pinterest social media

whatsapp ads

Mixul de marketing al unei afaceri trebuie sa fie cat mai diversificat, motiv pentru care va putem ajuta sa va promovati afacerea prin intermediul Whatsapp.

In online sunt o multime de afaceri mici si medii, iar de cele mai multe ori managerul sau o persoana dedicata se ocupa de gestionarea afacerii.

Prin intermediul Whasapp va putem ajuta sa va scalati afacerea, iar acest lucru este posibil prin crearea unei comunitati in jurul afacerii pe care o gestionati.

Cum va putem ajuta sa va promovati afacerea?

Echipa noastra va poate ajuta sa:

  1. Sa obtineti solicitari/programari pe whatsapp
  2. Sa obtineti comenzi
  3. Sa construiti un grup cu persoanele interesate de ceea ce oferiti
  4. Sa va promovati pe grupurile create
  5. Senerati trafic catre website-ul dumneavoastra prin intermediul whatsapp
  6. Sa va cresteti vanzarile

 

Promovare Whatsapp Business

Primul pas pentru a va promova pe Whatsapp este sa creati un cont de Business. Este important de retinut faptul ca pe acelasi numar nu puteti avea atat contul de Whatsapp personal cat si cel de Business.

Alocati un numar pentru firma si utilizati-l doar pe acela astfel incat sa puteti reprezenta firma in mod corespunzator.

Crearea unui cont de Whatsapp Business va permite sa gestionati conversatiile cu clientii, sa oferiti informatii detaliate despre afacerea dumneavoastra, sa trimiteti update-uri, promotii si oferte despre acestea.

 

Care sunt pasii pentru a va promovare pe Whatsapp?

  1. Whatsapp Business

Asa cum am spus este important sa aveti un cont de Whatsapp Business pentru a va promova. Completati contul de Whatsapp Business cat mai detaliat.

  1. Catalog

Avand un cont de Whatsapp Business puteti crea un catalog cu produsele/serviciile oferite. Acest lucru va permite sa trimiteti direct utilizatorilor un produs sau un serviciu pe care il oferiti impreuna cu detalii referitoare la pret si produs.

  1. Obiectivul

Este important sa ne comunicati care este obiectivul dumneavoastra. Daca doriti sa obtineti solicitari pe Whatsapp, vom crea campanii ce vor genera mesaje pe Whatsapp pentru afacerea dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa creati un o comunitate, vom targeta campanii de promovare astfel incat persoanele interesate sa primeasca noutati sa intre in unul din grupurile pe care le gestionati.

  1. Promovare

Serviciile noastre de promovare va ajuta sa obtineti rezultate ce se vor concretiza in mesaje pe Whatsapp, apeluri sau programari, insa putem crea si grupuri care sa reprezinta baza dumneavoastra de clienti cu care discutati in mod constant.

whataspp business

De ce este importanta promovarea pe Whatsapp?

Pentru a va putea consolida afacerea aveti nevoie de trafic, solicitari, programari sau vanzari constante, iar prin intermediul Whatsapp puteti genera in mod gratuit ceea ce va doriti.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alocati timp si sa consolidati baza de date pe care o aveti la dispozitie astfel incat pe masura ce timpul trece sa gestionati doar prin cateva mesaje automate sute de  accesari ale website-ul, telefoane si comenzi.

promovare whatsapp

Contacteaza-ne daca iti doresti sa afli cum sa incluzi Whatsapp in strategia de promovare cat si detalii despre modul in care te putem ajuta!