pinterest social media

Promovarea online reprezinta solutia ideala pentru a-ti face cunoscuta afacerea in mediul online si pentru a atrage si fideliza clienti.

Viziunea Promos este de a deveni cea mai buna agentie de promovare online din Romania, o organizatie care sa ofere cel mai bun raport pret-calitate de pe piata nationala a serviciilor de promovare online.

Misiunea noastra este de a implementa servicii de inalta calitate si de a deveni un partener pe termen lung care sa sustina cresterea clienti.

Principalele valori dupa care ne ghidam activitatea profesionala sunt: eficienta, profesionalismul, responsabilitatea, inovatia, increderea si respectul.

Competentele membrilor echipei sunt diverse, tocmai pentru a acoperi si a se adapta nevoilor clientilor. Astfel, echipa imbina cunostinte de Google Adwords si SEO pentru a genera atat trafic organic, cat si platit; servicii de PR online pentru a stabili si mentine un dialog cu publicul tinta relevant pentru activitatea Promos, dar si pentru a proiecta si promova identitatea organizatiei in spatiul public.

Despre agentia Promos

O importanta categorie de public tinta utilizeaza drept canal de comunicare social media, iar, in acest context, Facebook a devenit o tinta a serviciilor de marketing. Ne place matematica, suntem creativi si vom lasa cifrele sa vorbeasca deoarece in promovarea online cifrele au glas, iar rezultatele muncii noastre pot fi astfel cuantificabile.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de marketing online. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Suntem o echipa de tineri ambitiosi, cu o atitudine pozitiva si proactiva, orientati catre rezultate, la curent cu noutatile in domeniu si intotdeauna dispusi sa facem fata noilor provocari. In online, lucrurile se schimba foarte repede, iar flexibilitatea si creativitatea reprezinta doua cerinte elementare ale unui marketer, de aceea, echipa promoveaza gandirea flexibila si inovatia.

Satisfactia clientului reprezinta cea mai mare multumire a noastra  deoarece in centrul abordarii noastre se afla beneficiarul serviciilor noastre. Realizam si utilizam strategii de marketing adaptate nevoilor clientilor, prin intermediul carora ne propunem sa contribuim considerabil la indeplinirea obiectivelor operationale. Serviciile de promovare online au la baza o atenta si minutioasa analiza, insa si o planificare riguroasa astfel incat succesul sa fie garantat.

Principalele beneficii ale utilizarii serviciilor de promovare online sunt cresterea traficului, cresterea nivelului de incredere al publicurilor relevante si cresterea vanzarilor in mediul online. Asadar, agentia noastra ofera servicii integrate de promovare online adaptate nevoilor clientilor pentru ca fiecare client sa isi atinga obiectivele stabilite si sa se dezvolte atat pe plan financiar, cat si pe cel al identitatii in online.

Iti oferim tot ce ai nevoie!