pinterest social media
Postarile Google pentru intreprinderile mici se muta in Google My Business Articol recent Descopera cum sa iti... Urmatorul articol AdWords Editor’s –...

Google a mutat locatia de gestionare a Google Posts si compania spera sa extinda postarile pentru mai multe companii si organizatii.

Intreprinderile mici care se afla in programul Google Posts pot, totusi, sa utilizeze serviciul experimental, dar locatia acelei caracteristici a fost mutata in Google My Business area.

Google Posts este o functie care permite persoanelor si companiilor sa creeze continut direct pe Google care apare pe pozitii foarte bune in rezultatele cautarii Google pentru numele lor.

Desi Google a extins recent Google Posts la mai multe intreprinderi, organizatii si persoane, Google declara ca nu este inca deschis pentru companii care nu au fost deja invitate in program. Google a spus ca spera sa-l extinda mai mult in timp si a promis ca o actualizare va veni in curand.

Va vom tine la curent cand Google va extinde aceasta functie la mai multe companii si la modul in care o puteti utiliza.

Deocamdata, daca aveti acces, il puteti vedea sub o locatie in cadrul Google My Business, facand click pe bara de meniuri din partea stanga pentru a extinde functiile si optiunile locatiei.

Share

Vrem sa stim parerea ta