pinterest social media

promovare tiktok

TikTok este una dintre aplicatiile momentului avand lunar milioane de utilizatori activi care prin continutul sau ajuns pe un numar tot mai mare de device-uri.

Fiind o aplicatie in crestere si bucurandu-se de un succes tot mai mare, posibilitatile de promovare au inceput sa apara, iar business-urile pot profita de pe acest lucru.

 

Promovare Organica

In mod clar va puteati crea un cont pe Tik Tok pentru afacerea voastra, iar prin intermediul acesteia sa va promovati produsele sau serviciile prin intermediul clipurilor.

Secretul in spatele vanzarii pe Tik Tok consta in faptul ca trebuie sa fiti creativi. Aveti nevoie de videoclipuri virale, ce pot fi usor impartasite cu prietenii si care au un continut diferit. Acest lucru este posibil cu ajutorul catorva abilitati tehnice, dar si cu multa creativitate.

Postand constant si clipuri foarte interesante veti ajunge in atentia publicului tinta, obtinand vanzari.

 

Promovare Platita

Aceasta optiune prinde amploare si tot mai multe afaceri se folosesc de Tik Tok pentru a-si targeta publicul tinta. Ceea ce este important de retinut este faptul ca este necesar sa va cunoasteti audienta si sa stiti cum sa o targetati. De asemenea aveti nevoie si de clipuri care sa va ajute sa obtineti conversii.

Recomandarea noastra este sa apelati la ajutorul unei echipe de specialisti cu experienta care stiu cum sa targeteze si ce tip de continut sa utilizeze pentru promovarea unei afaceri ce presteaza servicii sau a unui magazin online ce comercializeaza diferite produse.

 

De ce sa investiti in promovarea pe Tik Tok?

promovare pe tiktok

  1. Audienta vasta

TikTok a castigat extrem de repede popularitate prin intermediul clipurilor de scurta durata si a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii. Avand un numar mare de instalari, in mod evideti aveti posibilitatea de a targeta prin anunturi o audienta vasta si cu un format nou de anunturi.

 

  1. Engagement

Datorita algoritmului sau cu ajutorul campaniilor de Tik Tok si prin intermediul clipurilor puteti sa va scalati afacerea peste noapte.  Reteta potrivita nu exista, insa sunt o multime de conturi ce au explodat intr-un timp scurt, ajungand de la cativa urmaritori la sute de mii.

 

  1. Locatie

TikTok evolueaza extrem de repede, insa in functie de locatie puteti intelege mai bine ce tip de continut prefera utilizatorii, ce tip de creatori urmaresc si cum ii puteti determina sa efectueze o actiune.

 

  1. Fii cu un pas inainte

Investind din timp in promovarea afacerii tale pe TikTok, alocand timp inainte ca tot mai multe firme sa inceapa sa se promoveze si costurile de marketing sa creasca vei avea avantajul de a fi cu un pas inainte si de a te bucura de costuri mai mici si de rezultate foarte bune.

 

  1. Mix de marketing

Cu ajutorul Tik Tok va extindeti numarul de canale de marketing si va securizati afacerea. In acest fel veti fi prezenti pe toate retelele de socializare si veti genera venituri pentru afacerea dumneavoastra.

tik tok ads

Daca esti printre persoanele ce isi doresc sa fie cu un pas inaintea competitiei te rugam sa ne contactezi si iti vom spune cum poti utiliza Tik Tok in favoarea afacerii tale.