pinterest social media
Google opreste in mod oficial sa utilizeze DMOZ Articol recent Google a lansat oficial un... Urmatorul articol Google BETA “buy button”

Faptul ca Google nu va mai utiliza DMOZ, va v-a determina sa nu va mai faceti griji cu privire la utilizarea directivei NOODP pentru a impiedica Google sa utilizeze descrierea DMOZ.

Google a anuntat ca nu va mai folosi titulul si descrierile Open Directoy Project(DMOZ) ca sursa a fragmentelor din rezultate de cautare.

In 17 martie, DMOZ a fost inchis oficial si din moment ce directorul web nu mai este activ compania a decis sa nu mai foloseasca titlurile si descrierile DMOZ in rezultatele cautarii Google.

Inca din 2006, Google ar folosi uneori descriearea DMOZ ca fragment in rezultatele oferite cand considera ca descrierea era mult mai utila decat cea disponibila in meta description din continutul site-ului.

Google a scris “ Cu inchiderea DMOZ, am incetat sa folosim listele sale pentru snippet, deci este mult mai important ca webmasterii sa furnizeze meta descrieri bune, daca adaugarea de continut suplimentar la pagina nu este o optiune.”

Google va recomanda cu insistenta sa cititi acest document pentru a ajuta Google sa aleaga cel mai bun titlu si cea mai buna descriere pentru fragmentul din rezultatele de cautare.

Share

Vrem sa stim parerea ta