Promovarea companiei dumneavoastra prin campaniile de Facebook Ads reprezinta o investitie eficienta, precizam acest fapt deoarece experienta referitoare la crearea si optimizarea miilor de campanii Facebook a demonstrat ca este o metoda viabila pentru cresterea considerabila a veniturilor.

Promovarea Facebook va ofera posibilitatea a targeta produsele si serviciile targetat in functie de sex, interese, zone si altele. Fie ca vorbim de aprecierea paginii companiei, post engagement, click-uri catre site, targetare pe conversii sau reclame dinamice, este important sa obtineti un cost cat mai mic pe conversii insa sa nu compromiteti vanzarile. Implementam campanii complexe care au ca scop o crestere a vanzarilor cu un cost de conversie de sub 10% din valoarea cosului mediu. Publicitatea Facebook realizata de o agentie este mai eficienta decat a va crea singuri campaniile.

Daca iti doresti sa te promovezi pe Google,  cu siguranta ai nevoie de o agentie PPC care are toate cunostintele necesare pentru ca fiecare campanie de Google AdWords ce promoveaza serviciile sau produsele pe care le comercializezi sa ajunga la publicul tinta.

Promos este o agentie AdWords, iar in echipa noastra se afla sepcialisti cu experienta ce realizeaza campanii de PPC de mai bine de 3 ani.  Conform viziunii noastre, fiecare manager de cont trebuie sa acorde zilnic atentie fiecarei campanii PPC din cadrul unui cont.

Activitatea noastra este focusata pe vanzari si leaduri, iar fiecare campanie AdWords reprezinta o piesa din mecanismul si motorul unei firme. Ne implicam activ in afacerile clientilor nostri si le sustinem activitatea prin campanii AdWords care reusesc sa genereze vanzari pentru acestia.

Contacteaza-ne si solicita o oferta firma ta!

Implementam strategii eficiente

Baza unei campanii reusite o reprezinta targetarea foarte precisa a audientei pe Facebook. In momentul de fata Facebook permite o targetare extrem de precisa printr-o segmentare complexa. In cadrul targetarii se pleaca de la aspecte generale, precum cele geografice (tara, oras sau cartier), demografice (varsta, sex sau stare civila) si pana la cele de natura comportamentala (preferinte, interese, hobby-uri, grupuri si comunitati de care apartin consumatorii).

Astazi, tot mai multe firme aleg sa se promoveze pe Facebook. Rezultatele arata ca o firma ce investeste activ in reclame pe Facebook reuseste sa obtina o crestere de pana la 50% a vanzarilor.

Avand campanii de Facebook Ads eficiente veti reusi sa asigura firmei dumneavoastra un cash flow care sa permita desfasurarea activitatii si dezvoltarea acesteia.Daca iti doresti promovare pe Facebook eficienta, atunci in recomandam sa ne contactezi si te vei convinge de eficienta serviciilor noastre in cel mai scurt timp.

Realizam reclame pe Facebook la preturi mici si generam conversii sau leaduri la costuri mici pentru ca tu sa iti poti dezvolta afacerea. Daca nu esti convins de rezultatele noastre solicita din partea noastra rapoarte care sa iti demonstreze ce rezultate generam clientilor nostri.

 

De ce sa va promovati prin Facebook Ads?

 

8,9 mil. utilizatori

Majoritatea romanilor care folosesc internetul au un cont de Facebook.

5,1 mil. activi zilnic

Oameni isi verifica zilnic pagina personala in cautare de noutati

50% cumpara online

Mare parte din acestia cumpara online, ajutati de reclame.

Vanzari crescute

Campaniile Facebook contribuie semnificativ in vanzarile unei afaceri.

Campanii Facebook
Eficiente
$
Analiza business

Creare profile buyer persona

Implementare pixel

Creare mesaje si bannere

Dynamic product ads

Set up

Remarketing

Optimizare zilnica

Raport lunar

*Pretul pentru campanii Facebook depinde de bugetul investit.

Rezultate masurabile

Implementam coduri de tracking prin care putem afla din ce reclame Facebook vin conversiile (comenzi plasate online, mail-uri, mesaje si altele). Altfel veti stii care este profitul obtinut in urma bugetului investit. Este de mentionat, faptul ca exista un nivel optim de vanzari, in functie de buget.

Acest serviciu de marketing ofera diferite tipuri de reclama Facebook in functie de tipul si de nevoile afacerii. Este indicat sa se testeze diferite tipuri de reclama pentru a identifica cea mai potrivita metoda de promovare a afacerii dumneavoastra. Pe baza acestor informatii puse la dispozitie de Facebook noi putem creea campanii Facebook care sa transmita mesajul catre un segment tinta bine definit evitand astfel risipa inutila de timp, energie si bani.

Reclama Facebook ajuta companiile sa promoveze anunturi personalizate sau continut destinat unei audiente specifice, cu costuri care variaza in functie de gradul de vizualizare al respectivului anunt. Daca implementati campanii Facebook veti obtine o perspectiva cu privire la clientii actuali si potentiali ceea ce va va permite sa imbunatatiti anuntul targetat.

Unul din scopurile principale pe care le are Facebook este cresterea traficului pe site. Acest lucru este fie pentru cresterea generala a site-ului sau pentru a trimite utilizatorii catre o pagina de lansare dedicata care sa-i determine sa cumpere produsul, sa se aboneze la newsletter.

Targetari multiple

Targetarea presupune o cunoastere foarte detaliata a clientilor, pentru ca in momentul in care este setata campania trebuie sa ne gandim cine si-ar dori sa intalneasca reclamele noastre. Avand aceste informatii trebuie sa prezentam atuurile de care dispunem, trimitand mesaje cu ajutorul platformei Social Media doar acelor persoane care au un interes real fata de serviciile sau produsele noastre. Reclama Facebook este importanta si personalizata pentru fiecare tip de produs, poate vi de tip video, colectie, slide show, o singura imagine sau un carusel de 6 imagine.

Companiile folosesc Facebook deoarece doresc, in general, cresterea vanzarilor si o mai buna expunere in online. Totodat, se pot stabilii obiective de obtinere de lead-uri, care permit utilizatorilor sa-si inscrie adresa de e-mail sau de a interacționa cu brand-ul, fara a parasi platforma social media ceea ce conduce la reducerea timpului necesar pentru actiunea de cumparare.

Campanii realizate pentru clientii nostrii

Cum va putem ajuta?

  • Va propunem o strategie de promovare online;
  • Cream texte si bannere pentru campanii;
  • Optimizam pagina de companiei;
  • Cream campanii de remarketing, dynamic ads, conversion etc;
  • Va putem implementa o strategie de social media;
  • Optimizam zilnic campaniile;
  • Oferim rapoarte lunare.

Facebook este in prezent cea mai complexa si interactiva retea de socializare, iar pentru afacea dumneavoastra promovarea prin Facebook se poate transforma intr-o sursa de venit considerabila prin implementarea unor campannii eficiente.

Fiecare anunt difuzat pe aceasta retea de socializare are in centru elemente vizuale, imagini sau clipuri care sa convinga printr-o singura privire/vizualizare utilizatorii sa converteasca. Alegerea celor mai eficiente reclame Facebook si difuzarea acestora catre un public tinta atent dispus sa converteasca va determina succesul campaniilor.

In industria de e-commerce campaniile PPC reprezinta un element important in vanzarile online. Promovarea Facebook este un instrument  la indemana tuturor, iar acestea pot fi folosite de catre orice afacere ce  are ca scop cresterea vanzarilor, atragerea de fani sau crearea si consolidarea unei comunitati.

Clientii au nevoie sa stie ca existati, iar prin investire in reclame Facebook , va asigurati vizibilitatea necesara pentru ca acestia sa stie unde sa apeleza cand au nevoie de produsele/serviciile dumnevoastra.

Facebook vine cu ceva diferit, cu o idee nou, iar esenta fiecarei campanii este rezumata la imagini care trebuie sa fie capabile sa vanda. Ajutati-va publicul tinta sa va descopere produsele, dar si afacerea pentru ca doar asa veti putea creste si evolua.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Analizam foarte bine afacerea si clientii potentiali (buyer persona), iar in functie de aceste aspect cream reclame Facebook relevante pentru produselor/serviciilor care le comercializati. Acestea trebuie prezentate ca fiind utile, cool si distincte fata de concurenti. Puneti produsele in valoare mai ales ca vorbim despre vizual care trebuie sa convinga de la prima vedere utilizatorii. Sunt si alte aspecte pe care oamenii le iau in considerare inainte sa achizitioneze, ca de exemplu: timpul de livrare, costul de transport, increderea pe care o prezinta brandul si altele. O agentie Facebook este specializata in acest canal de promovare si iti poate oferii cele mai bune solutii.

In strategia de promovare Facebook a unei firme este esential sa includeti cele mai importante canale de promovare pentru a ajunge la un procent cat mai mare din publicul tinta, iar campaniile Facebook va ofera posibilitatea sa ajungeti la acei clienti la care cu ajutorul altor canale de promovare nu ati putea ajunge.

In Romania  exista un numar de 8.9 milioane de utilizatori pe Facebook, iar oamenii de afaceri incep sa constientizeze ca prin intermediul retelei de socializare pot ajunge intr-un mod mult mai usor la publicul tinta. Promovarea Facebook presupune atentie pentru fiecare detaliu abordat in strategia de marketing.

Orice om de afaceri trebuie sa includa in planul de marketing anual si promovarea prin intermediul Facebook, deoarece indiferent de domeniul de activitate, o parte mai mica sau mai mare din posibilii clienti se afla si pe Facebook.

Exemplu de publicitate Facebook Ads:

Un magazin ce comercializeaza haine pentru femeile gravide se poate promova pe Facebook creand campanii prin care sa targeteze viitoarele mamici pe baza datelor demografice, geografie, pe baza intereselor, varstei si nu numai.

Pentru orice afacere Facebook reprezinta o sursa de venituri, iar in functie de domeniul de activitate, trebuie structurat bugetul investit in marketing. Pentru o afacere ce vinde pe baza vizualului si a emotiilor, Facebook este o decizie potrivita.

Campaniile de Facebook va pot aduce rezultate inca din primele zile, lucru pe care orice om de afaceri si-l doreste, dar pentru ca mediul online se schimba si evolueaza de la o zi la alta, un cont are nevoie de o perioada de maturizare,timp in care persoana responsabila de gestionarea contului gaseste stimulii la care reactioneaza publicul dumneavoastra tinta, dar si care este formatul cel mai potrivit pentru userii targetati.

Obiectivul agentiei PPC Promos este acela de a genera conversii la un cost de sub 10% din cosul mediu de cumparaturi. In paralel, campaniile noastre ajuta la crearea unei imagini in mediul online a firmei, motiv pentru care un anumit procent din cei care au cumparat, revin pe site-ul dumneavoastra pentru a achizitiona din nou. Pretul pentru promovarea Facebook Ads depinde in principal de bugetul investit si de complexitatea campaniilor.

Efectele promovarii online sunt vizibile atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, motiv pentru care este important sa acordati o atentie deosebita promovarii online si sa luati in calcul o abordare a publicului tinta prin intermediul mai multor canale pentru o pozitionare mult mai buna.

Ati incercat in mod repetat campanii de Facebook si nu ati reusit sa generati rezultatele pe care le doriti si ati petrecut ore intregi analizand, si aplicand si tot ce ati esuat?

De cele mai multe ori, raspunsul la o problema poate fi chiar sub simplu. In mediul online, totul este extrem de dinamic, iar într-o piata în care concurenta este atat de ridicata si in care fiecare clic este necesar, companiile au nevoie de ajutorul unei agenți Facebook pentru reclame de succes.

Investiti inteligent si eficient, deoarece online-ul este o sursa importanta de venit pentru orice companie, dar concurenta se intensifica, iar diferentierea este din ce in ce mai mica, si nu puteti sa iesiti in evidenta decat prin reclame originale.

Optimizați permanent website-ul, inovati produse si servicii si lucrati cu profesionisti care știu cum functioneaza mediul online si care stiu ce reclame Facebook sunt eficiente. Viitorul este legat de relevanta, entuziasm si de ceea ce dorim sa transmitem, iar prin campaniile de promovare Facebook puteti sa oferiti tot ceea ce doresc utilizatorii in acelasi timp, iar acest lucru va fi vazut atat in trafic, cat si in numarul de conversii.

Poate ti-ar placea sa citesti si...

6 modalitati de crestere a campaniilor de Facebook fara alte investitii

6 modalitati de crestere a campaniilor de Facebook fara alte investitii

Cresterea ratei de conversie a campaniilor de Facebook Ads fara a creste suma de licitare reprezinta o provocare pentru oricine, iar cu toate astea exista cateva modalitati prin care puteti face diferenta prin diferite teste. In continuare va voi prezenta 6 modalitati prin care campaniile de facebook pot creste fara sa investiti  alte sume. Targetarea

Social Media pentru afaceri

Social Media pentru afaceri

In zilele noastre foarte multi antreprenori nu iau in calcul modul in care social media poate influenta o afacere sau chiar daca acorda putina atentie acestei modalitati de promovare, insa daca lucrurile nu sunt facute asa cum trebuie, atunci rezultatul va fi egal cu 0. De ce? Pentru ca sunt foarte multe afaceri ce  au

Sfaturi pentru a creste engagement-ul pe Facebook

Sfaturi pentru a creste engagement-ul pe Facebook

Dupa crearea unei firme va decideti sa creati si sa setati o pagina de Facebook pentru compania dumneavoastra, dar acest lucru nu poate fi intamplator. Facebook-ul va poate aduce un numar neasteptat de clienti, dar va poate afacta intr-un mod serios businessul. Din experienta noastra va oferim cateva sfaturi ce va vor ajuta sa creati

4 trucuri de a salva bani in campaniile de Facebook Ads

4 trucuri de a salva bani in campaniile de Facebook Ads

Facebook a raportat peste 1 miliard de dolari profit in il ultima declaratie. 5 630 000 000 $ au venit din reclame, iar 80% au venit din reclamele de pe mobile.  Nu exista niciun dubiu ca exista multime de agentii de publicitate ce promoveaza diferite produse sau servicii pe Facebook. Oficialii de la Facebook au