Traim intr-o lume cu o populatie de peste 7 miliarde de oameni, iar pentru a putea sa iti promovezi  afacerea in mediul online trebuie sa conturezi o strategie cu mesaje potrivite pentru fiecare public tinta.

In ultima instanta, fiecare companie are o poveste, fiecare om are o poveste, insa ceea ce noi ne propunem este sa cream povestea in care clientul se afla in centrul povestii companiei. De aceea, fiecare membru al echipei promoveaza gandirea creativa, flexibila, out of the box si adopta o atitudine proactiva.

Portofoliu agentia Promos

Experienta in domeniul promovarii online ne-a oferit un bagaj important de cunostinte, bagaj pe care il imbogatim permanent, atat prin derularea unor proiecte de succes, cat si prin studiul individual si  participarea in cadrul diverselor evenimente din domeniu.

Procesul de invatare continuua ocupa un loc important in politica agentiei Promos, deoarece informatiile din mediul digital se schimba extrem de repede, iar pentru a realiza o buna strategie, trebuie sa fi la curent cu noutatile si sa detii capacitatea de a te adapta. Fiecare proiect de promovare online pe care il derulam se axeaza pe trei elemente cheie: profesionalism, pasiune si orientare catre client.

Obiectivele planului de promovare sunt stabilite cu clientii, deoarece nevoile si dorintele acestora  reprezinta axa care ghideaza activitatea agentiei Promos. Transparenta este o valoare importanta dupa care ne ghidam intreaga activitatate de analiza, planificare si implementare, de aceea realizam in mod constant rapoarte care sa prezinte succint activitatea intreprinsa si rezultatele obtinute.

 

Lucrez cu echipa Promos de luni bune si sunt multumit de rezultatele obtinute. Intrucat ne desfasuram activitatea cu precadere in mediul offline, activitatea de e-commerce s-a vrut a fi dezvoltata pe toate planurile in materie de promovare online, deoarece este o oportunitate de a ajunge mai usor la clientii care au nevoie de produse de plafar.

Florin

La inceput nu am avut asteptari mari legate de colaborarea cu Promos, insa promovarea a inceput sa dea roade dupa cateva luni, iar clientii au inceput sa ma contacteze. Impreuna am inteles mai bine ce cauta publicul nostru tinta si ce asteptari au, astfel, ne-am adaptat serviciile si mesajele la preferintele acestora.

Gabriel

De cand am inceput cu ei mi-au spus ca este o provocare pentru acestia domeniul medical, insa si pentru mine a fost sa lucrez cu o agentie de promovare, nu stiam ce presupun aceste servicii, insa cand am inceput sa primesc telefoane mi-am dat seama ca acesta este un domeniu in care se merita sa fac investitii pe termen lung.

Lorena

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Afla cum iti vom creste vanzarile!

Trimite cateva detalii despre afacerea ta iar noi iti vom face o oferta de nerefuzat!

X
CERE OFERTA!