pinterest social media
Featured snippets de la Google Articol recent Moduri in care iti poti... Urmatorul articol Google testeaza anunturile...

Ultimele update-uri de la Google aduc mai mult continut in Featured Snippets & Knowledge Panel Info

Google a anuntat trei actualizari ce vizeaza featured snippets, knowledge panel information si suggestions for related topics.

Potrivit uei postari pe  Google’s The Keywords blog, o selectia de featured snippets va include de acum mai multe imagini si sugestii de cautare similare in caseta care afiseaza continutul.

google shopping

S-a estins de asemenea si informatiile afisate in knowledge panel pentru a include continut similar.

“De exemplu, in timp ce va utati in Knowledge Panel la skiuri, vezi vedea cautari similare pentru  sport cum ar fi snowbording, direct in interiorul rezultatului”, scrie managerul de produs Google, Michael Galvez.

Google afirma ca extinderea subiectelor conexe nu a fost doar actualizata in cadrul knowledge panel information ci si in partea de sus a rezultatelor cautarii.

reclama pe mobil

Folosing un exemplu de cautari pentru cei mai cunoscuti jucatori de fotbal Neyar si Messi, Google afirma ca userii pot vedea sugestii pentru subiecte conexe, “pentru a descoperi alti sportivi faimosi in timpul sesiunii de cautare.”

In plus fata de aceste actualizari confirmate, se pare ca Google testeaza de asemenea, o noua functie care afiseaza un carusel cu o lista de raspunsuri direct in snippets.

“Cautarea nu inseamna doar sa-ti raspunzi la intrebari. Trebuie de asemenea sa si descoperi”, scrie Galvez, care continua sa spuna ca actualizarile sunt menite sa ajute utilizatorii sa gaseasca ceea ce cauta si sa descopere noi subiecte.

Share

Vrem sa stim parerea ta