pinterest social media

Cativa dintre clientii nostri…

 

ElastixKnockoutTopFashionTiffany KidsCallisto

PlanteeaCarGroupPrincessRoweIePeMarie

Toptenochelari vintageeuroleasingelvilaNoblese

 

Traim intr-o lume cu o populatie de peste 7 miliarde de oameni, iar pentru a putea sa iti promovezi  afacerea in mediul online trebuie sa conturezi o strategie cu mesaje potrivite pentru fiecare public tinta.

In ultima instanta, fiecare companie are o poveste, fiecare om are o poveste, insa ceea ce noi ne propunem este sa cream povestea in care clientul se afla in centrul povestii companiei. De aceea, fiecare membru al echipei promoveaza gandirea creativa, flexibila, out of the box si adopta o atitudine proactiva.

 

Portofoliu agentia Promos

Experienta in domeniul promovarii online ne-a oferit un bagaj important de cunostinte, bagaj pe care il imbogatim permanent, atat prin derularea unor proiecte de succes, cat si prin studiul individual si  participarea in cadrul diverselor evenimente din domeniu.

Procesul de invatare continuua ocupa un loc important in politica agentiei Promos, deoarece informatiile din mediul digital se schimba extrem de repede, iar pentru a realiza o buna strategie, trebuie sa fi la curent cu noutatile si sa detii capacitatea de a te adapta. Fiecare proiect de promovare online pe care il derulam se axeaza pe trei elemente cheie: profesionalism, pasiune si orientare catre client.

Obiectivele planului de promovare sunt stabilite cu clientii, deoarece nevoile si dorintele acestora  reprezinta axa care ghideaza activitatea agentiei Promos. Transparenta este o valoare importanta dupa care ne ghidam intreaga activitatate de analiza, planificare si implementare, de aceea realizam in mod constant rapoarte care sa prezinte succint activitatea intreprinsa si rezultatele obtinute.