pinterest social media
Google My Business a extins editorul de meniuri pentru a suporta meniurile de servicii Articol recent Google testeaza oficial... Urmatorul articol Cum poti creste...

Google si-a estins capacitatea de a adauga mai multe companii in meniurile lor.

De acum Google My Business nu va mai include doar proprietarii de restaurante (optiune oferita in urma cu cateva luni) ci si companiile de servicii.  Orice firma prestatoare de servicii se poate inscrie acum, incepand de la instalatori si florarii, pana la sanatate si frumusete sau chiar dezvoltatori web.

Pentru a accesa aceasta optiune, conectati-va in contul de Google My Business, dati click pe info si selectati add/edit services:

Apoi puteti adauga serviciile oferite astfel incat acestea sa apara in profilul dvs. Local.

Acest nou update le va oferi utilizatorilor acces la informatiile de care au nevoie mult mai usor.

Acum puteti adauga descrierea firmei dvs. In Google My Business

 

Google a anuntat pe Twitter ca puteti adauga acum o descriere a companiei la inregistrarile locale Google direct din Google My Business. Descrierea afaceri poate aparea in panoul de cunostinte locale in cautari sau in rezultatele din  Google Maps pentru companii.

Aceasta optiune pare sa fie complet extinsa pentru a fi folosita de intreprinderi.

descriere

Pentru a adauga descrierea companiei, conectati-va la Google My Business, click  pe butonul de “Info” din bara de meniu si apoi veti vedea ca una dintre sectiunile noi este denumita “Add business description”. Dati click pe pictograma creion plasata langa acel camp si va aparea un meniu care va v-a permite sa introduceti o scurta descriere a afacerii dvs.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta