pinterest social media
Google adauga fila de meniu a restaurantelor in panoul local Articol recent Caracteristici gasite doar... Urmatorul articol Instagramul, un canal de...

Dupa cum bine stiti, Google acorda o atentie deosebita dispozitivelor mobile, iar in ultimul timp au aparut foarte multe update-uri si nu numai ca putem vedea o fila de prezentare generala si recenzii, dar de acum vom avea si o fila de meniu pentru restaurante.

Panoul local a primit de la Google o fila noua creata pentru restaurante. Fila noua este pentru accesarea meniului restaurantului, iar Google poate afisa meniul restaurantului daca i se ofera acces la acesta.

Omul de marketing Serghei Alakov a observat acest lucru pe care l-a aplicat pe mai multe restaurante locale ale caror conturi le administra. Mai jos sunt cateva imagini care afiseaza fila meniu de langa fila prezentare generala si apoi cand dati click pe fila meniu, veti putea vedea meniul unui restaurant:

restaurantmeniu

Google a inceput sa afiseze filele in panoul local cu aproximativ o luna in urma dupa ce o perioada l-a testat. Tab-urile afisate difera in functie de tipul de locatie. De exemplu, restaurantele ar putea avea o optiune de meniu, in timp ce hotelurile ar putea afisa rata de ocupare.

Acesta nou update este foarte util si va recomandam sa il folositi ca modalitate de promovarea a conturilor detinute.

Share

Vrem sa stim parerea ta