pinterest social media

Marketingul online reprezinta o componenta esentiala a strategiei de promovare a afacerilor.

Agentia de marketing onlinePromos iti poate construi un plan de marketing online sustenabil, cu rezultate vizibile pe plan economic. Principalele strategii de marketing online sunt urmatoarele: SEO, local search marketing, content marketing, social media marketing, e-mail maketing.

Prin optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, afacerea ta poate fi listata in rezultate returnate, aspect extrem de important pentru cresterea profitului, deoarece prmele trei pozitii obtin cel mai mult trafic. Afacerea ta va obtine o mai buna vizibilitate in mediul online daca este plasata in topul cautarilor pentru termenii cheie care au legatura cu obiectul lor de activitate. Potentialii clienti vor ajunge astfel mai usor la afacerea ta, indiferent daca aceasta are sau nu legatura cu mediul online. O agentia de marketing online iti ofera tot ce are nevoie afacerea ta.

Strategii de marketing online

Local search marketing include optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, insa se focuseaza asupra Google maps. Afacerea este listata in hartile Google, unde se pot adauga datele de contact, oferindu-le potentialilor clienti toate informatiile de care au nevoie pentru a alege intre mai multe optiuni, in functie de distanta fata de casa sau locul de munca. Content marketingul online reprezinta un substituent eficient al vechilor brosuri tiparite, prin intermediul carora companiile ofereau detalii despre produsele comercializate.

Prezentandu-le clientilor un plus de informatie, prin articole care presupun un efort editorial, le demonstrezi ca reprezinti o autoritate in domeniul tau de activitate si in acest mod le poti castiga mai usor increderea. Poti utiliza strategii de marketing online sau digital populare precum Facebook Ads sau Google Ads. O agentie de marketing online poate sa achizitioneze spatiu publicitare pe diferite platforme pentru a creste expunerea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de marketing online. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de marketing online, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Poate fi dificil pentru o companie sa-si adapteze strategia de marketing la retele sociale, insa acest aspect reprezinta un imperativ  deoarece prin intermediul social media se poate mentine un dialog constant cu clientii, pentru a-i determina sa revina de fiecare data la tine pentru a beneficia de seriviciile sau produsele oferite. E-mail marketingul constituie o alta componenta a strategiei de marketing online.

Este indicat ca inainte de a demara o campanie de email marketing, este necesar sa stochezi toate adresele de mail ale celor interesati de afacerea ta. Le poti oferi diverse beneficii si gratuitati pentru a-i determina sa se inregistreze pe site-ul afacerii tale  astfel incat sa primeasca periodic informatii despre produsele si serviciile pe care le comercializezi. Prin urmare, marketingul online a devenit indispensabil afacerilor  deoarece acestea trebuie sa creeze produse si/sau servicii care sa satisfaca nevoile clientilor si sa obtina profit.  Agentia Promos poate realiza acest lucru pentru afacerea ta. Ia legatura cu noi!

 

De ce ar trebui sa angajati o agentie de marketing online?

Pentru multi proprietari de afaceri, marketingul digital poate fi o provocare, iar noile tendinte se schimba in mod constant. Cresterea noilor platforme poate fi destul de confuza pentru oricine. Conform studiilor doar 22% dintre intreprinderi sunt multumite de ratele de conversie, ceea ce inseamna ca este o problema.

In Romania costurile pe care o firma le are cu o persoana care sa gestioneze intreaga activitate din online (Google Ads, Facebook Ads, email marketing, Instagram etc.) la nivel profesionist si sa poata obtine si rezultate care sa sustina activitatea ar fi cu siguranta destul de mari, iar aceasta suma este orientativa.

Atunci cand exista un departament de marketing intern, firma se supune riscului ca persoana sa nu fie la curent cu toate noutatile din domeniu pentru ca nu este conectata 100% cu toate platformele de marketing online, aceasta limitandu-se doar la domeniul de activitate in care lucreaza.

Lipsa unui punct de vedere extern, incercarea de a face toate lucrurile perfect, abordarea superficiala a tuturor domeniilor, dar si alte motive vor face ca persoana responsabila de marketing online sa cedeze la un moment dat sau sa nu mai reuseasca sa obtina rezultate. Tocmai din acest motiv este recomandat sa lucrati cu o agentie de marketing profesionala deoarece exista mult mai multe avantaje decat dezavantaje.

agentie marketingCare sunt costurile unei agentii de marketing?

Sa presupunem ca persoana pe care ati angaja-o in firma ar trebui sa stie SEO, Google Ads, Facebook Ads, email marketing, Instagram Ads si ceva photoshop pentru bannere.

O agentie de marketing va percepe fee-uri in functie de bugetul investit.

Pentru SEO costul lunar ar fi de aproximativ 200 euro pe luna, Google Ads 150 euro/luna si Facebook Ads + Instagram 150 euro/luna pentru bugete pe fiecare canal de 400 de euro pe luna.

Facand un rezumat putem observa ca a lucra cu o agentie va costa firma dumneavoastra aproximativ 500 de euro pe luna sau poate chiar 700-800 euro/luna daca bugetele sunt mai mari, cereti lucruri in plus, modificari de site etc. Chiar si cu costuri de 700-800 de euro pe luna, tot veti plati mai putin decat suma pe care ar trebui sa o platiti pentru un angajat.

Care sunt beneficiile in a lucra cu o agentie de marketing?

Multi antreprenori nu au incredere in agentiile de marketing pentru ca au avut experiente neplacute anterioare pentru ca au ales in mod gresit agentia cu care au lucrat sau pentru ca isi doresc sa controleze totul si nu accepta ideea ca cineva sa nu lucreze 100% din timp pentru firma lor, insa adevarul este ca o agentie de marketing este mai eficienta decat un departament de marketing, iar motivele sunt urmatoarele:

 • Lucrezi cu o echipa de profesionisti;
 • Experienta in domeniu de ani de zile;
 • Specialisti ce detin cunostinte din diferite domenii de activitate;
 • Istoric pe acelasi domeniu;
 • Know-how avansat care perimite;
 • Tool-uri de ultima ora;
 • Primesti idei pentru a-ti dezvolta afacerea;
 • Afacerea ta este analizata obiectiv intotdeauna etc.

Asa cum am subliniat si mai sus, colaborarea cu o agentie de marketing este mult mai rentabila pentru o firma decat angajarea a 2-3 persoana specializate care la un moment dat vor pierde pasul cu evolutia tehnologiei si mediului digital. Agentiile de marketing sunt conectate la aceste noutati si stiu in permanenta ce se intampla sau cand urmeaza sa se intample un anumit lucru sau un anumit update.

 

Marketingul online avanseaza si se dezvolta cu o viteza incredibila, iar fiecare firma are nevoie de investiti pentru a-si asigura o  prezenta bine conturata in domeniul in care activeaza.

In Romania inca sunt firme care nu aloca bani pentru marketing si cel mai probabil acestea ajung sa dea faliment deoarece sunt mai putini clienti in offline decat in online.

Pe blogul nostru puteti citi mai multe articole despre beneficiile onlineului, insa in acest articol va vom comunica care sunt beneficiile unei agentii de marketing.

In momentul in care un client colaboreaza cu noi sau cu oricare alta agentie de marketing va vedea suma pe care o plateste catre agentie si bugetul. Analizand sumele si se pot parea mari, dar adevarul este ca acestea pot fi si mai mari fara ajutorul unei agentii de marketing.

Exemplul este simplu si il vom pune in evidenta pentru a intelege ca agentiile de marketing ajuta la diminuarea costurilor.

Un angajat specializat in marketing online si care sa stapaneasca foarte bine toate canalele de promovare si care sa petreaca timp pentru a ajuta firma presupune un cost de peste 6000 de lei.

Colaborarea cu o agentie de marketing poate insemna un cost mai mic decat salariul specialistului si obtinerea de mai multe rezultate.

Din experienta noastra cu peste 100 de firme va putem spune ca rezultatele si eficienta unei agentii de marketing este superioara unei persoane interne sau a unui departament.

agentie de marketing online

Care sunt principalele beneficii alte unei agentii de marketing?

 1. Expertiza de la o echipa de marketing

Unul dintre beneficiile de care trebuie sa fiti constienti in momentul in care lucrati cu o echipa de marketing este expertiza. Daca aveti o persoana dedicata pentru partea de marketing online, cunostintele pe care aceasta le detine nu se compara cu cele ale unei echipe ce lucreaza doar in online zi de zi.

Ca si agentie am rulat o multime de teste si stim ceea ce functioneaza, iar pe baza rezultatelor anterioare, dumneavoastra beneficiati de campanii mult mai eficiente.

Pe cele mai populare nise avem experienta de ani de zile, iar pentru un client din industria de fashion, mobila sau IT campanile pornesc cu un plus eficienta, pentru ca deja stim ce are potential pentru a genera rezultate.

 1. Rezultate mai bune din prima luna

In toti acesti ani de lucru in mediul online, campaniile create de noi au generat rezultate mai bune din prima luna decat campaniile pe care clientii le rulau pe cont propriu de luni de zile.

Expertiza in domeniu, bugetele gestionate, testele rulate anterior si intelegerea mai buna a datelor si a clientilor reprezinta un avantaj pentru o agentie de marketing online.

 1. Focus pe performanta

Echipa noastra se focuseaza intotdeauna pe performanta. Tot ceea ce facem are ca si scop generarea de conversii (leaduri, vanzari, download-uri etc.) pentru ca doar asa o afacere se poate sustine.

 1. Bugetele gestionate

In fiecare luna intreaga echipa gestioneaza sute de mii de euro pentru firme din diferite industrii, iar acest lucru ne ajuta sa invatam mult mai repede decat o persoana dintr-o firma al carei buget lunar este de 2000-3000 de lei.

 1. Resurse

Ca si agentie de marketing, avem acces la resurse si know-how specific. Prin acest lucru ma refer la platforme de tracking si analiza platite, oamenii cu experienta pe diferite canale, traininguri de specializare si multe ore care stau in spatele activitatii noastre.

 1. Accelerare a afacerii

Promos este o agentie de marketing ce stie cum sa accelereze cresterea unei afaceri, iar totul depinde de bugetul alocat, pentru ca nu este suficient sa angajezi o agentie de marketing, daca nu ai si un buget pe masura.

Ganditi pe termen lung si investiti constant, iar daca nu stiti cum sa utilizati mediul online pentru a va creste afacerea, o agentie de marketing ca sti cum.

Avem clienti care au plecat de la vanzari lunare de 3-4.000 euro si au ajuns sa faca aceste sume pe zi.

Cu un buget de marketing bine definit si cu rabdare pentru a pune in practica strategii de durata, puteti obtine rezultate la care nici nu v-ati fi gandit.

Te invitam sa ne contactezi pentru a discuta de ce o agentie de marketing este alegerea potrivita pentru orice facere ce isi doreste sa se dezvoltate!

 

agentie marketing online

De ce ar trebui sa angajati o agentie de marketing?

 1. Puteti sa va concentrate asupra afacerii propria si sa externalizati sarcinile de marketing onlineunei intregi echipe de experti bine informati pentru a gestiona toate detaliile

Intreprinderile mici pot incerca sa gaseasca cea mai buna echipa interna pentru a avea gria de toate taskurile de marketing digital pentru a reduce costurile care in final sunt mai mari decat in cazul colaborarii cu o agentie. Angajarea unei persoane va acoperi o mare parte din taskuri sau in totalitate, insa rezultatele nu vor fi la fel de bune pentru ca nu va putea detine toate cunostintele necesare. Colaborand cu o agentie veti putea sa va concentrate atentia asupra altor aspecte de care depinde dezvoltarea afacerii.

 1. Va permite sa reduceti costurile si sa gestionati mai eficient bugetul

Angajarea unei persoane care sa preia toate taskurile de marketing online si care sa fie capabila sa performeze pe toate canalele este extrem de greu de gasit sau chiar imposibil.

Colaborarea cu o agentie de marketing va ofera o interactiune si acces la cunostintele mai multor persoane. Ceea ce inseamna ca o problem va fi analizata si rezolvata prin colaborarea mai multor persoane, care pe baza cunostintelor vor gasi solutia optima.

De asemenea colaborarea cu o agentie de marketing online are ca efect  maximizarea rezultatelor si diminuarea costurilor, iar acest lucru nu trebuie uitat.

De-a lungul timpului am intalnit firme care investeau bugete de 500-1000 euro pe luna si obtineau conversii la costuri foarte mari, iar din momentul in care am preluat conturile acestora, echipa noastra a reusit sa creasca rata de conversie si sa sporeasca vanzarile cu cel putin 30% din prima luna.

 1. Obtineti puncte de vedere externe si ramaneti competitivi pentru industria in care activati

Asa cum am mai spus, o agentie de marketing digital este la curent cu toate noutatile, iar pentru dumneavoastra acest lucru reprezinta un mare avantaj. Afacerea va beneficia de strategii de marketing online avansate sin oi care va vor permite sa iesiti in evidenta.

 

Analizand lucrurile pe care echipa noastra a reusit sa le faca pentru clientii din portofoliu, va recomandam sa colaborati cel putin o data cu o agentie de marketing digital implicata si dedicata afacerii dumneavoastra. In acest fel veti observa inca din prima luna o schimbare in activitatea firmei cat si in imaginea pe care usor, usor aceasta o capata in mintea consumatorilor cu fiecare campanie de promovare sau idee.

Ce inseamna marketing online

 

In ultima vreme, se vorbeste tot mai des despre marketing online, dar putini inteleg corect despre ce este vorba, ce presupun anumite strategii, si mai ales, de ce este nevoie de o agentie de marketing online.

In cateva cuvinte, marketing online se refera la plasarea afacerii sau al unui produs in mediul online, astfel incat sa poate fi vizualizat de cat mai multi utilizatori. In acest fel, cu timpul si cu strategii de marketing online bine conturate si, mai ales respectate, afacerea sa aiba parte de succesul dorit.

 

Multa munca, rezultate pe masura

 

Din pacate, chiar si in conditiile in care majoritatea afacerilor s-au mutat pe Internet, o buna parte dintre proprietarii acestora nu stiu exact ce inseamna strategii de marketing online corecte, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pentru ei conceptul de mix de marketing este total necunoscut. De aceea, daca si tu ai decis sa mergi pe acest drum, al unei afaceri online, trebuie sa studiezi mult ca sa intelegi cat de important este acest aspect al business-ului tau. Poti incepe prin a citi strategii de marketing PDF, pentru a te convinge ca a apela la o agentie de marketing online nu este o cheltuiala inutila.

 

Ce inseamna mix de marketing?

Specialistii sunt de parere ca mixul de marketing reprezinta si partea operationala a unui plan de marketing si se refera la 4 nivele decizionale in marketing: produs, pret, promovare si distributie. O agentie marketing online profesionista va sti exact cum sa jongleze cu aceste operatiuni de care afacerea ta are nevoie pentru a se dezvolta asa cum trebuie si astfel tu ai timpul fizic necesar de a te ocupa de alte aspecte ale acesteia.

 

Strategii de marketing online

Daca ai citit despre strategii de marketing PDF, atunci ai aflat ca exista mai multi pasi care trebuie urmati. Astfel, marketingul mobil nu trebuie sa lipseasca business-ului tau, iar marketingul conţinutului reprezinta punctul central al oricarei campanii derulata de o agentie marketing online. Acesta este cel care va aduce vizitatori pe pagina afacerii tale si, cel mai important, ii va si fideliza. Nu trebuie sa neglijezi nici marketingul motoarelor de cautare, pentru ca astfel obtii un trafic mai bun pentru site din rezultatele cautarii pe Google.

Dupa ce ai reusit toate aceste strategii, urmeaza marketingul reţelelor de socializare, care poate parea ceva mai lejer, dar este important sa stii cum sa iti construiesti o prezenta buna pe cele mai importante retele de socializare. Este nevoie de mult timp, dar din fericire functioneaza foarte bine. In fine, daca esti abia la inceput, cel mai probabil nu trebuie sa uiti de strategia de optimizare (SEO) locala a site-ului pentru motoarele de cautare, pentru a obtine o pozitionare buna la cautarile pe plan local.

 

Obiective de marketing

Pentru ca afacerea ta sa aiba succesul dorit, trebuie sa ai invedere cinci obiective de marketing. Astfel, relatia dintre brandul tau si public trebuie sa fie una bazata pe incredere; arata-le vizitatorilor si potentialilor clienti ce beneficii pot avea daca aleg produsul tau; nevoile oamenilor sunt importante, asa ca tine cont de parerile lor transmise prin e-mail, mesagerie si foloseste-le pentru dezvoltarea afacerii tale; chiar daca vrei sa te dezvolti cat mai mult si vrei sa atragi public cat mai mult, nu inseamna ca trebuie sa-i uiti pe cei care te-au ales deja: recompenseaza-le fidelitatea si, in fine atrage noi consumatori, dezvoltandu-te permanent.

Evident, exista si alte aspecte, care tin si de aspectul site-ului, continutul de calitate, optimizarea site-ului, iar toate la un loc contribuie la succesul afacerii tale, iar clientii nu vor intarzia sa isi faca simtita prezenta.

 

Traim vremuri in care marketing-ul digital este o prioritate pentru afacerea ta, mai ales daca iti doresti sa obtii rezultate. Tehnologia a avansat destul de repede in anii precedenti, iar avantajele de a mentine o afacere in online au crescut.

 

Ai auzit de expresia “Timpul costa bani!”?

Asa si este. Marketing-ul digital a venit in ajutorul tuturor pentru a ne face viata mai usoara, pentru a castiga mai mult timp, pe care sa-l poti fructifica productiv sau pentru a putea investi in alta sfera a business-ului tau.

Canalele de marketing sunt calea prin care poti tine legatura cu actualii tai clienti si unde  iti poti gasi noi client interesati de produsul tau. Este important sa-ti setezi cateva obiective la inceput, ca apoi sa-ti analizezi clientii. Un alt avantaj al marketing-ului digital este analiza consumatorilor, traficului si cat de multa vizibilitate poti obtine. Aceste instrumente ale canalelor de marketing sunt necesare pentru a obtine performanta si pentru a-ti aduce afacerea la un alt nivel.

Cum timpul este valoros, la fel sunt si banii tai pe care iti doresti sa-i investesti. In marketing-ul digital, investitia este una promitatoare, deoarece detii controlul asupra bugetului, iar fata de marketing-ul traditional, campaniile de promovare pot fi alternate prin diferite canale astfel incat sa nu irosesti bugetul.

Avand in vedere comportamentul consumatorului din secolul XXI, perspectivele fata de marketing s-au schimbat. In zilele noastre majoritatea antreprenorilor tind sa-si schimbe strategia de marketing, iar in acest sens, incearca sa-si imbunatateasca imaginea, continutul pe care il livreaza si modul de a aborda un potential consumator.

Digitalizarea abordata de o companie se concentreaza mai mult pe consumator si cum sa-l multumeasca, pentru a beneficia de increderea pe care o investeste consumatorul in afacerea ta. Cu cat compania ta ii ofera cat mai multe cai de vizibilitate si accesibilitate, cu atat consumatorul va aprecia flexibilitatea cu care poate accesa produsele dorite, mai ales de pe mobil. Magazinele online accesate de pe mobile au devenit prima optiune, atunci cand consumatorul isi doreste sa faca cumparaturi.

In orice industrie sau domeniu iti detii afacerea, marketing-ul digital poate fi implementat, cu mentiunea ca analiza consumatorilor, indentificarea nevoilor persoanelor si crearea de continut de calitate se va aplica in orice afacere activezi.

 

promovare seo bucuresti

La ce sa ne asteptam?

In viitorul apropiat, magazinele online se vor focusa mai mult pe marketing-ul digital pentru a fi cat mai usor accesibili de catre clienti. Ceea ce isi doresc consumatorii este sa interactioneze cu produsul, sa afle povestea din spatele lui, sa afle despre beneficiile si plusurile lui fata de concurenta pe piata. Un dezavantaj al online-ului este multitudinea de oferte si informatii prin care toti incearca sa-si vanda produsele folosindu-se de aceleasi instrumente ca si tine.

Consumatorii din ziua de azi primesc liberul arbitru in ceea ce priveste alegerea produsului. Tine de cei care il vand, sa-si aduca amprenta personala si personalitatea unica in continut pentru a se diferentia de ceilalti.

Ramane o provocare pentru cei pasionati de marketing digital, dar si pentru cei care lucreaza in domeniu, deoarece trebuie ramana la curent cu tendintele de continut, design, noi instrumente si crearea de noi strategii potrivite pentru situatiile actuale.

 

 Top beneficii ale unei agentii de marketing online

Marketingul este un proces complex, iar pentru a fi facut in mod corespunzator este nevoie de o echipa de specialisti pentru ca doar asa puteti face fata unei competitii tot mai acerbe.

In mod clar sunt multe firme care aleg sa isi creeze un departament intreg de marketing sau sa angajeze specialisti de marketing, insa o agentie de marketing va avea intotdeauna o serie de avantaje competitive.

 

Eficienta

Pana in acest moment echipa noastra a preluat activitatea de marketing online de la mai multe firme si va putem spune va ceea ce specialisti nostri au reusit faca a generat rezultate mult mai bune.

Specialisti din cadrul agentiei de digital marketing sunt focusati pe obtinerea de rezultate si pentru ca petrecem zi de zi ore intregi in acest domeniu, iar cunostintele dobandite ne fac sa fim mult mai eficienti decat un departament intern sau un angajat al firmei.

 

Experienta

Experienta unei agentii de marketing este un alt benefiu de top. Agentia Promos are o experienta de peste 7 ani in domeniul marketingului online, dar mai important de atat consta in faptul ca experienta este realizata lucrand cu mai multe tipuri de afaceri.

Echipa noastra gestioneaza firme din industria fashion, auto, home & deco, finante, leasing etc, iar de-a lungul anilor numarul domeniilor este extrem de cuprinzator.

Ne-am perfectionat skilurile de-a lungul timpului, incat avand o experienta atat de vasta putem gestiona extrem de bine bugete clientilor nostri pentru a genera rezultate.

 

Flexibilitate

Atunci cand alegeti sa lucrati cu o agentie, desi ati ales un singur serviciu beneficiati si de cunostintele altor specialisti din acea echipa.

La orice problema aparuta, echipa va contribui la oferirea unui raspuns sau la realizarea unei strategii potrivite.

Agentiile de marketing online sunt flexibile si se adapteaza extrem de usor la nou tocmai pentru ca domeniul de activitate implica provocari noi zi de zi.

 

Rezultate

Prin doar cateva cautari veti gasi cel putin o agentie de marketing online bazata pe performanta, lucru ce va poate ajuta sa concentrati intreg bugetul pe generarea de rezultate intr-un timp extrem de scurt.

Promos este o agentie de marketing din Bucuresti de performance, iar intreaga noastra activitate este directionata pe generarea  de rezultate.

 

Tool- uri de marketing

Agentiile utilizeaza tooluri scumpe si extrem de costisitoare pe care o multime de firme nu ar da banii. Lunar se platesc sute de dolari si chiar mii de dolari pe abonamente la softuri si platforme ce ne ajuta sa obtinem rezultatele dorite pentru clientii nostri.

 

Salvezi bani

O agentie de marketing poate parea scumpa, dar este important de retinut faptul ca pentru a face munca unei agentii cu ajutorul unui angajat intern trebuie sa platesti taxe si salariu si sa iti asumi faptul ca bugetul alocat ar putea fi irosit in mod complet.

 

Promos este o agentie de marketing din Bucuresti cu focus pe obtinerea de rezultate. Oferim servicii complete de promovare in mediul online precum:

 • Web design
 • SEO
 • Google Ads
 • Facebook Ads
 • Email marketing
 • Branding etc.

Contacteaza-ne pentru a afla cat mai multe detalii despre ce putem face pentru afacerea ta!