pinterest social media
Cum scapi de Invalid Clicks raportate in Google Ads Articol recent Promovare Magazin Online... Urmatorul articol Conversion API si Facebook...

Invalid clicks reprezinta o problema serioasa pentru campaniile de promovare ce ruleaza in online deoarece acest lucru genereaza pierderi financiare ce nu pot fi recuperate sau nu in totalitate.

 

Ce sunt clickurile invalide?

Clickurile neintentionate pe reclame sau clickurile realizate de catre un software rau intentionat sunt considerate de catre Google nelegitime si prin urmare sunt clickuri invalide.

Pot fi considerate clickuri invalide si clickurile abuzive ale competitorilor care vor incerca sa va consume bugetul.

 

Google filtreaza clickurile pe anunturi?

Raspunsul este: DA.

Desi Google are propriul sistem de filtrare al clickurilor destul de eficient sunt anumite softuri care pot scapa de acest sistem de filtrare.

Ca orice soft, acesta nu este perfect, deoarece softurile rau intentionate cat si competitorii va pot afecta in mod constant campaniile, mai ales daca aveti un buget mic sau daca nisa este costisitoare.

 

Ce probleme genereaza invalid clicks?

  1. Costuri de promovare mai mari
  2. Trafic fake pe site
  3. Rezultate slabe ale campaniilor
  4. Raportare gresita in Google Ads
  5. Implementare de optimizari in mod gresit

 

Cum scap de invalid clicks?

Echipa noastra ofera doua solutii prin intermediul carora puteti scapa de invalid clicks.

  1. Implementare soft monitorizare trafic si blocare ip-uri si useri astfel incat sa eliminati invalid clicks intr-o masura cat mai mare
  2. Analiza cont prin intermediul careia optimizam campaniile astfle incat sa eliminam sursa traficului invalid.

Daca iti doresti sa te ajuta si sa scapi de traficul invalid, contacteaza-ne si impreuna vom gasi o solutie la aceasta problema.

Share

Vrem sa stim parerea ta