pinterest social media

aplicatiiCreaza-ti propria aplicatie mobilea in doar cateva zile!

Promos va ofera posibilitatea de a crea aplicatii mobile pentru telefoanele Android si Iphone! Fie ca aveti un magazin online, un site de prezentare sau un blog de calatorie, noi va cream o aplicatie de mobile care sa va ajute sa va cresteti traficul si sa fiti mult mai aproape de clientii dumneavoastra.

De ce ar trebui sa ai o aplicatie mobila  pentru site-ul tau?

 1. Obti vanzari si venituri mai mari;
 2. Crestere a traficului;
 3. Consolidare a brandului;
 4. Canal de marketing nou;
 5. Fidelizare a clientilor.

Solutia realizata este testata si functioneaza 100% pentru toate tipurile de business al caror continut web este acceptat de Google Play si App Store.

Contacteaza-ne pentru detalii!

creare aplicatii mobile

 

aplicatie androidCum puteti obtine propria aplicatie mobila?

 1. Introduceti url-ul site-ului si veti obtine un preview al aplicatie mobile pe care urmeaza sa o detineti.
 2. Completati formularul pentru plasarea comenzii;
 3. Achitati factura pentru crearea aplicatiei;
 4. In maxim 5 zile lucratoare cream aplicatia si o inscriem in Google Play.
 5. Va informam cu privire la realizarea aplicatiei si cum o puteti instala.
 6. Oferim servicii pentru promovarea aplicatiei precum si informatii despre optiunile pe care le punem la dispozitie.

Din momentul in care decidem asupra modului in care va arata aplicatia timpul de creare al aplicatiei este intre 5 si 10 zile.

Prin indeplinirea acestor conditii, veti obtine in cel mai scurt timp, o aplicatie care sa va ajute sa va dezvoltati afacerea. Promos a lasat aceasta solutie de creare a unei aplicatii mobile pentru site-uri la un pret foarte accesibil din dorinta de a impinde mediul economic la un alt nivel si pentru a ajuta comertul online sa se dezvolte si sa evolueze.

Costurile pentru realizarea unei aplicatii personalizate depinde de cerintele dumneavoastra. Daca inca ai intrebari, te invitam sa ne contactezi si iti vom raspunde la toate intrebarile cu privire la realizarea aplicatiei mobile pentru site-ul tau.

Hai sa cream aplicatie pentru afacerea ta!

creare aplicatii mobile

Contacteaza-ne pentru detalii!

De ce este important sa creati aplicatii mobile?
Aplicatiile mobile sunt cheiea catre fidelizarea utilizatorilor. Cu cat o aplicatie este mai bine conceputa cu atat mai puternica va fi legatura dintre afacerea dumneavoastra si utilizatori.
Fie ca investiti din timp in crearea unei aplicatii Android, IOS sau pentru orice alt sistem de operare, acest lucru va va oferi un avans in fata concurentilor dumneavoastra, avans ce poate face o diferenta considerabila.

creare aplicatii mobile

 

Beneficii creare aplicatie mobila

Cand vine vorba de beneficiile pe care le ofera o aplicatie de mobil, putem evidentia mai multe deoarece impreuna cu o strategie de marketing pusa la punct puteti obtine mai multe venituri cu investitii mai mici.

Principalele beneficii oferite de o aplicatie de mobile sunt:

 1. Branding

Aplicatia mobila contribuie la dezvoltarea brandingului afacerii dumneavoastra. Prin simplul fapt ca utilizatorii vor vedea logo-ul aplicatiei dumneavoastra in meniu de fiecare data cand utilizeaza telefonul, va contribui la crearea unei legaturi cu acestia.

 1. Fidelizare a utilizatorilor

Prin intermediul unei aplicatii mobile puteti fideliza utilizatorii oferind preturi speciale, cupoane de reducere, oferte limitate si chiar acces la concursuri create doar pentru posesorii aplicatiei.

 1. Comunicare mult mai rapida

Cu ajutorul aplicatiei de mobil comunicati informatii mult mai usor. Puteti trimite notificari catre utilizatori cu oferte, promotii sau campanii ce se afla in derulare.

 1. Canal nou de marketing

Aplicatiile reprezinta un nou canal de marketing pe care il aveti la indemana. Desi este important sa aveti o strategie dezvoltata de promovare a aplicatiei veti avea in acest fel un nou canal de marketing. Pe langa SEO, PPC, Social media veti mai avea si aplicatia la indemana care va genera vanzari pentru dumneavoastra.

 1. Promovare gratuita

Aplicatia va ofera sansa de a va promova gratuit, iar acest lucru se realizeaza prin prezenta in telefonul utilizatorilor, dar si prin notificarile pe care le puteti trimite si care sunt gratuite.

 1. Campanii personalizate

Pentru persoanele ce detin apliati cu putin dezvoltare puteti crea campanii personalizate pentru a determina o crestere a vanzarilor.

 1. Posibilitati noi de angrenare a utilizatorilor

In functie de business-ul pe care il aveti puteti crea concursuri de fidelizare, organiza concursuri in interiorul aplicatiei, dar si program de fidelizare pentru achizitionarea de produse cu reducere suplimentara.

 1. Trafic

Aplicatiile vor fi generatoare de trafic. Fiecare persoana care va instala aplicatia va intra periodic in aceasta pentru a descoperi noile produse, iar daca luam in calcul si notificarile, veti obtine un numar tot mai mare de vizite in magazin.

 1. Posibilitati de customizare

Aplicatiile mobile ofera posibilitati avansate de customizare, creativitatea fiind singura limita. Puteti investi in personalizarea aplicatie asa cum va doriti.

 1. Avantaj concurential

Concurenta pe orice industrie este foarte puternica, iar o aplicatie mobila este un avantaj concurentia in mod cert.

 

Online-ul are o crestere din ce in ce mai puternica, iar detinerea de aplicatii mobile, Android, IOS si web va deveni o necesitate in viitorul apropiat.

Legatura tot mai puternica cu online-ul si cu dispozitivele ne indeamna sa fim comozi si sa avem totul la o singura apasare motiv pentru care este important sa detinem aplicatii mobile pentru orice afacere pentru a crea o legatura mult mai puternica cu utilizatorii.

 

Cum poti sa faci  aplicatii Android gratis?

Pentru ca dorim sa raspundem la aceasta intrebare, va vom spune ca singurul mod in care puteti crea aplicatii Android gratis este doar daca le creati dumneavoastra, insa acest lucru presupune cunostinte avansate de dezvoltare a aplicatiilor de mobil.

In mod cert , desi v-ati dori o aplicatie de Android gratis, suntem siguri ca nu aveti timpul necesar pentru a-l petrece in fata laptopului si pentru a invata cum se poate crea o aplicatie, pentru ca acest lucru v-ar consuma luni de zile.

 

Cum puteti crea o aplicatie pentru afacerea dumneavoastra cu costuri mici?

Apelati la serviciile pe care le oferim!

Agentia Promos ofera:

 • Aplicatii Mobile Custom
 • Aplicatii Mobile similare website-ului

 

Cele doua solutii dezvoltate de echipa noastra sunt ideale pentru toate tipurile afaceri. In clar, o aplicatie de mobile custom presupune costuri mult mai mari deoarece fiecare lucru din aplicatie va fi creat de la 0 si customizat dupa preferintele dumneavoastra.

In cazul aplicatiilor similare cu website-ul, pretul este mult mai accesibil, iar tot ceea ce va ramane este sa solicitati o oferta. O astfel de aplicatie se va sincroniza automat cu website-ul dumneavoastra si nu  necesita modificari atunci cand dumneavoastra adaugati produse noi sau schimbati designul site-ului.

Bugetul dumneavoastra si viziunea pe termen lung este cea care va face diferenta intre optiunea aleasa.

Costurile depind foarte mult de solicitarile dumneavoastra, insa toate detaliile vor fi discutate impreuna cu echipa noastra.