pinterest social media
Cum incepi promovarea unei pagini de Facebook Articol recent Promovarea pe Instagram... Urmatorul articol Afla cum trebuie sa iti...

Promovarea paginii de Facebook poate fi inceputul unei strategii de marketing eficiente pentru o firma si poate genera rezultate bune care sa accelereze veniturile acesteia.

Cum poti promova o pagina de Facebook simplu si rapid?

Boost post-urile sunt cele mai folosite modalitati de promovare utilizate de persoanele ce detin firme, dar care nu au cunostinte avansate in domeniul marketing-ului online. Extrem de multe firme apeleaza la boost posturi deoarece reprezinta cea mai rapida modalitate de promovare si genereaza reach, engagement, vizibilitate brand-ului si poate genera conversii extrem de rapid.

Cum realizati un boost post?

  1. Alegeti postarea pe care doriti sa o boostati

Daca doriti sa creati continut pe care sa il promovati, puteti face acest lucru astfel:

In cazul continutului deja existent veti gasi o optiune asemanatoare cu cea de mai jos in dreptul postarilor de pe pagina de Facebook.

  1. Targetati audienta

Urmatorul pas dupa alegerea postarii pe care doriti sa o promovati este alegerea publicului tinta ceea ce presupune setarea segmentului de varsta vizat, sexul, locatia sau interesele.

Puteti crea multiple liste de audiente pe care sa le folositi in diferite postari.

De asemenea puteti edita audientele create si puteti exclude anumite locatii sau puteti adauga doar anumite locatii specifice. In acest fel campaniile vor fi vizibile doar pentru un anumit grup de persoane.

  1. Selecteaza bugetul

  1. Selecteaza durata in care postarea va fi promovata

  1. Previzualizati postarea

Analizati setarile implementate si verificati ca nu cumva sa existe erori sau greseli de targetare.

  1. Selectati o modalitate de plata

  1. Boostati postarea

Acestia sunt pasi pentru a va putea promova pagina de Facebook pe cont propriul produsele sau serviciile, insa cu toate acestea trebuie sa va marturisim ca eficienta boost posturilor nu este la fel de mare precum cea a campaniilor realizate de o agentie.

Boost posturile au propriile limitari comparativ cu o campanie realizata din platforma de Facebook.

Desi poate genera rezultate extrem de bune un boost post, acestea nu vor fi constante.

Colaborarea cu o agentie de marketing va accelera cresterea afacerii in mod vizibil, iar impactul va fi simtit inca din primele zile.

Daca iti doresti sa afli de ce colaborarea cu o agentie de marketing online este benefica pentru tine contacteaza-ne si vom discuta aplicat pe firma si despre posibilitatile de dezvoltare pe care aceasta le are in online!

 

Share

Vrem sa stim parerea ta