pinterest social media
Google lanseaza Google Assistant Articol recent Importanta unui site in... Urmatorul articol Sfaturi pentru a creste...

Google incearca sa umanizeze brandul cu noul “Google Assistant” cu ajutorul unei persoane de sex feminin. Siri, Cortana si Alexa sunt asistenti virtuali de sex feminin, insa chiar si in prezent cei de la Google cauta o voce ce va urma sa fie asociata cu o persoana.

Google va ofera capacitatea de a  cauta cu ajutorul functiei de cautare vocala, acest lucru putand fi posibil prin rostirea cuvintelor “Ok Google” sau “Google Voice  search”, insa aceasta se va transforma in “Google Assistant” care desi nu suna uman, este mai bine si mai descriptiv decat Google Now.

Chiar si Amazonul va avea dispozitive si produse cu functia de Assistant, oferindu-le clientilor posibilitatea de a interactiona cu asistentul, iar pentru cei nerabdatori, puteti incerca acest lucru in Google’s new, messaging app etc.

“Asistent-ul” este disponibil in pagina de pornire Google ca un nume de produs orientat catre consumator. Cei de la Google lucreaza la posibilitatea de a oferi mai multe voci si potentiale persoane pentru pentru a se apropia mai mult de catre utilizator.

Potrivit lui Ryan Germick, cel care a condus echipa Google Doodle si a contribuit la dezvoltatarea personalitatii asistentului, Google Assistant ar trebui sa fie considerat ca un fel de companion prietenos ce este intotdeauna acolo, dar niciodata pe drum sau departe de tine. Munca Asistentului de este de a fi de ajutor.

La fel ca si Siri, Cortana si Alex, Google Assistant va fi capabil sa spuna bancuri si sa aiba caracteristici conversationale pentru a umaniza discutia, dar si pentru a fi mai placut. Germick a explicat faptul ca pentru crearea unei personalitati a asistentului, Google a utilizat povestitori de la Pixar, The Onion, dar si altele pentru a putea raspunde la o gama larga de intrebari, acest lucru fiind posibil in cazul in care umorul va aparea.

In concluzie Google Assistant reprezinta inca un pas facut de cei de la Google pentru a se apropia utilizatori. Avand o multime de optiuni distractia nu poate fi prea departe cu noul asistent.

Intercati-l si lasati-ne o parere despre noul asistent.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta