pinterest social media
Google adauga posibilitatea efectuarii rezervarilor pentru spa si saloane din Search & Maps Articol recent 12 lucruri pe care trebuie... Urmatorul articol Update-uri pregatite...

Consumatorii din intreaga lume pot rezerva acum servicii la saloane si spa-uri prin Google.

Frumusetea este a doua categorie de rezervari disponibila prin Google in SUA. In decembrie 2016, consumatorii din orasele selectionate puteau rezerva clase de fitness prin site-ul Reserve with  Google, precum si Google Search si Maps. Aceasta functionalitate a fost lansata in intreaga SUA in martie.

Utilizatorii pot sa-si aleaga tipul de programare, sa vada preturile si sa-si prezinte informatiile pentru a-si rezerva din timp. Cei care au activat Google Wallet pot plati, de asemenea, pentru servicii daca sunt acceptate.

Gif

Google a inceput testarea rezervarilor chiar de la o inregistrare in Search in 2015. Comerciantii trebuie sa aiba un cont in Google My Business si sa colaboreze cu unul dintre partenerii de rezervare pentru aputea beneficia de Reserve with Google.

Google deja are parteneri MINDBODY, Full Slate, Front Desk si si multi altii.

Fitness si beauty sunt doar inceputul, spune Google. Mai multe categorii de servicii vor veni in programul de booking Reserve with Google.

Share

Vrem sa stim parerea ta