pinterest social media

Google ofera tuturor persoanelor ce detin un site si un cont de AdWords sansa de a-si promova produsele/serviciile in cadrul rezultatelor oferite motoarelor de cautare.

Pay-Per-Click (PPC) este metoda prin care dumneavoastra platiti doar in momentul in care un utilizator a dat click pe anuntul dumnevoasta.

In momentul in care un utilizator cauta un produs sau un servici, in partea de sus si jos a paginii veti vedea reclame sponorizate care va ofera solutii/variante pentru ceea ce dumnevoastra cautati. O agentie de ppc specializata va poate ajuta sa obtineti mai usor vanzari online.

O campanie conceputa si optimizata intr-un mod profesionist va v-a aduce trafic relevant pe site-ul dumnevoastra. Cu un buget de 100 de ron lunar si cu un CPC (cost per click)  0,4 ron, veti obtine cel putin 250 de click-uri, click-uri ce va pot aduce venituri importante in functie de business-ul dumnevoastra.

Pay per click este o metoda eficienta atat pentru consumatori cat si pentru agentii de publicitate!

 

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu agentia noastra de PPC. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Servicii pay per click (PPC)

Cercetarile indica faptul ca o persoana ce cauta va da click pe anunturile platite mai des decat pe orice alta forma de publicitate digitala. Acest lucru denota faptul ca pentru ca oamenii nu se gandesc ca acele anunturi sunt platite pentru a fi pe primele pozitii, ci au in minte doar faptul ca se potrivesc perfect cu nevoile lor. Pentru ca folosim foarte des motoarele de cautare Google ofera atat rezultate organice, cat si platite. Rezultatele organice sunt afisate in functie de optimizarea SEO si de relevanta acestora, iar rezultatele platite vor fi afisate in functie de quality scor, formula dezvoltata de Google pentru a le oferi utilizatorilor anunturi care sa satisfaca cat mai bine nevoile acestora.

Pay per click este eficient si pentru agentii de publicitate care investesc sume importante de bani pentru a-si promova produsele si serviciile, totul pentru ca acestea sa se afle pe prima pagina. Cu ajutorul platforme AdWords si Analytics acestia pot masura calitatea si eficienta campaniilor si le pot optimiza pentru a oferi clientilor produsele de care au nevoie. O agentie de pay per click intelege toti indicatorii din campaniile de promovare si optimizeaza astfel incat sa obtineti mai multe vanzari.

Metoda de promovare pay per click  ofera agentilor de publicitate sansa de a obtine rezultate intr-un timp foarte scurt, rezultate masurabile, control deplin, statistici si informatii care pot ajuta la imbunatatirea afacerii, produselor sau serviciilor.

 

 

De ce sa alegi o agentie PPC pentru firma ta?

In marketing lucrurile nu sunt statice, iar ceea ce invatati astazi sau saptamana aceasta, este posibil ca saptamana viitoare sa nu se mai aplice, motiv pentru care trebuie sa tineti pasul cu evolutia.

Pentru ca piata este foarte competitiva, in fiecare moment un jucator de pe piata va poate lua prin surprindere cu o strategie sau o idee de marketing ce va poate lasa in spate.

Recomandarea noastra este sa abordati fiecare canal de promovare si fiecare segment in mod individual pentru a-l cuceri. Incercati sa faceti tot ceea ce este cel mai bine pentru firma dumneavoastra, iar cand vine vorba de campanii de PPC, cea mai buna alegere o reprezinta o agentie de PPC care sa va reprezinte in lupta cu concurentii.

Priviti agentia de PPC ca find soldatii de elita pe care ii alegeti pentru a castiga razboiul in care va aflati.

O agentie de PPC are experienta de partea sa, iar acest lucru se traduce prin mii sau sute de mii de campanii de PPC gestionate si servicii de PPC oferite in multiple nise astfel incat in momentul in care alegeti o agentie, know how-ul pe care aceasta il are sa poate sa faca o diferenta.

 

Care sunt beneficiile oferite de o agentie Pay Per Click?

O agentie specializata pe acest tip de marketing este focusata pe realizarea de campanii de PPC ce aduc vanzari, iar serviciile de PPC sunt directionate catre atingerea obiectivelor stabilite.

Printre principalele beneficii oferite de o agentie Pay Per Click se enumera:

  • Cresterea numarului de vanzari
  • Scalarea afacerii
  • Realizarea de campanii PPC targetate
  • Eficienta sporita a campaniilor
  • Implementare coduri de tracking pentru a vedea de unde vin conversiile
  • Experienta in industrie
  • Cunostinte avansate de Google Ads
  • Strategii adaptate fiecarui tip de business
  • Utilizare bugete intr-un mod mult mai eficient
  • Maximizare rezultate de marketing

 

Agentie locala vs agentie nationala

Promos este o agentie PPC din Bucuresti, insa acest lucru nu ne-a impiedicat sa lucram cu clienti din toate judetele tarii si chiar de la capatul celalalt al globului.

De-a lungul timpului echipa noastra a lucrat cu clienti din USA, UK, Moldova, Germania, Franta, Italia, Canada, Mexic, Bulgaria si lista poate continua.

Nu va limitati doar la agentiile din zona dumneavoastra si alegeti o agentie potrivita pentru nevoile dumneavoastra chiar daca aceasta este din Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Constanta.

Noi va stam la dispozitie si va oferim toate serviciie de care aveti nevoie din Bucuresti.

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem o agentie transparenta focusata pe rezultate si fiecare client are posibilitatea de a incheia colaborarea dupa prima luna daca nu este multumit te rezultatele oferite.

Este in interesul nostru sa performam pentru dumneavoastra si sa va mentinem in portofoliul nostru.

Facem acest lucru din pasiune si ne dedicam fiecarui proiect in parte pentru ca doar asa putem sa ne dezvoltam impreuna intr-un mod cat mai eficient.