile de promovare prin intermediul Google?

 1. SEO (Search Engine Optimization)

SEO este reprezentata de optimizarea site-ului conform normelor Google pentru motorul de cautare. Prin aceasta optimizare si cu ajutorul unui site performant si cu continut de calitate veti reusi sa ajungeti pe prima pagina pentru anumite cautari ale utilizatorilor.

Asta inseamna ca ori de cate ori o persoana va cauta “rochii de seara lungi” site-ul dumneavoastra se va afisa pe prima pagina obtinand click-uri.

 

 1. Google Ads – PPC

Google Ads este o modalitate de promovare PPC (Pay-Per-Click). Cee ace inseamna ca pentru fiecare click veti plati o anumita suma. Sistemul din spatele Google este extrem de avansat si creat pentru a va ajuta atat pe dumneavoasta in calitate de manageri de afaceri cat si utilizatorii.

Posibilitatile de promovare prin intermediul Google sunt variate si puteti crea campanii in:

 • Reteaua de Search;
 • Reteaua de Diplay;
 • Gmail;
 • Youtube;
 • Mobile app;
 • Shopping campaign;
 • Google Play.

De ce este necesar sa utilizati Google Ads? Raspunsul este mai mult decat evident. Peste 70% din persoanele cu acces la internet utilizeaza Google ca si motor principl pentru browserul detinut.

Principiul din spatele Google Ads este reprezentat de satisfacerea nevoii. Acest lucru se traduce printr-o solutionare cat mai precisa a nevoilor utilizatorilor. Atunci cand acestia cauta un anumit produs sau serviciu, algoritmul Google Ads va livra anunturi alte firmelor ce au realizat campanii si care au targetat acele cautari.

Reteaua de Search este cea mai eficienta, reusind sa genereze traffic foarte relevant pentru site-uri si la costuri mici.

Exemplu:

Sa presupunem ca aveti un magazin online si vindeti mobile pentru dormitor, iar in aceasta perioada doriti sa vindeti noptiere.

Pentru a va creste vanzarile puteti rula campanii de Facebook Ads incercand sa starniti dorinta persoanelor, insa cel mai efficient ar fi sa creati o campanie de Google Ads prin care targetati persoanele din Romania ce cauta sa achizitioneze noptiere pentru dormitorul lor. Cu cat anuntul este mai atractic si mai des vizibil cu atat mai mare va fi rata de click. In general o rata de click de peste 10% arata faptul ca aveti o campanie eficiente si optimizata. Pentru ca nu doar rata de click va intereseaza, veti urmari care este volumul conversiilor in urma derularii acestei campanii.

In online rata de conversie medie este de 1%, insa difera de la business la business.

Instalati codurile de conversie in mod corespunzator si urmariti rezultatele campaniilor. Recomandam utilizarea campaniilor de Google Ads sim ai ales de Google Search care sunt cele mai eficiente.

 

De ce este necesar Google Ads pentru o afacere?

 1. Genereaza traffic
 2. Aduce o crestere a vanzarilor
 3. Implementare rapida
 4. Rezultate din prima zi
 5. Rapoarte avansate
 6. Targetare a nevoii exprimate
 7. Posibilitati de segmentare avansate
 8. Control asupra bugetului
 9. Strategii de licitare avansate
 10. Performanta

Daca iti doresti sa afli mai multe despre Google Ads ne poti contacta pe email sau telefonic.

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!