pinterest social media

Local SEO reprezinta o metoda de promovare online si se refera la tacticile de optimizare si promovare pentru afacerile care doresc sa isi mareasca traficul pe plan local, dintr-o anumita regiune sau dintr-un anumit oras.

Local SEO presupune optimizari la nivelul site-ului, care trebuie realizate, cu precadere, asupra paginilor de landing  ale listarilor din Google Plus. In cazul in care afacerea ta are mai multe locatii, e indicat ca pentru fiecare sa existe o listare si un landing page diferit, iar daca este vorba doar de o locatie, home page-ul va deveni landing page.  Pentru a ranka cat mai sus este nevoie ca anumite elemente sa fie optimizate local si pe paginile de si/sau servicii. Acestea sunt: prezenta numelui orasului in title tag, in h1, in url-uri, in continut, in alt-urile imaginilor, in meta descrieri; includerea codului Google Map, utiliarea termenilor cheie alaturi de numele afacerii in paginile de titlu.

Datele NAP (name/address/phone) se introduc in site, dar se transmit si pe alte domenii. Este esential ca acestea sa fie postate in mod corect, fara greseli de tipografie. De asemenea, este indicata si introducerea codului postal, a unui numar de telefon care sa cuprinda prefixul respectivei locatii si o adresa fizica. Daca toate elementele prezentate mai sus sunt inserate corect, se elimina confuzia utilizatorului, dar si diferentele tehnice ce ingreuneaza abilitatea Google de a avea incredere in informatiile stranse din online, in incercarea de a identifica sau ranka o anumita afacere.

SEO Local Romania

Pentru a continua acest proces de consolidare a vizibilitatii si autoritatii afacerii tale, trebuie sa cauti surse in care sa publici aceste date. Listarea acestora este foarte importanta, dar si cantitatea si calitatea site-urilor in care sunt publicate. Un bun punct de start poate fi reprezentat de conturile paginii pe retele sociale, Bing Maps, Yahoo! Local, Google+ Local.

Putem face SEO in Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Arad, Sibiu, Iasi, Constanta, Craiova, Braila, Oradea, Targu Jiu sau alte zone, noi suntem agentia care te va promova SEO local.

Este indicat sa postezi aceste date in site-uri care au legatura cu industria din care faci parte, dar si pentru a ajuta potentialii tai clienti sa gaseasca aceste informatii referitoare la afacerea ta. De asemenea, recenziile au un rol important in local SEO, iar aici facem referire, in principal, la numarul de recenzii cu text postate pe pagina de Google+ Local. Cresterea acestora trebuie sa fie naturala, incercand totusi sa dobandesti mai multe recenzii decat au concurentii tai directi. Asadar, Local SEO reprezinta o metoda eficienta de promovare pe plan local, iar agentia Promos iti ofera acest serviciu pentru a veni intampinarea nevoii tale de a genera un nivel ridicat de profit.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati agentia noastra de local seo. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

Serviciile local SEO (Local Search Engine Optimization) permit afisarea site-urilor pe prima pagina in cautarile pe o anumita zona.  Peste 80% din site-uri sunt optimizate pentru a castiga o pozitie pe prima pagina la nivel national, insa daca clientii dumneavoastra se afla pe o raza de 30km care este cea mai eficienta promovare?

Campaniile sunt foarte avantajoase pentru firmele ai caror clienti sunt foarte aproape de acestea, Google favorizand afisarea site-urilor optimizate pentru a fi afisate pe plan local.