pinterest social media

Pinterest este o platforma al carei continut isi propune sa te inspire si sa iti ofere idei, insa in acelasi timp, platforma le permite afacerilor sa isi promoveze produsele inovative sau foarte interesate in fata a milioane de utilizatori.

 

promovare pinterest

De ce sa utilizezi Pinterest si sa te promovezi pe aceasta platforma?

  • Creste numarul de comenzi pentru afaceri

Conform statisticilor 1 din noi utilizatori ce va un pin promovat efectueaza o acizitie. Utilizatorii de cauta diferite lucruri pe Pinterest sunt foarte inclinati catre a face o achizitie

Continutul de pe Pinterest functioneaza ca un stimulent pentru apetitul de achizitie al utilizatorilor, iar dupa ce au cautat lucruri foarte interesante  pe care invearca sa le gaseasca pe un website pentru a le cumpara, o campanie bine targetata care sa ofere produsul sau produsele cautate va obtine o achizitie din partea utilizatorului.

  • Genereaza cerere

Utilizatorii de pe Pinterest nu cauta branduri, motiv pentru care daca doriti sa va promovati produsele, este locul potrivit pentru ca veti genera cerere pentru acestea si veti consolida un brand in jurul acestora.

  • Genereaza trafic pentru website-ul tau

Postati Pin-uri cat mai interesante si completati informatii utile si relevante despre acestea astfel incat acestea sa rankeze in cautarile utilizatorilor si sa genereze trafic pentru website-ul dumneavoastra.

  • Generezi engagement

Creand Pin-uri interesante, veti genera engagement pentru afacerea dumneavoastra. Imaginati-va ca un foarte bun este distribuit catre zeci de persoane sau poate genera accesari ale website-ului.

  • Promoveaza continut ce va fi intotdeauna cautat

Continutul este cheia pentru a obtine trafic constant din Pinterest, insa pentru acest lucru aveti nevoie de Pin-uri care vor fi relevante intotdeauna pentru utilizatori.

pinterest ads

Promovare platita

Pinterest asemenea altor platforme evolueaza si adauga noi functii pe care utilizatorii cat si afacerile le pot utiliza pentru a-si scala afacerea.

Este important sa va cunoasteti afacerea pentru ca doar asa veti sti ce tip de canal vi se potriveste. Daca sunteti o afacere in care ideile si continutul vizual joaca un rol important Pinterest Ads va poate ajuta sa va cresteti afacerea prin:

  • Campanii de awareness;
  • Campanii de engagement;
  • Web traffic
  • App pins
  • Video pins

promovare pinterest

Echipa noastra va ofera servicii pentru a va optimiza continutul de pe Pinterest astfel incat sa obtineti trafic prin intermediul acestuia.

Cu toate acestea, focusul nostru este pe obtinerea de rezultate palpabile. Daca doriti sa obtineti mai multe vanzari accesand canale noi de promovare echipa noastra este pregatita sa va ajute cu promovarea pe Pinterest.

Avem experienta in realizarea de campanii de Pinterest Ads si va putem spune ca rezultatele pot fi extrem de bune cu ajutorul unor campanii bine targetate si cu anunturi care sa atraga atentia utilizatorilor.

Va invitam sa ne contactati pentru a discuta care este cea mai buna strategie pentru afacerea ta. Dupa o analiza detaliata va vom comunica care este strategia potrivita si cum va putem scala afacerea utilizand Pinterest Ads sau alte platforme de promovare.