pinterest social media
Cum sa scrii un articol din punct de vedere SEO Articol recent De ce sa utilizezi... Urmatorul articol Brandingul si cresterea...

Inainte de a scrie un articol pentru blogul dumneavoastra trebuie sa aveti in minte cativa pasi pentru a face un articol ce va capta atentia.

 

  1. Ganditi inainte de a scrie!

Mesajul pe care doriti sa il transmiteti trebuie sa fie clar in mintea dumneavoastra.  Care este scopul textului? Care este intrebarea la care doriti sa raspundeti?  Ce iti doresti sa faca cititorii la sfarsitul paginii? Plecati de la aceste intrebari si incepeti sa scrieti.

 

  1. Scrieti structura articolului

Incepeti articolul prin crearea unei structuri clare. Orice articol trebuie sa aiba:

-o introducere scurta (in care discutati despre subiect)

– continut (in care scrieti principalul mesaj)

– o concluzie (aceasta trebuie sa insumeze cele mai importante idei sau sa se deduca o noua idee)

 

  1. Utilizati paragrafele

Cu totii folosim paragrafele insa in momentul folosirii sa fiti sigur ca acest lucru este intemeiat. Fiecare paragraf trebuie sa aiba o idee principala sau un subiecti principal.

 

  1. Utilizati Headings

Structurarea prin headinds  va influenta intreaga pagina facand-o ordonata, acest lucru contribuind la imbunatatirea modului de citire si la optimizarea SEO. Headings ajuta Google sa gaseasca subiectul principal al postarii dumneavoastra pentru a va ajuta sa cresteti.

 

  1. Folositi cuvinte de „avertizare”

Pentru o scanare mai rapida a  textului si pentru  intelege mai usor ideea articolului ar trebui sa folositi cuvinte precum: in primul rand, in al doilea rand, in concluzie sau altele totul pentru a-i face sa inteleaga structura articolului

 

  1. Lasati alti oameni sa va citeasca postarea

Inainte de a va publica articolul lasati o  alta persoana sa il citeasca. Intrebati-l/o daca se intelege ideea principala, daca tipul si propozitiile sunt formulate corect.

 

  1. Optimizati limbajul articolului

Asigurati-va ca articolul dumneavoastra are inim 300 de cuvinte si in plus va recomandam sa introduceti in procent de 1-2% cuvintele cheie in textul dumneavoastra.

 

  1. Link catre continutul anterior

Daca deja ati scris cateva articole  despre acelasi topic  nu uitati nu uitati sa legati printr-un link aceste artiole. Acest lucru va ofera autoritate pe subiectul ales si influneteaza rank-ul in cautarile de pe Google.

 

  1. Adaugati continut regulat

Prin postarea de articole si printr-o activitate constanta si sustinuta va v-a ajuta sa crestet in cautarile de pe Google, in caz contrar acesta va v-a penaliza.

 

  1. Utilizati SEO plugin

Acest plugin va v-a ajuta sa optimzati articolul din punct de vedere al optimizarii SEO.

 

Tineti cont de sfaturile de mai sus si suntem convinsi si va vei reusi sa scrii un articol interesant, captivant, plin de idei si optimizat SEO

Share

Vrem sa stim parerea ta