pinterest social media

Dispozitivele mobile se schimba cu o viteza uimitoare, iar lucrul cel mai important este cresterea utilizarii acestor dispozitive. Cresterea utilizarii dispozitivelor mobile are efecte si asupra firmelor si mai precis asupra site-urilor acestora.

In momentul realizarii unui site  acesta nu trebuie gandit pentru a avea o versiune de mobile, ci trebuie sa il gandim in intregime pentru a fi responsive de la inceput.

De ce aveti nevoie de un site responsive?

Pentru a indeplini conditiile impuse de Google si a va afisa pe pozitii bune in rezultatele oferite de motoarelor de cautare se recomanda un design responsive, mai exact se recomanda crearea a 3 variante, resipinsive design, dynamic serving si versiune de mobil.

 

Daca v-ati gandit ca realizarea unui site ce nu tine pasul cu tehnologia si noutatile este un lucru bun v-ati inselat.

Website mobile responsive

Avantajele site-urilor responsive:

  • traficul de internet de pe dispozitivele mobile a crescut exponential

In ultimii ani s-a inregistrat o cresterea a utilizarii dispozitivelor mobile depasind nivelul de utilizare al desktop-urilor. Analizand acest trend de crestere, un site responsiv este o conditie obligatorie.

  • site-ul este in conformitate cu normele Google

Google apreciaza site-urile ergonomice, iar design-ul responsive ofera o experienta utilizatorilor in timpul navigarii superioara design-ului clasic. Design-ul responsive se adapteaza fiecarei rezolutii si iti ofera o experienta de navigare facila. Un site ce nu este conceput pentru a fi responsive va fi taxat si nu se va mai gasi pe prima pagina.

  • castigi clienti

Un site responsive va atrage mult mai repede atentia utilizatorilor, pentru ca acestia vor gasi informatiile de care au nevoie organizare si optimizate la o marime potrivita pentru rezolutia dispozitivului respectiv. Gasirea informatiilor necesare va creste sansele ca acesta sa converteasca in comparatie cu un site clasic in care informatiile sunt ingramatite si necesita eforturi suplimentare pentru a fi citite.

  • cresterea eficientei bugetului de publicitate

Companiile de promovare sunt influentate de designul unui site. In alta ordine de idei, un site ce nu ofera o experienta placuta  utilizatorilor va afecta campaniile AdWords al caror costuri vor fi mai mari.

Deoarece utilizatorii acceseaza internetul de pe o gama variata de dipozitive, design-ul responsiv este o conditie obligatorie, iar beneficiile se vor vedea atat in numarul de conversii cat si in sumele investite in campanii.

  • sunteti in pas cu tehnologia

O firma ce se respecta si isi doreste sa isi pastreze pozitia sau sa ajunga leader trebuie sa acorde atentie site-ului deoarece prin intermediul site-ului, firma trebuie sa faciliteze accesul utilzatorilor la informatii. Intr-un mediu dinamic online se recomanda sa fii responsive! Ofera-le utilizatorilor informatiile de care au nevoie, dar si o experienta placuta la navigare.

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)