pinterest social media
Google pilot testeaza anunturi de cumparaturi in reteaua de display Articol recent Google Search App pentru... Urmatorul articol Ti pasul cu cerintele din...

Google a crescut in mod constant distribuita anunturilor din campaniile de Shopping ads  chiar si catre YouTube, catre rezultatele cautarii de imagini si site-urile de vanzari cu amanuntul ale unor terti in reteaua de parteneri .  Extensia inevitabila pentru Google Display Network este acum aici: Google a lansat un pilot numit Retail  Shopping on Display.

Intr-un email trimis in aprilie catre utilizatorii AdWords API si agentii de publicitate, Google a spus ca in timpul fazei initiale Shopping ads ce vor fi acceptate de catre pilot vor aparea pe site-uri despre fashion si locuinte in Google Display Network.

Din e-mail:

“Incepand de saptamana viitoare, unii dintre clientii dvs. vor putea sa vizeze Google Display Network (GDN) cu campanii Shopping Ads, ca parte a unui program pilot Google care ruleaza. Acest lucru va permite sa extindeti campaniile Shopping Ads dincolo de Google Search NetWork. Acesta va v-a permite ca anunturile din campaniile de Shopping sa apara pe site-uri de moda sau site-uri despre locuinte.

Incepand cu 29 mai, Google va porni in mod automat all Shopping campaigns in GDN in mod implicit pentru conturile in pilot. Agentii de publicitate pot opta daca doresc acest lucru.

Cu toate acestea, pentru unii pilotul ar putea lua ceva timp pentru a merge. Google afirma in e-mail ca agentii ce au optat pentru testarea acestui nou update vor incepe sa vada traficul de la destinatii de plasare GDN la sfarsitul lunii iunie.

Share

Vrem sa stim parerea ta