pinterest social media
Cat costa un website? Articol recent Tot ce Trebuie sa Stii... Urmatorul articol Seo pentru incepatori ...

Un site web este cartea de vizita a unei afaceri. In cazul site-urilor web de prezentare acestea au rolul de a evidentia toate detaliile despre anumite servicii, imagini, review-uri, demonstratii etc. Un site de prezentare este mai mult imaginea unei firme in online, insa in cazul magazinelor online lucrurile stau putin altfel pentru ca acestea sunt si imaginea firmei cat si punctul prin intermediul carora se face vanzarea.

Inainte de a afla cat cost un site web trebuie sa determinati rolul acestuia adresandu-va urmatoarea intrebare: “ ce fel de site web imi doresc?”

Determinarea scopului acestuia va ajuta sa intelegeti ce resurse financiare trebuie sa alocati pentru ca fiecare tip de site necesita un anumit timp de lucru.

Fie ca este un site de prezentare, ecommerce, forum, director web, blog, site de stiri sau alt tip de site-uri, toate acestea necesita timp de lucru si investitii financiare diferite.

Pentru a raspunde la intrebarea cat costa un site web sau care este pretul unui site vom enumera componentele acestuia:

  • Domeniu web ce are forma www.numesite.ro sau www.numesite.com. Acest domeniu se plateste anual sau pe mai multi ani
  • Gazduirea (Hosting web) unui site este esentiala. Acesta va fi gazduit intr-un loc fizic pe un server, iar acest serviciu de gazduire de plateste annual sau lunar.
  • Web design cee ace reprezinta serviciul de creare a site-ului si design (texte, imagini, efecte, meniu, galerii etc.) Pretul pentru un site de prezentare depinde de solicitarile dumneavoastra.
  • Tema site-ului se poate achizitiona de pe platforme de profil si reprezinta un template al site-ului cu functii si module instalate care sa contribuie la crearea unui site modern.

Cat costa un site web?

Acestea fiind spuse, pretul pentru un site pe care il veti crea depinde de gazduire si programatorul care va face website-ul. Daca nu ati mai creat site-uri, asteptati-va la zile bune de munca pana ca site-ul sa arate asa cum va doriti.

Cand vine vorba de realizarea unui magazine online, pretul va fi mai mar. Realizarea unui magazine online profesional va costa in functie de cerinte, pret ce va depinde foarte mult de solicitarile dumneavoastra cat si de complexitatea proiectului.

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre cat costa sa realizezi un site web, contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Share

Vrem sa stim parerea ta