pinterest social media

Preturi Promovare Online

Facebook Ads

Analiza business

Creare profile buyer persona

Strategie marketing personalizata

Creare mesaje si grafica

Set up

Instagram ads

Remarketing si lookalike

Facebook dynamic product ads

A/B testing reclame

Optimizare zilnica

Raport lunar

Google Ads

Analiza business

Analiza concurenti

Analiza clienti

Strategie marketing personalizata

Creare anunturi si grafica

Set up

Audiente Remarketing

Google shopping Ads

A/B testing anunturi

Optimizare zilnica

Raport lunar

Servicii SEO

Audit SEO

Analiza keywords

Analiza concurenti

SEO on page

Link building

SEO local

Content marketing

Schema.org

Creare articole

Optimizare zilnica

Raport lunar

Alte servicii

User experience

Conversion Rate Optimization

Online Management Reputation

Webdesign

Aplicatii mobil

Social Media

Branding

Social Media

Local marketing

Consultanta

Cat costa si care este pretul pentru promovarea online a firmei tale?

La agentia Promos tu faci pretul pentru promovare deoarece in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie iti vom crea un plan de promovare ca sa iti demonstreze ce rezultate putem obtine, dar si cat de eficienti putem fi. Promos este o agentie de promovare online full service ce ofera servicii complete de promovare online. De mai bine de 5 ani construim si gestionam site-uri de prezentare si magazine online care continua sa creasca luna de luna imbogatindu-si numarul de clienti sau sporindu-si numarul de vanzari datorita serviciilor de promovare pe care le oferim.

Dupa aceasta etapa de test, va veti dori sa investiti mai mult pentru a obtine rezultate cat mai bune.Nu exclude niciodata promovarea online din strategia de marketing a firmei tale. Pe piata se afla multiple firme care in prezent obtin clienti doar din promovarea online.

Preturile pentru promovarea pe Google, Facebook cat si preturile pentru optimizarea site-ului sunt extrem de accesibile.

Stim ca bugetele de marketing sunt mici in general, insa specialisti din echipa noastra pot obtine rezultatele de care ai nevoie ca firma ta sa creasca si sa se dezvolte.

 

 

Preturi Seo

Care este pretul pentru servicii SEO?

Preturile pentru SEO sunt rezonabile pentru o optimizare de baza pe care orice site trebuie sa o aiba, insa daca va doriti sa urcati pe prima pagina pentru multiple cuvinte cheie si pentru care competitia este extrem de dificila pretul va fi diferit.

Echipa de specialisti de la agentie Promos are toate cunostintele necesare ca tu sa ai un site optimizat, performant, eficient si care sa genereze rezultate pe termen lung.

Daca sunteti in cautarea unei rankari pe prima pagina, pe cele mai puternice si importante cuvinte cheie pretul pentru serviciile noastre se va modifica, insa pentru a primi o oferta personalizata ne poti contacta.

Spune-ne care este site-ul tau, care este bugetul de care dispui si care este obiectivul urmarit, iar noi iti vom face o oferta astfel incat sa ajungi pe prima pagina in cel mai scurt timp.

 

Preturi Google Ads

Campaniile de Google Ads raman printre cele mai importante canale pe care va puteti promova. Acest canal va poate genera peste 50% din vanzari in functie de domeniul de activitate .

Cat costa promovarea pe Google Ads si care sunt preturile pentru managementul campaniilor? Pretul pentru serviciile noastre va fi adaptat in functie de bugetul pe care doriti sa il investiti in campaniile de promovare pe Google Ads.

Preturile pentru promovarea pe Google Ads este influentat si de platforma, insa aceste preturi se vor duce direct catre Google. Dupa prima luna vom discuta pe baza rezultatelor obtinute astfel incat dumneavoastra veti sti daca doriti sa cresteti investitiile sau sa ramaneti la bugetul de inceput.

 

Preturi Facebook Ads    

Care sunt preturile pentru promovarea pe Facebook?

La agentia Promos oferim servicii de promovare la preturi avantajoase.  Daca sunteti la inceput de drum si doriti sa stiti care sunt preturile pe Facebook Ads, noi va putem spune ca oferim servicii de management al campaniilor de Facebook Ads la preturi rezonabile.

Promovarea pe Facebook poate fi extrem de eficienta daca persoana ce realizeaza campaniile stapaneste extrem de bine toate informatiile si experienta necesara pentru a ajunge la publicul tinta vizat. Cu targetarile potrivite, chiar si cu un buget de start up veti obtine rezultate, iar dupa prima luna veti dori sa investiti si mai mult in promovarea firmei dumneavoastra.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe detalii si iti vom explica care este cea mai buna strategie pentru firma pe care o conduci, astfel incat sa atingi obiectivele stabilite.

Preturile pentru promovarea SEO depind de dificultatea de rankare pe cuvintele cheie asociate website-ului sau magazinului dumneavoastra. Preturile pentru promovarea PPC (Facebook si Adwords) depind de bugetul investit. Referitor la crearea/modificarea unui website, difera in functie de design-ul ales si cerintele clientului.

Promos este o agentie de promovare online al carui scop este  reprezentat de satisfacerea nevoilor clientilor.  Suntem o echipa formata din oameni tineri, creativi, cu experienta, imaginatie, iar invatarea continuua si perfectionarea reprezinta obiectivele noastre permanente.

De-a lungul anilor am invatat ca pentru a reusi trebuie sa tratam lucrurile cu profesionalism, pasiune si orientare catre client, pentru ca o strategie de succes nu poate avea succes fara a fi elaborata de ambele parti.

Serviciile de promovare online constau in urmatoarele:

– Creare site (web design);

– Optimizare SEO;

– Campanii Google AdWords;

– Campanii Facebook Ads;

– Branding.

Preturi servicii SEO, promovare Facebook Ads si Google Ads

Desfasurarea activitatii se va realiza printr-o transparenta deplina astfel incat dumneavoastra veti sti in fiecare moment ce facem pentru a va creste afacerea.

Suntem dedicati muncii noastre si tratam lucrurile ca atare pentru ca la final atat dumneavoastra, cat si noi sa fim multumiti.

Acestea sunt serviciile la care trebuie sa apeleze orice afacere care isi propune ca in perioada urmatoare sa cunoasca o crestere si o dezvoltare economica.

Ne implicam 100% in ceea ce facem, iar creativitatea, ideile, cunostintele, solutiile, propunerile si informatiile pe care vi le oferim reprezinta plusul ce va v-a face sa va diferentiati de concurenta.

Asumati-va riscuri si investiti inteligent! Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Serviciile de promovare online au un raport pret-calitate bun, sunt adaptate in functie de nevoile clientilor si sunt grupate in trei categori, tocmai pentru a oferi posibilitatea de a alege optiunea care se potriveste planului de promovare online a afacerii tale. De asemenea, preturile pentru promovare sunt stabilite pornind de la etapa in care se afla afacerea si de la serviciile de care are nevoie pentru a atrage cat mai mult trafic pe site si, in ultima instanta, pentru a creste rata de conversie.

Contactati-ne! Primiti raspuns in 24h.

Daca va doriti mai multe vanzari din online va invitam sa lucrati cu noi. Specialisti nostrii implementeaza si optimizeaza campanii de promovare eficiente, urmarind un raport cat mai bun intre numarul de conversii si cost per conversie.

Informatii de contact
Telefon: 0743.753.276
E-mail: contact@promovareaonline.ro
Program: 09:00 – 17:00 (luni – vineri)

Pachetele oferite cuprind servicii SEO, Google Adwords si Facebook Ads, care genereaza atat trafic organic, cat si platit, iar preturile variaza. Astfel, prin intermediul servicilor oferite o companie isi poate consolida toate cele trei naturi ale media, own media, earned media si paid media, iar prezenta in mediul online va deveni mai solida.

Bugetul alocat unei campanii Google Adwords, Facebook Ads sau SEO reprezinta o sursa importanta de investitie pentru afacerea ta, deoarece prin intermediul acestor metode afacerea ta poate fi propulsata in mediul online, acolo unde se afla potentiali clienti, cei peste 8 milioane de utilizatori care iti pot cunoaste afacerea si pot opta pentru serviciile si/sau produsele companiei tale. In plus, mediul digital reprezinta mediul care ofera un ROI (Return of Investment) mai mare decat cel offline, aspect sustinut in statistici.

Afacerea ta se afla la un click distanta de profit. Alege planul potrivit de promovare online a afacerii tale.

Contactati-ne azi la 074.375.3276 sau trimiteti-ne un e-mail la contact@promovareaonline.ro si solicitati o oferta.