pinterest social media
Google Android Search app va continua cautarile chiar si atunci cand conexiunea la internet este slaba Articol recent Studiu de caz- Salon de... Urmatorul articol Sfaturi pentru campaniile...

Suntem convinsi ca vi s-a intamplat de foarte multe ori sa cautati ceva, iar conexiunea la internet sa fie slaba si sa nu obtineti rezultatele pe care vi le doreati. Cei de la Google au venit cu o solutie pentru aceasta problema, o solutie care spunem noi ca reprezinta o imbunatatire.

Google a anuntat ca noua versiune a aplicatiei de cautare Google Android va functiona mult mai bine pentru utilizatori atunci cand va aflati intr-o zona cu conexiune la internet slaba.

Acum daca veti face o cautare cu ajutorul aplicatiei, iar conexiunea la internet este slaba, Google va continua cautarea pana cand conexiunea la internet va fi mai puternica. Dupa restabilirea conexiunii, Google va v-a arata o notificare ca aplicatia a fost in masura sa gaseasca rezultatele cautarii pentru interogare.

Atunci cand realizati o cautare, veti primi o notificare ca dispozitivul este offline, insa Google va v-a anunta cand se va restabili conexiunea la internet.  Cand dispozitivul dumnevoastra este din nou online, o noua modificare v ava spune ca rezultatele cautarii sunt fata pentru vizionare. Faceti clic pe aceasta notificare, iar rezultatele cautarii se vor incarca.

Google a adaugat ca acest lucru nu va influenta consumul de internet sau durata de viata a bateriei.

Acest nou update este o imbunatatire ce face ca rezultatele cautarilor  sa ajunga la noi mai devreme sau mai tarziu cand conexiunea la internet va fi suficient de puternica.Google Android Search

Share

Vrem sa stim parerea ta