pinterest social media
Google Assistant pe telefoane cu Android Articol recent AdWords ar putea extinde... Urmatorul articol Google a lansat prima...

Google Assistant este oficial disponibil pe mai multe telefoane mobile ce au Android ca sistem de operare.

Sunteti incantati ca veti putea folosi Google Assistant pe telefoanele cu Android?  Ei bine, pana saptamana trecuta acesta a fost disponibil doar pentru telefoanele Google Pixel, dar acum acesta este disponibil pe mai multe telefoane, insa ruleaza incet daca telefonul este unul mai vechi.  Exista sansa ca telefonul dumnevoastra sa primeasca sau nu Google Assistant in functie de performantele acestuia.

Google Assistant este noul asistent digital Google ce seama cu Siri. Acesta va permite sa vorbiti cu usurinta ceea ce doriti, iar acesta va v-a oferi un raspuns. Puteti avea o conversatie, finaliza anumite actiuni cum ar fi rezervari la film, atunci cand totul merge foarte bine, insa vor exista momente in care acesta va prefera sa faca o cautare pe Google.

Pana saptamana trecuta, singurele smartphone-uri cu Google Assistant au fost telefoanele Pixel de la Google, insa  compania a anuntat  ca smartphone-urile ce ruleaza Android 6 sau 7 ar putea obtine noul asistent.

Noul asistent nu poate fi downloadat precum o aplicatie, acesta va fi parte a sistemului de operare, iar pentru a-l avea pe telefonul mobil trebuie sa indepliniti cateva cerinte: 1,5 GB memorie sau mai mult si 720p rezolutie sau una mai mare a ecranului.

Google Assistant va fi oferit telefoanelor setate sa foloseasca engleza, dar si telefoanele setate pe germana urmand ca in perioada urmatoare sa se dezvolte disponibilitatea lingvistica.

Cei de la Google au afirma faptul ca noul asistent va rula pe telefoanele ce au versiune 6.13 a sistemului de operare.  Cu toate acestea exista telefoane cu versiuni mai noi de 6.13, iar acestea nu au primit noul asistent, ceea ce este confuz.  Galaxy S7 Edge a primit update la Android 7.0, iar Google Assistant nu a venit cu acest update.

Cei de la Google au declarat ca este doar o problema de timp pana cand toate telefoanele cu versiuni mai mari de 6.13 a sistemului de operare vor primi Google Assistant.

Cum stii ca telefonul tau a primit noul asistent?

Pentru a sti daca aveti Google Assistant, tineti apasat pe butonul de pornire sau pictograma si ar trebui sa va apara un ecran care va v-a spune: “ Hi, how can I help?”. Daca nu veti primi acest mesaj pe ecranul respectiv, inseamna ca telefonul dumnevoastra mobil nu a primit Google Assistant.

Share

Vrem sa stim parerea ta