pinterest social media
De ce sa utilizezi platforma wordpress pentru site Articol recent 4 strategii pentru un... Urmatorul articol Cum sa scrii un articol...

Foarte multe site-uri au la baza WordPress si acest lucru nu este intamplator. Platforma ofera o multime de avantaje si o flexibilitate pe care alte platforme nu o ofera. Incepand de la site-uri ale unor firme mici si terminand cu site-uri ale unor companii de top, aceste folosesc platforma WordPress pentru a-si expune serviciile/produsele in fata a milioane de oameni.

De sa alegi WordPress?

 

Este FREE

WordPress este un software free ceea ce inseamna ca puteti sa il descarcati gratuit, sa il instalati, sa il folositi si sa faceti modificari. Il puteti folosi pentru a va crea propriul site si fiind o platforma open source acesta poate fi folosit de oricine indiferent de studii si poate fi modificat foarte usor. Acesta platforma are peste 2600 de teme si peste 31000 de pluginuri gratuite

 

WordPress este usor de folosit si de invatat

WordPress este folosit de milioane de oameni si in fiecare zi sunt noi persoane ce aleg sa se alature comunitatii WordPress si sa isi creeze propriul site. Motivul pentru care oamenii aleg WordPress este usurinta de a fi folosit.

Indiferent de nivelul de cunostinte dumneavoastra va puteti crea un site la nivel de incepator, iar cu ajutor profesionist va puteti transforma site-ul intr-unul de top.

 

WordPress dispune de teme si pluginuri

 

Cele mai multe persoane ce folosesc WordPress sunt web designeri si nu  programatori. WordPress este ideal  pentru ca va pune la dispozitie mii de teme gratuite ce vor da site-ului dumneavoastra aspectul pe care il doriti indiferent de domeniul de activitate. Astfel esti

Acesta este foarte usor de costumizat fara sa fie nevoie sa intrati in cod.

WordPress este foarte flexibil si poate fi extins utilizand pluginuri.  Sunt mii de pluginuri atat free cat si platite gata pentru a fi utilizate ce va vor ajuta sa va cresteti performantele.

 

WordPress este Search Engine Friendly

WordPress este conceput in varianta standard pentru a fi atractiv pentru motoarele de cautare.

Utilizand pluginuri, optimizandu-l si creandu-i un design aparte pentru a fi optimizat din punct de vedere SEO, il veti putea duce pe prima pagina in cel mai scurt timp posibil.

 

WordPress este sigur si securizat

WordPress este dezvoltat si creat pentru a fi sigur, fiind  extrem de sigur si securizat pentru a rula orice website. Internetul este un loc nesigur, dar chiar si asa WordPress ofera un grad ridicat de securitate si siguranta la care contribuie pluginuri pentru monitorizarea securitatii.

 

WordPress poate folosi diferite tipuri de fisiere media

WordPress a fost creat pentru a putea integra pe site-uri text, imagini, fisiere audio si continut video. Fiind open source puteti printr-o simpla inserare de URL in postarile dumneavoastra sa incorporati clipuri de pe Youtube, poze de pe Instagram sau fisiere audio de pe Soundcloud.

 

WordPress este ideal pentru orice persoana sau firma ce isi doreste sa detina un site, acesta putand fi creat indiferent de nivelul de cunostinte.

Share

Vrem sa stim parerea ta