pinterest social media
Google Search App pentru iOS castiga Gboard, trending widget & 3D Touch Articol recent Google lanseaza segmente... Urmatorul articol Google pilot testeaza...

O actualizare a aplicatiei iOS Google Search App va ofera mai multe functii si corectii ale erorilor.

Google a anuntat ca aplicatia Google Search App pentru iOS a adaugat functii  Gboard, widgets si noi functii 3D Touch.

Gboard

Gboard, populara tastatura de cautare Google, pe care Google a activat-o pentru iOS ca tastatura add-in in mai 2016, este acum disponibila direct in aplicatia Google.

Lansati aplicatia de cautare Google pe iPhone sau iPad pentru a o incerca. Pentru a accesa aceasta tastatura, accesati setarile aplicatiei Google pentru a configura Gboard pe dispozitiv.

Gboard este o excelenta alternativa la tastatura implicita pentru iOS, care va permite sa tastati in mod normal, dar si sa cautati emoji, Gif0uri, rezultate de cautare si multe altele direct in tastatura.

Tendinte

Un nou widget pentru tablouri de board pentru iOS este acum diponibil pentru cei care au instalat aplicatia Google Search. Aceasta are numele “Trending on Google” si va v-a arata tendintele Google Trends curente atunci cand glisati dreapta in ecranul de start.

Pentru a accesa acest widget, folositi 3D Touch pe pictograma aplicatiei sau glisati spre dreapta pe ecranul de pornire. Pentru a o instala, glisati spre dreata pe ecranul de pornire, derulati pana jos, atingeti “Edit” si apoi adaugati “Trending on Google”.

Share

Vrem sa stim parerea ta