pinterest social media
Google BETA “buy button” Articol recent Google opreste in mod... Urmatorul articol Google adauga strategia de...

 

Goole deschide versiunea beta pentru “buy button” numit Purchases pe Google. Agentii de marketing au raportat gasirea acestei optiunii in Merchant Center.

Google nu a facut inca un anunt despre acest lucru, dar agentii de publicitate pot solicita accesul la sectiunea  Purchases pe Google Beta prin sectiune Merchant Center Programs sectiunea Google Merchant Center care este accesibila din meniul derulant cu trei butoane.

Google a prezentat Purchases pe Google Pilot cu aproape 2 ani in urma, in iulie 2015. Anunturile din cadrul campaniilor de Shopping Ads etichetate cu “buy on Google” afisate pe dispozitivele Android. Utilizatorii cu setarea Google Wallet pot efectua o achizitie de pe o pagina de destinatie gazduita de Google dupa ce au dat click pe anunt. UGG si Under Armor sunt printre brandurile care au participat la pilot. Iata un exemplu de anunt publicat de UGG saptamana trecuta:

ugg

Google nu a mai efectuat teste, insa se pare ca a revenit asupra lui. Programul s-a confruntat cu provocarile pe care le implica integrarea mai multor sisteme, de la urmarirea problemelor la integrarea datelor, la preocuparile comerciantilor cu amanuntul despre posibilitatea de a le comercializa clientilor care cumpara prin Google.  Volumul de afisari pentru aceste anunturi este relativ scazut, in intervalul de aproximativ 20-30%, au declarat persoanele implicate in pilot. Cu toate aceste Google a existins programul la tablete cu cateva luni in urma, a adaugat disponibilitatea la mai multe categorii de vanzare cu amanuntul, iar clientii sunt acum implicati in mod implicit pentru a primi marketing si promotii de la comerciantii cu amanuntul.

Share

Vrem sa stim parerea ta