Marketingul online reprezinta o componenta esentiala a strategiei de promovare a afacerilor.

Agentia de marketing onlinePromos iti poate construi un plan de marketing online sustenabil, cu rezultate vizibile pe plan economic. Principalele strategii de marketing online sunt urmatoarele: SEO, local search marketing, content marketing, social media marketing, e-mail maketing.

Prin optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, afacerea ta poate fi listata in rezultate returnate, aspect extrem de important pentru cresterea profitului, deoarece prmele trei pozitii obtin cel mai mult trafic. Afacerea ta va obtine o mai buna vizibilitate in mediul online daca este plasata in topul cautarilor pentru termenii cheie care au legatura cu obiectul lor de activitate. Potentialii clienti vor ajunge astfel mai usor la afacerea ta, indiferent daca aceasta are sau nu legatura cu mediul online. O agentia de marketing onlien iti ofera tot ce are nevoie afacerea ta.

Strategii de marketing online

Local search marketing include optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, insa se focuseaza asupra Google maps. Afacerea este listata in hartile Google, unde se pot adauga datele de contact, oferindu-le potentialilor clienti toate informatiile de care au nevoie pentru a alege intre mai multe optiuni, in functie de distanta fata de casa sau locul de munca. Content marketingul reprezinta un substituent eficient al vechilor brosuri tiparite, prin intermediul carora companiile ofereau detalii despre produsele comercializate.

Prezentandu-le clientilor un plus de informatie, prin articole care presupun un efort editorial, le demonstrezi ca reprezinti o autoritate in domeniul tau de activitate si in acest mod le poti castiga mai usor increderea. Poti utiliza strategii de marketing online sau digital populare precum Facebook Ads sau Google Ads. O agentie de marketing online poate sa achizitioneze spatiu publicitare pe diferite platforme pentru a creste expunerea afacerii dumneavoastra.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de marketing online. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de marketing online, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Poate fi dificil pentru o companie sa-si adapteze strategia de marketing la retele sociale, insa acest aspect reprezinta un imperativ  deoarece prin intermediul social media se poate mentine un dialog constant cu clientii, pentru a-i determina sa revina de fiecare data la tine pentru a beneficia de seriviciile sau produsele oferite. E-mail marketingul constituie o alta componenta a strategiei de marketing online.

Este indicat ca inainte de a demara o campanie de email marketing, este necesar sa stochezi toate adresele de mail ale celor interesati de afacerea ta. Le poti oferi diverse beneficii si gratuitati pentru a-i determina sa se inregistreze pe site-ul afacerii tale  astfel incat sa primeasca periodic informatii despre produsele si serviciile pe care le comercializezi. Prin urmare, marketingul online a devenit indispensabil afacerilor  deoarece acestea trebuie sa creeze produse si/sau servicii care sa satisfaca nevoile clientilor si sa obtina profit.  Agentia Promos poate realiza acest lucru pentru afacerea ta. Ia legatura cu noi!

 

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!