pinterest social media
Creare Logo Firma Profesionista la Preturi Accesibile Articol recent Agentie de Publicitate... Urmatorul articol Dropshipping in Romania de...

Ce este un logo?

Importanta unui logo este necesara mai ales, daca iti doresti sa iti extinzi afacerea. Acesta exprima o importanta deosebita in imaginea unei afaceri, desi este mic si uneori poate trece neobservat pe produsele pe care le achizitionam, pentru companii, logo-ul este practic amprenta acestuia.

Logo-ul este un element graphic ce ajuta la identificarea unui brand, al unui produs, organizatie sau eveniment. Acesta poate fi sub forma de text, element gradic sau o combinatie intre acestea. De obicei, logo-ul are la baza un concept, o poveste si incearca sa inglobeze identitatea companiei intr-un simbol.

 

Cum este realizat?

Desi poate parea simplu, realizarea acestuia consta in diferite etape pentru ca rezultatul final sa reprezinte compania. Este important sa incepi cu un concept care sa-ti defineasca afacerea, sa alegi tipul logo-ului, culorile reprezentative, font-ul pe care alegi sa-l folosesti.

Important in acest proces este testarea acestuia si sa obtii cat mai multe variante, pentru a-ti da seama, daca este potrivit sau nu. Logo-ul nu trebuie creat dupa trendurile actuale, deoarece iti vei dori sa-l pastrezi si peste  20 ani, cand afacerea ta va capata notorietate, deci el trebuie sa fie permanent.

De ce ai nevoie de un logo?

Cum am mai mentionat, logo-urile sunt amprenta companiei tale si ajuta la identificarea acesteia de catre consumatorii, pentru a-l retine cat mai usor. Prin crearea unui logo, este necesar sa intelegem ca acesta denota profesionalism, deoarece va creste gradul de incredere prin alegerea elementelor potrivite.

 

Ai nevoie de creare logo pentru firma ta?

Logo-ul necesita de multe ori abilitati de proiectare, teorie creativa si indemanare, iar orice designer iti poate crea un logo, dar o echipa de specialist iti vor oferi un concept, o viziune si la final, logo-ul ce va reprezenta cu adevarat compania ta.

 

 

Cine imi poate oferi aceste lucruri?

O agentie de publicitate iti poate oferi design-ul, conceptual si viziunea pe care ti-o doresti pentru afacerea ta. Este important ca aceasta sa-ti respecte cerintele si tot odata sa vina cu idei pentru a fi usor de retinut, simplu, relevant afacerii, versatile (vei avea nevoie de variante alb si negru) si rezistent in timp.

Noi iti stam la dispozitie pentru a te ajuta sa-ti creezi identitatea vizuala, sa creezi un logo memorabil si usor de recunoscut pentru reprezenta viziunea si conceptul initial. Suntem o agentie de publicitate care iti poate oferi un pachet complet in crearea logo-ului, afiselor publicitare si catalogului de produse.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta