pinterest social media
Lista preturi servicii optimizare seo Articol recent Agentie Facebook Ads Urmatorul articol Agentie SEO Bucuresti ...

Cauti servicii optimizare seo preturi?

Daca raspunsul este „Da” echipa noastra te poate ajuta si iti poate oferi detalii despre SEO preturi cat si ce cuprind acestea.

Serviciile pe care noi le oferim pornesc de la 700 lei/luna, dar acest pret poate fi influentat de multipli factori.

 

SEO (Search Engine Optimization) este un proces complex ce necesita timp, cunostinte, rabdare si multe informatii din domeniu.

Pentru a caracteriza SEO usor, ganditi-va ca fiind o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a va creste afacerea, insa intrebarea tuturor este „cat costa seo in final?”

 

Pretul serviciilor SEO este influentat de:

  1. Obtiectivul serviciilor

Este important de stiul faptul ca obiectivul pentru servicilor influenteaza in mod direct serviciile seo si preturile acestora.

Daca doriti o campanie pentru trafic atunci optimizarea seo va avea un pret de pornire pentru ca se vor alege cuvinte cheie care sa genereze trafic si cu concurent relativ redusa, insa daca doriti vanzari pe o nisa competitiva trebuie sa va asteptati la oferte de seo cu preturi destul de mari pentru ca acest lucru presupune extrem de multa munca din partea agentiei.

Cum orice antreprenor isi doreste sa investeasca pentru generarea de rezultate si factura pentru serviciile de optimizare seo va fi destul de mare.

 

  1. Volumul cuvintelor cheie

Daca doriti servicii seo la preturi mici nu puteti avea asteptari de a ranka pe toate cuvintele cheie relevante industriei dumneavoastra.

Anterior am stabilit faptul ca obiectivul impacteaza pretul si ca dificultatea de rankare pe anumite cuvinte cheie joaca un rol important.

Volumul de cuvinte cheie pe care doriti sa rankeze website-ul dumneavoastra este un alt factor cheie ce va va face sa aveti la seo preturi foarte mari, lucru normal de altfel.

Cu cat numarul de cuvinte cheie pe care doriti sa rankati este mai mare cu atat mai mult timp din partea agentiei va necesita acest lucru. Consumul de resurse al agentiei va creste si pretul serviciilor SEO.

 

  1. On page si Off Page

Serviciile SEO presupun optimizare website-ului on page cat si off page, iar daca doriti o optimizare off page de top este important de stiut faptul ca preturile sunt extrem de mari.

On page reprezinta optimizare paginilor din site, dar nu a tuturor paginilor. Se vor alege paginile principale si se va lucra pe acestea. Cu cat numarul de pagini este mai mare cu atat pretul serviciilor seo va fi mai mare.

Strategia de optimizare off page presupune obtinerea de backlink-uri si publicarea de advertoriale platite.

Pretul advertorialelor platite variaza de la cateva zeci de lei la sute de euro, iar acest lucru se datoreaza impactului pe care acest advertorial l-ar putea genera.

 

 

Asa cum am spus, SEO este o strategie marketing de durata in care serviciile SEO pot avea preturi  de la cateva sute de lei la mii de euro, insa important este sa monitorizati tot ceea ce se intampla si sa cuantificati ce rezultate au investitiile SEO pe care le faceti in firma.

 

Share

Vrem sa stim parerea ta