pinterest social media
Creare Catalog de Prezentare Produse sau Servicii Firma Articol recent Afis Publicitar si Poster... Urmatorul articol Mapa de prezentare

Este esential pentru fiecare afacere, fie ca activeaza de cativa ani buni sau este la inceput, majoritatea aleg sa opteze pentru crearea unui catalog de produse si isi pregatesc strategia de vanzari pe baza acesteia.

 

Ce este un catalog de produse?

Catalogul de produse reprezinta o sectiune unde se afiseaza toate produsele pe care doresti sa le vinzi ambulate intr-un design atractiv si mesaje persuasive, pentru a convinge potentialul comparator sa cumpere produsele. Catalogul de produse poate contine oferte si este trimis catre potentialii cumparatori pentru a-I fideliza si pentru a ii indemna sa cumpere produsele tale la preturi avantajoase.

 

 

Cum trebuie sa arate un catalog de produse?

Un catalog de produse trebuie sa reprezinte imaginea afacerii, mai ales prin design-ul si culorile folosite in site-ul tau, iar analiza audientei este foarte importanta inainte de a crea catalogul.

Este o strategie de vanzare destul de folosita de mariile companii, iar aspectul acestora este un factor important ce determina vanzarile in offline sau online.

Continutul este foarte important, iar mesajele pe care le introduceti in catalog trebuie sa fie sugestive pentru publicul tinta. Cupoanele, concursurile si promotiile saptamanale sau sezoniere nu trebuie sa lipseasca nici ele.

 

 

De ce ai nevoie de un catalog de produse?

Realizarea catalogului de produse este o metoda eficienta de a obtine clienti noi, dar si de a pastra contactul cu cei vechi. Acesta trebuie sa exprime identitatea vizuala a companiei, iar prin elementele utilizate nu trebuie sa plictiseasca cititorul. Acestea sunt o investitie excelenta in marketing, iar focusul pe estetica si continutul paginilor, dar si modul de afisare, are un rol important in conversiile obtinute ulterior.

Catalogul de produse poate fi realizat de catre o agentie de publicitate ce au avantajul experientei, prin care isi pot evidentia abilitatile prin proiectele pe care acestia le implementeaza.

Catalogul de produse este unul din multele servicii pe care le oferim, iar imaginea companiei si strategiile de vanzare sunt elementele esentiale, pe care le urmarim cu scopul de a atinge performanta si de a satisfice clientii.

Punem la dispozitie toate abilitatile necesarea pentru crearea unui catalog de produse si dorim ca afacerea ta sa obtina o imagine de inalta calitate. Garantam cresterea vanzarilor in orice domeniu in care activati, prin promovare eficienta cu ajutorul unei agentii de publicitate.

Share

Vrem sa stim parerea ta