pinterest social media

promovare pe snachat

In mixul de marketing al afacerii dumneavoastra trebuie sa fie cate putin din toate, astfel incat prin asigurarea unei prezente constante pe toate platformele de socializare si investind in promovare veti reusi sa creati un brand puternic.

Pe langa partea de promovare organica, pe retelele de socializare, in mixul de marketing ar afacerii dumneavoastra trebuie sa se regaseasca si Snapchat Ads care se bucura de succes in randul persoanelor tinere.

Daca audienta dumneavoastra tinda este reprezentata de tineri sau persoanele de pana in 24 de ani, pe Snapchat veti gasi persoanele potrivita.

 

De ce ar trebui sa investesti in promovarea pe Snapchat?

snapchat ads

  1. Audienta tanara

Snapchat este o platforma ideala pentru a interactiona cu persoanele tinere. Tineti cont de ceea ce le place, ce tip de continut prefera, modul in care inteleg lucrurile si creati anunturi si continut care sa ii determine sa efectueze anumite actiuni.

 

  1. Snap Pixel

Cu ajutorul Snap Pixel veti putea monitoriza ce fac utilizatorii dumneavoastra si cum interactioneaza cu website-ul, lucru care va ajuta la optimizarea campaniilor.

 

  1. Varsta publicului tinta

Trebuie sa tineti cont ca orice campanie de marketing contribuie la consolidarea unui brand, iar publicul tinta actual este reprezentat de tineri, iar daca va plasati in mintea lor, in 2-3 ani, acesti va pot deveni consumatori loiali pentru ca se maturizeaza.

 

  1. Engagement

Tipul de continut pe care aplicatia il promovareaza este generator de engagement, iar in acest fel va veti putea bucura de rezultate vizibile din primele zile ale campaniilor.

 

  1. Un nou tip de promovare

Fiecare platforma vine cu o noua idee de promovare cu noi formate de continut si de anunturi, iar Snapchat u se abate de la acest lucru. Este recomandat sa alocati timp pentru a studia timpul de continut permis si cum anume trebuie creat pentru a putea crea campaniii de promovare care sa se plieze pe standardele platformei.

 

  1. Vanzari

Snapchat are o audienta tanara, un tip de continut ce genereaza engagement, formate diferite de anunturi si posibilitati de targetare ce permit obtinerea de vanzari/leaduri/trafic.

 

Pentru afaceri obiectivul final este obtinerea de rezultate, iar echipa noastra stie acest lucru.

Va recomandam ca in cazul in care doriti sa accelerati cresterea afacerii dumneavoastra introducand in mixul de marketing promovarea pe Snapchat sa apelati la ajutorul unor specialisti.

 

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa va promovati afacerea prin intermediul Snapchat.

Fie ca este vorba de oferirea de recomandari cu privire la continutul pe care doriti sa il promovati pe Snapchat, tipul de strategie potrivit afacerii dumneavoastra sau la realizarea de colaborari cu influenceri locali, echipa noastra va poate ajuta.

promovare snapchatOferim servicii complete de marketing (analiza, planificare, implementare, management, optimizare si raportare) astfel incat sa putem satisface nevoile tuturor.

Fie ca esti o firma prestatoare de servicii sau un magazin online, echipa noastra va poate ajuta sa va promovati pe Snapchat in mod corespunzator astfel incat sa ajungeti la audienta dorita si sa obineti rezultate pentru a va putea scala afacerea.