pinterest social media

Orice activitate de marketing trebuie realizata in concordanta cu o strategie bazata pe obiective Smart. Inainte de a discuta despre strategia de promovare e necesar sa existe o viziune de ansamblu. Noi ajutam companiile in realizarea si implementarea unei strategii de promovare care aduce rezultate si genereaza conversii.

Cu un web design profesional si interactiv inspiri incredere si profesionalism clientilor ceea ce contribuie la cresterea notorietatii companiei tale in online. Agentia Promos ofera  servicii profesionale de promovare pentru magazinul tau online astfel furnizând un web design profesional, servicii SEO, PPC, tinand cont de experienta utilizatorului si de nevoia acestuia de continut de calitate. Prin PPC obtii rezultate vizibile si masurabile, anunturile tale fiind pe primele pozitii in cautarile pe motoarele de cautare inca din prima zi a implementarii unei campanii.

De asemenea, promovarea prin SEO ocupa un rol important in cadrul unei strategii de e-commerce, deoarece, in general, consumatorii incep activitatea de cumparare on-line prin folosirea unui motor de cautare,  pentru a gasi diverse informatii care au legatura cu domeniul de interes. De aceea trebuie ca afacerea ta sa fie listata printre primele rezultate aparute, iar pentru a ranka cât mai bine este necesara alegerea termenilor cheie relevanti, crearea de continut original si construirea de backlink-uri.

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

E-commerce website Romania

Landing Pag-urile personalizeaza experienta utilizatorului si ofera posibilitatea de a conduce vizitatorii din anunturi publicitare direct catre o pagina cu produse sau servicii de interes pentru ei. Astfel, ofera posibilitatea unei promovari nisate si rapide, iar clientul potential are informatii de care are nevoie la un singur click distanta. Pentru ca vizitatorii anonimi sa devina lead-uri, acestia trebuie sa completeze un formular cu datele lor de contact, iar acesta trebuie sa fie cât mai simplu pentru a incuraja utilizatorii sa il completeze.

De asemenea, CTA-urile incurajeaza vizitatorii sa realizeze anumite actiuni precum Inscrie-te la newsletter sau Comanda Acum. Daca nu exista suficiente CTA-uri sau acestea nu sunt destul de convingatoare se pot pierde multe lead-uri.

Crearea unui blog in cadrul unui magazin online reprezinta o modalitate ideala de a oferi sfaturi cu scopul de a educa consumatorii. Prin intermediul articolelor relevante, acestia vor deveni mai interesati de produsele sau serviciile oferite. Continutul de calitate  va creste notorietatea brandului si va convinge utilizatorii sa revina pe site pentru articole viitoare, iar astfel vei dezvolta o  modalitate de comunicare cu posibilii clienti care te va ajuta in procesul de conversie.