pinterest social media

Google Ads este unul dintre cele mai eficiente canale de promovare ce va pot aduce o crestere a vanzarilor intr-un interval extrem de scurt de timp in functie de bugetul pe care il alocati.

 

Cum puteti genera vanzari rapid cu Google Ads?

  1. Buget

In momentul in care afacerea dumneavoastra este pregatita pentru a vinde, primul pas este sa stabiliti care va fi bugetul investit. Bugetul trebuie sa fie in stransa legatura cu asteptarile, pentru ca nu puteti spera la vanzari de mii de euro cu 100 de lei buget de promovare.  Este ca si cum v-ati astepta sa parcurgeti cu 100 de lei alocati pentru combustibilul masinii peste 1000 de km.

Este normal sa incepeti cu un buget mai mic, dar trebuie sa fiti realisti si minimul ar trebui sa fie cuprins intre 350-500 euro buget pe luna.

 

  1. Agentie sau pe cont propriu

Cine se va ocupa de campanii? Dumneavoastra va veti ocupa de campanii sau veti apela la o agentie de Google Ads?

Recomandarea noastra este sa va focusati pe scalarea afacerii si sa lasati partea de promovare pe Google Ads in seama specialistilor. Cunostintele pe care le are un specialist de Google Ads  gestionand mii de campanii si bugete de mii de euro pe zi nu se compara cu nimic din ceea ce veti putea invata dumneavoastra online.

A lucra cu o agentie va ofera siguranta ca bugetul este investit asa cum trebuie. Daca veti alege sa va promovati singur va trebuie sa alocati timp pentru a invata toate conceptele si notiunile astfel incat banii alocati sa nu fie risipiti.

 

  1. Rezultate in 24h

Google Ads va ofera posibilitatea sa obtineti rezultate din primele 24h. In momentul in care incepem colaborarea cu un client, inca din primele 24h acestia incep sa primeasca trafic pe site/magazin online, iar daca partea de UX este realizata in mod eficient, primele telefoane/formulare de contact/vanzari pot aparea in primele 24h.

La Promos suntem focusati pe obtinerea de rezultate, iar cu ajutorul Google Ads putem face acest lucru.

Analizam afacerea si concurenta, oportunitatile, cream o strategie si un plan de actiune si incepem sa realizam campanii care sa genereze rezultate in concordanta cu obiectivele stabilite.

 

Indiferent daca alegeti o agentie sau realizati pe cont propriu, Google Ads va ofera posibilitatea sa generati  vanzari rapid, iar tot ceea ce trebuie sa faceti pe scurt este sa creati un cont si sa setati o campanie, iar in mai putin de 1-2h veti incepe sa obtineti trafic pe site, insa vanzarile sunt influentate de calitatea campaniilor realizate.

 

Contacteaza-ne daca iti doresti ajutorul echipei noastre pentru a genera vanzari rapid cu Google Ads!

 

Vrem sa stim parerea ta