pinterest social media

Promovarea companiei dumneavoastra prin campanii de Facebook Ads reprezinta o investitie eficienta, precizam acest fapt deoarece experienta referitoare la crearea si optimizarea miilor de campanii Facebook a demonstrat ca este o metoda viabila pentru cresterea considerabila a veniturilor.

Promovare Facebook Ads a unei pagini de Facebook sau magazin online va ofera posibilitatea a targeta produsele si serviciile targetat in functie de sex, interese, zone si altele. Fie ca vorbim de aprecierea paginii companiei, post engagement, click-uri catre site, targetare pe conversii sau reclame dinamice, este important sa obtineti un cost cat mai mic pe conversii insa sa nu compromiteti vanzarile. Implementam campanii complexe care au ca scop o crestere a vanzarilor cu un cost de conversie de sub 10% din valoarea cosului mediu. Publicitatea Facebook realizata de o agentie este mai eficienta decat a va crea singuri campanii.

Daca iti doresti sa promovare Facebook Ads,  cu siguranta ai nevoie de o agentie de Facebook cu toate cunostintele necesare ca fiecare campanie de promovare de servicii sau produse pe care le comercializezi sa ajunga la publicul tinta.

Campanii Facebook Ads
Eficiente
Analiza business

Analiza concurenti

Creare profile buyer persona

Strategie marketing personalizata

Implementare pixel avansat Facebook

Creare mesaje si bannere

Audiente Remarketing

Audiente Lookalike

Dynamic Product Ads

Set up

Optimizare zilnica

Raport lunar

 

Implementam strategii  Facebook Ads eficiente

Baza unei campanii reusite o reprezinta targetarea foarte precisa a audientei. In momentul de fata aceasta retea sociala permite o targetare extrem de precisa printr-o segmentare complexa. In cadrul targetarii se pleaca de la aspecte generale, precum cele geografice (tara, oras sau cartier), demografice (varsta, sex sau stare civila) si pana la cele de natura comportamentala (preferinte, interese, hobby-uri, grupuri si comunitati de care apartin consumatorii).

Astazi, tot mai multe firme aleg sa se promovere pe Facebook prin pagina sau website. Rezultatele arata ca o firma ce investeste activ in reclame pe Facebook reuseste sa obtina o crestere de pana la 50% a vanzarilor.

Avand campanii de promovare eficiente veti reusi sa asigura firmei un cash flow ce permite desfasurarea activitatii si dezvoltarea acesteia.Daca iti doresti promovare pe Facebook eficienta, atunci in recomandam sa ne contactezi si te vei convinge de eficienta serviciilor noastre in cel mai scurt timp.

Realizam reclame la preturi accesibile si generam conversii sau leaduri la costuri mici pentru ca tu sa iti poti dezvolta afacerea. Daca nu esti convins de rezultatele noastre solicita din partea noastra rapoarte care sa iti demonstreze ce rezultate generam clientilor nostri.

*Pretul pentru campanii Facebook depinde de bugetul investit.

 

De ce sa va promovati prin Facebook Ads?

8,9 mil. utilizatori

Majoritatea romanilor folosesc internetul au un cont de Facebook.

5,1 mil. activi zilnic

Oameni isi verifica zilnic pagina personala in cautare de noutati

50% cumpara online

Mare parte din acestia cumpara online, ajutati de reclame.

Vanzari crescute

Campaniile de promovare contribuie semnificativ in vanzarile unei afaceri.

Rezultate masurabile

Implementam coduri de tracking prin care putem afla din ce reclame Facebook vin conversiile (comenzi plasate online, mail-uri, mesaje si altele). Altfel veti stii profitul obtinut in urma bugetului investit. De mentionat, faptul ca exista un nivel optim de vanzari, in functie de buget. Pretul in promovare Facebook Ads depinde de bugetul investit de client. Promovare pagina de Facebook reprezinta primul aspect de luat in considerare atunci cand nu aveti un site sau magazin. Pagina de Facebook poate fi promovata printr-un simpla sponsorizare a unei postari sau in obtinerea de like-uri.

Agentie de Facebook Ads cu rezultate in vanzari!

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Acest serviciu de marketing ofera diferite tipuri de reclama Facebook in functie de tipul si de nevoile afacerii. Recomandam sa se testeze diferite tipuri de reclama pentru a identifica cea mai potrivita metoda de promovare a afacerii. Pe baza acestor informatii puse la dispozitie de FB noi putem creea campanii Facebook Ads ce sa transmita mesajul catre un segment tinta bine definit evitand astfel risipa inutila de timp, energie si bani. O agentie Facebook Ads va poate pune la dispozitie un know-how elecovent cu rezultate directe in cifra de afaceri.

Reclama Facebook ajuta companiile sa promoveze anunturi personalizate sau continut destinat unei audiente specifice, cu costuri ce variaza in functie de gradul de vizualizare al respectivului anunt. Daca implementati campanii FB veti obtine o perspectiva cu privire la clientii actuali si potentiali ceea ce va va permite sa imbunatatiti anuntul targetat.

Unul din scopurile principale pentru promovare Facebook este cresterea traficului pe site. Acest lucru este fie pentru cresterea generala a site-ului sau a trimite utilizatorii catre o pagina de lansare dedicata care sa-i determine sa cumpere produsul, sa se aboneze la newsletter.

Targetari multiple

Targetarea presupune o cunoastere foarte detaliata a clientilor, pentru ca in momentul in care este setata campania trebuie sa ne gandim cine si-ar dori sa intalneasca reclamele noastre. Avand aceste informatii trebuie sa prezentam atuurile, trimitand mesaje cu ajutorul platformei Social Media doar acelor persoane care au un interes real fata de serviciile sau produsele noastre. Reclama este importanta si personalizata fiecarui tip de produs, poate vi de tip video, colectie, slide show, o singura imagine sau un carusel de 6 imagine. Putem creea reclame Facebook pentru pagina sau website prin care sa descoperim care este cea mai potrivita din punct de vedere Relevance Score, acesta actiune poarta si numele de A/B Testing.

Companiile folosesc platforma de socializare deoarece doresc, in general, cresterea vanzarilor si o mai buna expunere in online. Totodata, se pot stabilii obiective de obtinere de lead-uri, permit astfel utilizatorilor sa-si inscrie adresa de e-mail sau de a interacționa cu brand-ul, fara a parasi platforma social media ceea ce conduce la reducerea timpului necesar actiunii de cumparare.

Campanii realizate pentru clientii nostrii

campanii facebook

Cum va putem ajuta?

 • Va propunem o strategie de promovare online;
 • Cream texte si bannere pentru campanii;
 • Optimizam pagina de companiei;
 • Cream campanii de remarketing, dynamic ads, conversion etc;
 • Va putem implementa o strategie de social media;
 • Optimizam zilnic campanii;
 • Oferim rapoarte lunare.

Aceasta este in prezent cea mai complexa si interactiva retea de socializare, iar afacerea dumneavoastra promovare prin Facebook Ads se poate transforma intr-o sursa de venit considerabila prin implementarea unor campannii eficiente.

Fiecare anunt difuzat pe aceasta retea de socializare are in centru elemente vizuale, imagini sau clipuri ce convinga printr-o singura privire/vizualizare utilizatorii sa converteasca. Alegerea celor mai eficiente reclame Facebook si difuzarea acestora catre un public tinta atent dispus sa converteasca va determina succesul campaniilor.

In industria de e-commerce campaniile PPC reprezinta un element important in vanzarile online. Promovare Facebook este un instrument  la indemana tuturor, iar acestea pot fi folosite de catre orice afacere ce  are ca scop cresterea vanzarilor, atragerea de fani sau crearea si consolidarea unei comunitati.

Clientii au nevoie sa stie ca existati, iar prin investire in reclame Facebook , va asigurati vizibilitatea necesara ca acestia sa stie unde sa apeleza cand au nevoie de produsele/serviciile dumnevoastra.

Platforma de sociala vine cu ceva diferit, cu o idee nou, iar esenta fiecarei campanii rezumata la imagini care trebuie sa fie capabile sa vanda. Ajutati-va publicul tinta sa va descopere produsele, dar si afacerea pentru ca doar asa veti putea creste si evolua.

Promovare Facebook Ads eficienta!

Ai un magazin online sau un website de promovare Facebook Ads si iti doresti o crestere a vanzarilor? Noi iti putem creea campanii  Facebook complexe targetate pe persoanele care sunt interesate in mod real de produsele sau serviciile tale.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Avand in vedere ca suntem o agentie specializata in Facebook Ads, analizam foarte bine afacerea si clientii potentiali (buyer persona), iar in functie de aceste aspect cream reclame Facebook relevante pentru produselor/serviciilor ce le comercializati. Acestea trebuie prezentate ca fiind utile, cool si distincte fata de concurenti. Puneti produsele in valoare mai ales ca vorbim despre vizual care trebuie sa convinga de la prima vedere utilizatorii. Sunt si alte aspecte pe care oamenii le iau in considerare inainte sa achizitioneze, ca de exemplu: timpul de livrare, costul de transport, increderea ce o prezinta brandul si altele. O agentie Facebook este specializata in acest canal de promovare si iti poate oferii cele mai bune solutii.

In strategia de promovare Facebook a unei firme este esential sa includeti cele mai importante canale de promovare astfel incat sa ajungeti la un procent cat mai mare din publicul tinta, iar campaniile de promovare va ofera posibilitatea sa ajungeti la acei clienti la care cu ajutorul altor canale de promovare nu ati putea ajunge.

In Romania  exista un numar de 8.9 milioane de utilizatori retelei social media, iar oamenii de afaceri incep sa constientizeze ca prin intermediul retelei de socializare pot ajunge intr-un mod mult mai usor la publicul tinta. Promovarea pentru pagina de Facebook presupune atentie pentru fiecare detaliu abordat in strategia de marketing.

Orice om de afaceri trebuie sa includa in planul de marketing anual si promovare Facebook Ads, deoarece indiferent de domeniul de activitate, o parte mai mica sau mai mare din posibilii clienti se afla si pe platforma de socializare.

Exemplu de publicitate Facebook Ads:

Un magazin ce comercializeaza haine pentru femeile gravide se poate opta pentru promovare Facebook creand campanii prin care sa targeteze viitoarele mamici pe baza datelor demografice, geografie, pe baza intereselor, varstei si nu numai.

Irice afacere aceasta retea sociala reprezinta o sursa de venituri, iar in functie de domeniul de activitate, trebuie structurat bugetul investit in marketing. O afacere ce vinde pe baza vizualului si a emotiilor, promovare pe Facebook este utila

Campanii de Facebook va pot aduce rezultate inca din primele zile, lucru pe care orice om de afaceri si-l doreste, dar  ca mediul online se schimba si evolueaza de la o zi la alta, un cont are nevoie de o perioada de maturizare,timp in care persoana responsabila de gestionarea contului gaseste stimulii la care reactioneaza publicul tinta, dar si care este formatul cel mai potrivit pentru userii targetati.

Obiectivul agentiei de Facebook Ads Promos este acela de a genera conversii la un cost de sub 10% din cosul mediu de cumparaturi. In paralel, campaniile noastre ajuta la crearea unei imagini in mediul online a firmei, motiv pentru care un anumit procent din cei care au cumparat, revin pe site-ul online pentru a achizitiona din nou. Pretul in promovarea Facebook Ads depinde in principal de bugetul investit si de complexitatea campaniilor.

Campanii Facebook Ads complexe!

Simplele campanii de Facebook Ads au devenit din ce in ce mai putin eficiente, deoarece sunt multi agentii de publicitate ce fac reclama, iar astazi este foarte importanta targetarea clientilor cat mai segmentata.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Efectele unei promovari online sunt vizibile atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, motiv pentru care este important sa acordati o atentie deosebita promovarii online si sa luati in calcul o abordare a publicului tinta prin intermediul mai multor canale pentru o pozitionare mult mai buna. O pagina de Facebook va poate oferii startul de care aveti nevoie in afaceri.

Ati incercat in mod repetat promovare Facebook si nu ati reusit sa generati rezultatele pe care le doriti si ati petrecut ore intregi analizand, si aplicand si tot ce ati esuat?

Deseori, raspunsul la o problema poate fi chiar sub simplu. In mediul online, totul este extrem de dinamic, iar într-o piata în cu concurenta  ridicata, care fiecare clic este necesar, companiile au nevoie de ajutorul unei agentii Facebook reclame de succes.

Investiti inteligent si eficient, deoarece online-ul este o sursa importanta de venit pentru orice companie, dar concurenta se intensifica, iar diferentierea este din ce in ce mai mica, si nu puteti sa iesiti in evidenta decat prin reclame originale.

Optimizați permanent website-ul, inovati produse si servicii si lucrati cu profesionisti ce știu cum functioneaza promovare pe Facebook si care stiu ce reclame Facebook sunt eficiente. Viitorul este legat de relevanta, entuziasm si de ceea ce dorim sa transmitem, iar prin campanii de promovare Facebook puteti sa oferiti tot ceea ce doresc utilizatorii in acelasi timp, iar acest lucru va fi vazut atat in trafic, cat si in numarul de conversii.

Promovare pe Facebook reprezinta cea mai complexa retea de socializare in momentul de fata, dominand la nivel global prin numarul de utilizatori, functii, tipuri de postari disponibile, widgeturi etc.

Pentru orice afacere, platforma de socializare reprezinta mina de aur pe ce trebuie sa o exploateze asa cum se cuvine pentru a obtine rezultatele dorite. In mod natural, Facebook nu va genera vanzari pentru firma dvs. doar ca aveti o pagina de Facebook, trebuie sa aveti in vedere construirea unui brand si abordarea altor canale de marketing. Daca firma dumneavoastra are mai multe website-uri, va recomandam utilizarea de Business Manager.

Promovare pe Facebook, printre cele eficiente canale de marketing

De ce ar trebui sa va promovati pe Facebook si sa fiti prezenti pe acest canal?

 1. Control asupra bugetului

Este evident ca sumele ce pot fi investite ne pot depasi imaginatia extrem de usor, dar cu toate acestea, Acesta este un canal de marketiing ce va permite sa aveti control avansat asupra bugetului, astfel incat sa stiti in fiecare minute cum sunt investiti banii companiei. Promovare Facebook va permite sa setati un buget zilnic sau pe o anumita perioada de timp.

 1. Strategii eficiente la costuri mici

Desi puteti investi sume enorme in promovare pe Faceboook, acest canal este extrem de permisiv si eficient pentru afacerile de dimensiuni mici cu bugete reduse. O campanie de Facebook targetata eficient poate genera rezultate importante, chiar daca are la dispozitie un buget mic. Promovare pe Facebook va permite sa mentineti costuri mici de conversie.

 1. Loc de informare pentru utilizatori

Pagina de Facebook cat si campanii de promovare contribuie la informarea utilizatorilor cu privire la produsele/serviciile pe care le oferiti. De exemplu pe pagina de Facebook promovata, utilizatorii vor descoperi toate informatiile de care au nevoie pentru a va contacta ( adresa, numar de telefon, site, oferte, imagini cu produsele etc.). De asemenea si campanii de promovare informeaza utilizatorii cu privire la ofertele disponibile, reducerile aplicate produselor/serviciilor, concursuri, premii etc.

 1. Interactiune cu potentialii clienti

Prin intermediul retelei sociale veti primi mesaje din parte utilizatorilor, iar dumneavoastra aveti datoria de a interactiona cu acestia. Oferiti-le toate raspunsurile de care au nevoie pentru ca o relatie cat mai buna cu utilizatorii se va reflecta si in imaginea pe care acestia o au despre firma. Puteti alege ca in promovare pagina de Facebook, fara sa aveti neaparat un website va ajuta sa obtineti like-uri la pagina si engagement la postare (share, comentarii si like-uri).

 1. Distribuiti imagini si videoclipuri din interiorul afacerii

Nu ezitati sa faceti publice imagini cu lucrurile ce stau in spatele afacerii. Utilizatorii sunt interesati de acest lucru si vor sa stie intotdeauna ca in spatele unei pagini de Facebook se afla un chip uman care sa le poata oferi ajutorul necesar. De asemenea clipurile se bucura de o mare apreciere din partea utilizatorilor si va recomandam sa postati din cand in cand clipuri amuzante sau interesante publicului tinta. Puteti promova o pagina doar prin a face o postare cu imagini sau videoclipuri.

 1. Suport clienti

Adesea clientii vor un raspuns rapid pentru a rezolva o anumita problema, iar Facebook Ads Manager pare sa fie cea mai usoara modalitate  ca acestia sa intre in contact cu o firma, motiv p care vor opta pentru a va trimite mesaje la care trebuie sa raspundeti cat mai repede.

 1. Crestere a brand awareness si sistemul de recomandari

Construirea unui profil puternic de Facebook Ads Manager si incurajarea utilizatorilor sa dea like si share paginii va contribui la cresterea vizibilitatii. In sine aceasta actiune  efectueaza utilizatorii reprezinta o recomandare. Ca o persoana ce a aprecia o pagina de Facebook sau careia i-a dat share, va ajunge in cronologia acesteia si evident prietenii persoanei respective vor vedea actiunea sa ca pe o recomandare.

 1. Trafic catre site

O pagina de Facebook poate trimite trafic relevant catre site-ul tau. Fiecare utilizator ce viziteaza promovare pe pagina sau un produs ce are in descriere site-ul are sanse mari sa ajunga pe website-ul detinut in a vedea informatii in plus. Promovare de website prin social media este usor de utilizat, doar selectati obiectivul.

 1. Promovare platita

Reteaua sociala analizeaza toate informatiile pe care milioane de utilizatori le au in profilurile lor.  In calitate de proprietar al unei pagini de afaceri, puteti plati sa utilizati aceste informatii pentru a difuza anunturi directionate catre un anumit grup. Puteti incepe chiar de astazi o promovare a paginii de Facebook prin a investii un buget minim de 2 lei/zi. Va recomandam ca in postare sa treceti si pretul pentru produse sau servicii.

De exemplu, daca detineti un magazin cu rochii, ce le comercializati in centrul orasului, puteti crea o campanie ce targeteaza orasul din care sunteti, targetati de asemenea doar femeile, cu varsta cuprinsa intre 18-40 de ani si care manifesta un interes deosebit in rochii. Promovarea unui magazin online pe FB presupune tehnici avansate de setare campanii. Intrucat Social Media este un canal de promovare  ce necesita mult timp alocat.

 

5 pasi pentru a incepe azi promovare pe Facebook

 

Internetul este prezent tot mai des in viata noastra, asa ca nu este de mirare ca multe dintre afacerile terestre se muta in mediul virtual, sau ca exista business-uri derulate exclusiv online. Potrivit statisticilor, cei mai multi dintre utilizatorii de Internet isi petrec timpul pe retelele de socializare, asa ca orice campanie de promovare online are nevoie de social media, mai ales daca se are in vedere reclame la produse. Unele campanii online sunt gandite exclusiv pentru social media, iar prin reclame Facebook ajung exact la publicul tinta. Explicatia este mai mult decat simpla: prin reclame Facebook bine construite atragi cei mai multi utilizatori, cu interese variate, diverse varste, preferinte, comportamente si altele.

Publicul divers si numeros, promovare pagina Facebook, reclame produse facute in mod profesionist, iata cum sansele unei campanii de succes sunt mult mai mari. De aceea, printre primii pasi atunci cand intentionezi sa pornesti o afacere, se numara si creare pagina Facebook firma.

 

Incepe azi promovarea afacerei tale prin Facebook Ads

Specialistii in domeniu sunt de parere ca daca vrei ca afacerea ta sa aiba succes, sau vrei sa-ti promovezi organizatia, produsul sau evenimentul, atunci este obligatoriu sa ai o campanie reusita de social media. In aceasta rubrica intra si o promovare pagina, dar si multe alti pasi, detaliati in contunuare. De retinut insa ca nu este obligatoriu sa apelezi la social media, poti alege orice alta retea de socializare, dar pasii parcursi sunt relativ aceeiasi.

 

Stabilirea obiectivului campaniei

Inainte de a incepe o campanie de social media, trebuie sa te gandesti ce anume vrei sa obtii de la ea. De regula este vorba de reclame la produse, dar nu este ceva batut in cuie. Obiectivul campaniei are legatura cu scopul ei final, asa ca mare atentie, si nu trata cu superficialitate, pentru ca e vorba ”doar” de reclame produse.

 

Identificare grup tinta

Este un aspect ignorat deseori, desi este printre cei mai importanti pasi. Ai nevoie de o targetare cat mai exacta, asa ca audienta sau publicul tinta nu trebuie neglijat. Nu iti doresti o promovare Facebook ratata, nu-i asa? Mai ales daca este vorba despre o promovare platita…

 

Mesaj

O promovare buna rebuie sa aiba un mesaj clar, bine structurat, usor de retinut, sa convinga publicul tinta ca tu esti cea mai buna alegere. O idee repetitiva, dar care va ajunge sa fie asociata imaginii si afacerii tale.

 

Strategii de promovare Facebook

Nu este suficient sa te limitezi la creare pagina Facebook firma si sa astepti sa fii asaltat de clienti. Aici lucrurile sunt ceva mai complicate, si trebuie sa te gandesti si la cat de des vei promova mesajul, unde, ce fel de continut va avea acesta, ai resursele necesare/ alegi promovare platita, cum gestionezi bugetul, data inceperii si incheierii campaniei, etc. Nicio etapa nu trebuie trecuta la capitolul ”si altele”.

 

Implementarea campanii de Facebook

Daca totul este facut profesionist, atunci este firesc ca si implementarea va merge bine. Trebuie sa nu uiti si de promovare Facebook pret, cum spun specialistii, dar sa ai in vedere ca apar si costuri neprevazute. Evolutia campaniei trebuie monitorizata permanent, s-ar putea sa faci unele schimbari din mers. Nu unele majore, dar unele sunt necesare. La final, fa o analiza lucida a campaniei, vezi si daca la capitolul ”promovare Facebook pret” a fost avantajos, si invata din greseli ca urmatoarele promovari online sa fie perfecte.

In alege promovare pe Facebook poate fi cheia reusitei deoarece va ofera vizibilitate si va permite sa va promovati in mod eficient catre publicul tinta vizat. Cu cat targetati cat mai precis un anumit grup de utilizatori cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Cauti o agentie Facebook Ads?

Promos este o agentie ce ofera servicii de promovare Facebook. Echipa noastra are specialisti ce va pot oferi servicii de promovare pe Facebook avand ca scop atingerea obiectivelor dumneavoastra.

Echipa noastra va poate ajuta cu:

 • Implementarea codurilor de tracking;
 • Creare grafica;
 • Optimizare conturi de social media;
 • Creare campanii de Facebook Ads;
 • Optimizare si management;
 • Scalare conturi promovare.

Scopul serviciilor noastre este acela de a atinge obiectivele stabilite. Fie ca este vorba de trafic, branding sau vanzari echipa noastra va poate oferi tot ce aveti nevoie pentru a beneficia de reclame pe Facebook la nivel de top.

 

Unde este sediul nostru?

Noi suntem  o agentie Facebook Ads din Bucuresti, dar este important sa stiti ca distanta nu este un obstacol in calea colaborarii cu noi. Lucram de ani de zile cu clienti din tari din Uniunea Europeana, USA si nu numai.

Desi suntem o agentie de Facebook Ads din Bucuresti, va putem oferi serviciile noastre oriunde va aflati. Echipa noastra poate face performanta chiar si pentru afacerea dumneavoastra.

 

De ce sa alegi serviciile de Facebook Ads oferite de echipa noastra?

Suntem in acest domeniu de ani de zile, iar rezultatele de pana acum ne ofera incredere sa spunem ca putem genera rezultate si pentru dumneavoastra.

Realizam campanii de Facebook Ads de peste 7 ani si avem toate cunostintele necesare pentru a face performanta pentru afacerea dumneavoastra.

Pe langa experienta si know how-ul specific, echipa noastra are specialisti ce pot intelege in mod corespunzator cum functionateaza Facebook Ads, cum pot face reclame pe Facebook care sa vanda si care este comportamentul utilizatorilor.

Pentru ca o afacere nu seamana cu cealalta, serviciile noastre sunt extrem de adaptive si cream strategii de publicitate personalizate care sa genereze rezultatele dorite.

 

Cum poti colabora cu noi?

Asa cum am spus, noi suntem o agentie de Facebook Ads din Bucuresti, dar acest lucru conteaza cel mai putin deoarece avem clienti cu care nu ne-am vazut niciodata pana in acest moment si care se afla la mii de kilometri distanta.

 1. Contacteaza-ne

Primul pas este sa ne contactezi fie telefonic, fie prin email.

Daca ne veti contacta telefonic, veti primi informatiile de care aveti nevoie mult mai repede si raspunsuri la eventualele intrebari.

Daca alegeti sa ne scrieti pe email va rugam sa ne spuneti cat mai multe detalii (website, obiectiv, buget de marketing, canale dorite).

 1. Oferta

Dupa discutia telefonica sau primirea emailului, echipa noastra va analiza mesajul si va trimite catre dumneavoastra o oferta personalizata care sa fie adaptata nevoilor dumneavoastra.

 1. Accept

Ne puteti scrie pe email daca doriti sa incepem sau ne puteti contacta.

In momentul in care avem acceptul dumneavoastra se va face contractul si vom incepe in cel mai scurt timp lucrul la campaniile dumneavoastra.

 

Procesul este destul de rapid daca sunteti motivati sa incepeti colaborarea cu noi si va punem la dispozitie echipa noastra pentru a va scala afacerea in cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne pentru detalii si aflta tot ce te intereseaza despre serviciile noastre!

Poate ti-ar placea sa citesti si...

6 modalitati de crestere a campaniilor de Facebook fara alte investitii

6 modalitati de crestere a campaniilor de Facebook fara alte investitii

Cresterea ratei de conversie a campaniilor de Facebook Ads fara a creste suma de licitare reprezinta o provocare pentru oricine, iar cu toate astea exista cateva modalitati prin care puteti face diferenta prin diferite teste. In continuare va voi prezenta 6 modalitati prin care campaniile de facebook pot creste fara sa investiti  alte sume. Targetarea

Social Media pentru afaceri

Social Media pentru afaceri

In zilele noastre foarte multi antreprenori nu iau in calcul modul in care social media poate influenta o afacere sau chiar daca acorda putina atentie acestei modalitati de promovare, insa daca lucrurile nu sunt facute asa cum trebuie, atunci rezultatul va fi egal cu 0. De ce? Pentru ca sunt foarte multe afaceri ce  au

Sfaturi pentru a creste engagement-ul pe Facebook

Sfaturi pentru a creste engagement-ul pe Facebook

Dupa crearea unei firme va decideti sa creati si sa setati o pagina de Facebook pentru compania dumneavoastra, dar acest lucru nu poate fi intamplator. Facebook-ul va poate aduce un numar neasteptat de clienti, dar va poate afacta intr-un mod serios businessul. Din experienta noastra va oferim cateva sfaturi ce va vor ajuta sa creati

4 trucuri de a salva bani in campaniile de Facebook Ads

4 trucuri de a salva bani in campaniile de Facebook Ads

Facebook a raportat peste 1 miliard de dolari profit in il ultima declaratie. 5 630 000 000 $ au venit din reclame, iar 80% au venit din reclamele de pe mobile.  Nu exista niciun dubiu ca exista multime de agentii de publicitate ce promoveaza diferite produse sau servicii pe Facebook. Oficialii de la Facebook au