pinterest social media

Rezultate negative si nerelevante despre afacerea ta?

Cand lansezi o cautare despre afacerea ta, Google afiseaza rezultate negative si neadevarate?

Online management reputation (ORM) este raspunsul. ORM este un serviciu ce presupune procesul de gestionare a reputatiei in mediul online prin promovarea informatiilor relevante despre produsele sau serviciile unei companii sau persoane.

Principalele obiective ale serviciilor noastre de ORM sunt:

  • Cresterea vizibilitatii si increderii
  • Protejarea afacerii de potentiale crize de imagine
  • Refacerea imaginii

Managementul reputatiei online

 1. Dezvoltarea unei afaceri este direct influentata de activitatea din online atat a instantelor interne, cat mai ales a celor instantelor externe, de aceea vizibilitatea si increderea reprezinta factori esentiali pentru succesul afacerii tale. Echipa Promos poate contura o strategie eficienta de management al reputatiei in mediul online pentru a creste nivelul de awareness, dar si de a controla imaginea afacerii. O agentie de reputatie online te poate ajuta sa iti imbunatatesti imaginea in online.

2. Mediul online ofera atat oportunitati, cat si riscuri, iar oricine poate posta un articol defaimator, un comentariu negativ, un video denigrator si astfel imaginea afacerii tale este creata si controlata de o instanta externa, care, in mod evident, va incerca sa iti discrediteze afacerea. Asa ca, este important sa comunicam informatii relevante despre afacerea ta sau depsre tine, sa mentinem o comunicare proactiva cu toate tipurile de public, sa monitorizam ceea ce se scrie despre afacerea ta, sa iti gestionam corect conturile de social media si sa avem grija ca activitatea companiei sa se reflecte in reputatia online. Stim ca indeplinirea obiectivelor operationale ale companiei necesita efort si timp, de aceea agentia Promos iti ofera un sprijin prin serviciul de online reputation management care include o serie de activitati menite sa iti protejeze reputatia. Prin servicii SEO acest obiectiv poate fi indeplinit.

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

 

3. Daca te afli in situatia in care reputatia afacerii tale a avut de suferit, inceperea unei campanii de online management reputation este absolut necesara. Vom intelege natura problemei si vom pregati continut pozitiv pentru ca in cautarile referitoare la afacerea ta sa nu mai apara continut negativ.

Asadar, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a controla reputatia in mediul online, echipa Promos ofera servicii profesionale de ORM, adaptate in functie de dorintele si nevoile clientilor.

Intr-un mediu economic atat de dinamic si in care concurenta este atat de puternica se impune protectia online a brandului, dar si monitorizarea brandului, pentru ca in orice moment puteti pierde clienti importanti din cauza unei stiri sau a unui articol ce a aparut pe prima pagina despre compania dumneavoastra.

Online brand reputation management sunt servicii ce au menirea de inlatura de pe prima pagina articolele si site-urile ce vor aduce prejudicii firmei dumneavoastra.