pinterest social media
Mapa de prezentare Articol recent Creare Catalog de... Urmatorul articol Agentie de Publicitate...

Ce este o mapa de prezentare?

Mapele de prezentare au un rol important  in promovarea imaginii companiei, deoarece acestea sunt instrumente ce transmit informatii despre compania ta intr-un design specific brand-ului tau. Acestea sunt create de regula pentru parteneri, la expozitii, targuri sau evenimente speciale din cadrul companiei.

O mapa de prezentare trebuie sa iasa in evidenta prin culorile, design-ul si continutul pe care, aceasta il ofera. Este un instrument indispensabil al afacerii tale si ar trebui sa fie luat in considerare atunci cand iti vei creea logo-ul, cartile de vizita si site-ul de prezentare.

Ce contine o mapa de prezentare?

O mapa poate contine produsele ce prezinta interes pentru client, informatii despre companie ce il poate ajuta pe client sa-si faca o impresie cu privire la brand-ul respectiv sau  poate fi creata pentru a fi folosita pentru alte documente, iar in cazul acesta se va crea un “buzunar “ specific, prin care toate documentele atasate pot fi pastrate acolo. In ultimul caz, este necesar doar numele companiei, logo-ul, design-ul ce respecta identitatea vizuala a brand-ului si cateva informatii in interior despre companie. Acesta trebuie sa fie bine organizate pentru a oferi o buna impresie potentialului client.

 

De ce ai nevoie de o mapa de prezentare?

Daca afacerea ta este la inceput, cu atat mai mult vei dori sa ai o mapa de prezentare, deoarece vei incepe sa ai contact cu clienti mari, brand-uri si parteneri, iar imaginea companiei tale este foarte importanta si trebuie respectata.

Mapa de prezentare ii va oferi clientului nu doar o impresie buna , dar si compania ta va determina profesionalism in ceea ce priveste colaborarea cu acesta. O mapa de prezentare va ajuta la promovarea imaginii, iar in cadrul evenimentelor importante va fi necesara.

 

La cine apelezi pentru o mapa de prezentare?

Pe langa serviciile de publicitate, campanii PPC si SEO, noi stam la dispozitia ta si te ajutam cu design-ul si printarea acesteia. Consideram ca pentru a obtine o imagine buna, nu doar in online, este necesar sa ne ocupam de cel mai mic detaliu, pentru a aduce performanta afacerii tale.

Realizam mape de prezentare personalizate la cele mai inalte standard si calitative. Respectam profesionalismul si garantam calitatea acestora, indiferent de nivelul afacerii tale. Consideram ca mapa de prezentare este necesara pentru orice companie, fie ca aceasta activeaza de 1 an sau de 10 ani.

Asadar ideile noastre creative se vor imbina cu abilitatile grafice pentru a respecta cerintele proiectului si a-ti oferi o experienta cat mai placuta.

 

 

Vrem sa stim parerea ta