Oferte promovare

Servicii SEO
$

Audit SEO

On page

Off page

Optimizare locala

Content marketing

Implementare Schema.org

Optimizare viteza website

Raport lunar

Campanii Adwords
$

Analiza business

Analiza keywords

Implementare coduri Adwords

Creare mesaje si bannere

Dynamic diysplay ads

Set up

Remarketing

Optimizare zilnica

Raport lunar

Campanii Facebook
$

Analiza business

Creare profile buyer persona

Implementare pixel

Creare mesaje si bannere

Dynamic product ads

Set up

Remarketing

Optimizare zilnica

Raport lunar

Alte servicii
$

User experience

Conversion rate optimization

Video marketing

Branding

E-mail marketing

Social Media

Marketing afiliat

Web design

Analiza date

Preturile pentru promovarea SEO depind de dificultatea de rankare pe cuvintele cheie asociate website-ului sau magazinului dumneavoastra. Preturile pentru promovarea PPC (Facebook si Adwords) depind de bugetul investit. Referitor la crearea/modificarea unui website, difera in functie de design-ul ales si cerintele clientului.

Promos este o agentie de promovare online al carui scop este  reprezentat de satisfacerea nevoilor clientilor.  Suntem o echipa formata din oameni tineri, creativi, cu experienta, imaginatie, iar invatarea continuua si perfectionarea reprezinta obiectivele noastre permanente.

De-a lungul anilor am invatat ca pentru a reusi trebuie sa tratam lucrurile cu profesionalism, pasiune si orientare catre client, pentru ca o strategie de succes nu poate avea succes fara a fi elaborata de ambele parti.

Serviciile de promovare online constau in urmatoarele:

– Creare site (web design);

– Optimizare SEO;

– Campanii Google AdWords;

– Campanii Facebook Ads;

– Branding.

Preturi servicii SEO, promovare Facebook Ads si Google Ads

Desfasurarea activitatii se va realiza printr-o transparenta deplina astfel incat dumneavoastra veti sti in fiecare moment ce facem pentru a va creste afacerea.

Suntem dedicati muncii noastre si tratam lucrurile ca atare pentru ca la final atat dumneavoastra, cat si noi sa fim multumiti.

Acestea sunt serviciile la care trebuie sa apeleze orice afacere care isi propune ca in perioada urmatoare sa cunoasca o crestere si o dezvoltare economica.

Ne implicam 100% in ceea ce facem, iar creativitatea, ideile, cunostintele, solutiile, propunerile si informatiile pe care vi le oferim reprezinta plusul ce va v-a face sa va diferentiati de concurenta.

Asumati-va riscuri si investiti inteligent! Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Serviciile de promovare online au un raport pret-calitate bun, sunt adaptate in functie de nevoile clientilor si sunt grupate in trei categori, tocmai pentru a oferi posibilitatea de a alege optiunea care se potriveste planului de promovare online a afacerii tale. De asemenea, preturile pentru promovare sunt stabilite pornind de la etapa in care se afla afacerea si de la serviciile de care are nevoie pentru a atrage cat mai mult trafic pe site si, in ultima instanta, pentru a creste rata de conversie.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Pachetele oferite cuprind servicii SEO, Google Adwords si Facebook Ads, care genereaza atat trafic organic, cat si platit, iar preturile variaza de la 105 la 245 de euro. Astfel, prin intermediul servicilor oferite o companie isi poate consolida toate cele trei naturi ale media, own media, earned media si paid media, iar prezenta in mediul online va deveni mai solida.

Bugetul alocat unei campanii Google Adwords, Facebook Ads sau SEO reprezinta o sursa importanta de investitie pentru afacerea ta, deoarece prin intermediul acestor metode afacerea ta poate fi propulsata in mediul online, acolo unde se afla potentiali clienti, cei peste 8 milioane de utilizatori care iti pot cunoaste afacerea si pot opta pentru serviciile si/sau produsele companiei tale. In plus, mediul digital reprezinta mediul care ofera un ROI (Return of Investment) mai mare decat cel offline, aspect sustinut in statistici.

Afacerea ta se afla la un click distanta de profit. Alege planul potrivit de promovare online a afacerii tale.

Contactati-ne azi la 074.375.3276 sau trimiteti-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro si solicitati o oferta.