Marketingul online reprezinta o componenta esentiala a strategiei de promovare a afacerilor.

Agentia de marketing onlinePromos iti poate construi un plan de marketing online sustenabil, cu rezultate vizibile pe plan economic. Principalele strategii de marketing online sunt urmatoarele: SEO, local search marketing, content marketing, social media marketing, e-mail maketing.

Prin optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, afacerea ta poate fi listata in rezultate returnate, aspect extrem de important pentru cresterea profitului, deoarece prmele trei pozitii obtin cel mai mult trafic. Afacerea ta va obtine o mai buna vizibilitate in mediul online daca este plasata in topul cautarilor pentru termenii cheie care au legatura cu obiectul lor de activitate. Potentialii clienti vor ajunge astfel mai usor la afacerea ta, indiferent daca aceasta are sau nu legatura cu mediul online. O agentia de marketing online iti ofera tot ce are nevoie afacerea ta.

Strategii de marketing online

Local search marketing include optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, insa se focuseaza asupra Google maps. Afacerea este listata in hartile Google, unde se pot adauga datele de contact, oferindu-le potentialilor clienti toate informatiile de care au nevoie pentru a alege intre mai multe optiuni, in functie de distanta fata de casa sau locul de munca. Content marketingul online reprezinta un substituent eficient al vechilor brosuri tiparite, prin intermediul carora companiile ofereau detalii despre produsele comercializate.

Prezentandu-le clientilor un plus de informatie, prin articole care presupun un efort editorial, le demonstrezi ca reprezinti o autoritate in domeniul tau de activitate si in acest mod le poti castiga mai usor increderea. Poti utiliza strategii de marketing online sau digital populare precum Facebook Ads sau Google Ads. O agentie de marketing online poate sa achizitioneze spatiu publicitare pe diferite platforme pentru a creste expunerea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de marketing online. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de marketing online, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Poate fi dificil pentru o companie sa-si adapteze strategia de marketing la retele sociale, insa acest aspect reprezinta un imperativ  deoarece prin intermediul social media se poate mentine un dialog constant cu clientii, pentru a-i determina sa revina de fiecare data la tine pentru a beneficia de seriviciile sau produsele oferite. E-mail marketingul constituie o alta componenta a strategiei de marketing online.

Este indicat ca inainte de a demara o campanie de email marketing, este necesar sa stochezi toate adresele de mail ale celor interesati de afacerea ta. Le poti oferi diverse beneficii si gratuitati pentru a-i determina sa se inregistreze pe site-ul afacerii tale  astfel incat sa primeasca periodic informatii despre produsele si serviciile pe care le comercializezi. Prin urmare, marketingul online a devenit indispensabil afacerilor  deoarece acestea trebuie sa creeze produse si/sau servicii care sa satisfaca nevoile clientilor si sa obtina profit.  Agentia Promos poate realiza acest lucru pentru afacerea ta. Ia legatura cu noi!

 

De ce ar trebui sa angajati o agentie de marketing online?

Pentru multi proprietari de afaceri, marketingul digital poate fi o provocare, iar noile tendinte se schimba in mod constant. Cresterea noilor platforme poate fi destul de confuza pentru oricine. Conform studiilor doar 22% dintre intreprinderi sunt multumite de ratele de conversie, ceea ce inseamna ca este o problema.

In Romania costurile pe care o firma le are cu o persoana care sa gestioneze intreaga activitate din online (Google Ads, Facebook Ads, email marketing, Instagram etc.) la nivel profesionist si sa poata obtine si rezultate care sa sustina activitatea ar fi cu siguranta in jurul sumei de 4000-5000 de lei, iar aceasta suma este orientativa.

Atunci cand exista un departament de marketing intern, firma se supune riscului ca persoana sa nu fie la curent cu toate noutatile din domeniu pentru ca nu este conectata 100% cu toate platformele de marketing online, aceasta limitandu-se doar la domeniul de activitate in care lucreaza.

Lipsa unui punct de vedere extern, incercarea de a face toate lucrurile perfect, abordarea superficiala a tuturor domeniilor, dar si alte motive vor face ca persoana responsabila de marketing online sa cedeze la un moment dat sau sa nu mai reuseasca sa obtina rezultate. Tocmai din acest motiv este recomandat sa lucrati cu o agentie de marketing profesionala deoarece exista mult mai multe avantaje decat dezavantaje.

 

Care sunt costurile unei agentii de marketing?

Sa presupunem ca persoana pe care ati angaja-o in firma ar trebui sa stie SEO, Google Ads, Facebook Ads, email marketing, Instagram Ads si ceva photoshop pentru bannere.

Care ar fi salariu pentru o astfel de persoana multi functionala? Cu siguranta costurile totale ale firmei (salariu brut) ar depasi 4000 de lei.

O agentie de marketing va percepe fee-uri in functie de bugetul investit.

Pentru SEO costul lunar ar fi de aproximativ 200 euro pe luna, Google Ads 150 euro/luna si Facebook Ads + Instagram 150 euro/luna pentru bugete pe fiecare canal de 400 de euro pe luna.

Facand un rezumat putem observa ca a lucra cu o agentie va costa firma dumneavoastra aproximativ 500 de euro pe luna sau poate chiar 700-800 euro/luna daca bugetele sunt mai mari, cereti lucruri in plus, modificari de site etc. Chiar si cu costuri de 700-800 de euro pe luna, tot veti plati mai putin decat suma pe care ar trebui sa o platiti pentru un angajat.

Care sunt beneficiile in a lucra cu o agentie de marketing?

Multi antreprenori nu au incredere in agentiile de marketing pentru ca au avut experiente neplacute anterioare pentru ca au ales in mod gresit agentia cu care au lucrat sau pentru ca isi doresc sa controleze totul si nu accepta ideea ca cineva sa nu lucreze 100% din timp pentru firma lor, insa adevarul este ca o agentie de marketing este mai eficienta decat un departament de marketing, iar motivele sunt urmatoarele:

 • Lucrezi cu o echipa de profesionisti;
 • Experienta in domeniu de ani de zile;
 • Specialisti ce detin cunostinte din diferite domenii de activitate;
 • Istoric pe acelasi domeniu;
 • Know-how avansat care perimite;
 • Tool-uri de ultima ora;
 • Primesti idei pentru a-ti dezvolta afacerea;
 • Afacerea ta este analizata obiectiv intotdeauna etc.

Asa cum am subliniat si mai sus, colaborarea cu o agentie de marketing este mult mai rentabila pentru o firma decat angajarea a 2-3 persoana specializate care la un moment dat vor pierde pasul cu evolutia tehnologiei si mediului digital. Agentiile de marketing sunt conectate la aceste noutati si stiu in permanenta ce se intampla sau cand urmeaza sa se intample un anumit lucru sau un anumit update.

De ce ar trebui sa angajati o agentie de marketing?

 1. Puteti sa va concentrate asupra afacerii propria si sa externalizati sarcinile de marketing onlineunei intregi echipe de experti bine informati pentru a gestiona toate detaliile

Intreprinderile mici pot incerca sa gaseasca cea mai buna echipa interna pentru a avea gria de toate taskurile de marketing digital pentru a reduce costurile care in final sunt mai mari decat in cazul colaborarii cu o agentie. Angajarea unei persoane va acoperi o mare parte din taskuri sau in totalitate, insa rezultatele nu vor fi la fel de bune pentru ca nu va putea detine toate cunostintele necesare. Colaborand cu o agentie veti putea sa va concentrate atentia asupra altor aspecte de care depinde dezvoltarea afacerii.

 1. Va permite sa reduceti costurile si sa gestionati mai eficient bugetul

Angajarea unei persoane care sa preia toate taskurile de marketing online si care sa fie capabila sa performeze pe toate canalele este extrem de greu de gasit sau chiar imposibil.

Colaborarea cu o agentie de marketing va ofera o interactiune si acces la cunostintele mai multor persoane. Ceea ce inseamna ca o problem va fi analizata si rezolvata prin colaborarea mai multor persoane, care pe baza cunostintelor vor gasi solutia optima.

De asemenea colaborarea cu o agentie de marketing online are ca efect  maximizarea rezultatelor si diminuarea costurilor, iar acest lucru nu trebuie uitat.

De-a lungul timpului am intalnit firme care investeau bugete de 500-1000 euro pe luna si obtineau conversii la costuri foarte mari, iar din momentul in care am preluat conturile acestora, echipa noastra a reusit sa creasca rata de conversie si sa sporeasca vanzarile cu cel putin 30% din prima luna.

 1. Obtineti puncte de vedere externe si ramaneti competitivi pentru industria in care activati

Asa cum am mai spus, o agentie de marketing digital este la curent cu toate noutatile, iar pentru dumneavoastra acest lucru reprezinta un mare avantaj. Afacerea va beneficia de strategii de marketing online avansate sin oi care va vor permite sa iesiti in evidenta.

 

Analizand lucrurile pe care echipa noastra a reusit sa le faca pentru clientii din portofoliu, va recomandam sa colaborati cel putin o data cu o agentie de marketing digital implicata si dedicata afacerii dumneavoastra. In acest fel veti observa inca din prima luna o schimbare in activitatea firmei cat si in imaginea pe care usor, usor aceasta o capata in mintea consumatorilor cu fiecare campanie de promovare sau idee.

 

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!