pinterest social media

In prezent orice business are nevoie are nevoie de un site, iar in functie de specificul acestuia, site-ul poate fi doar un mijloc prin care clientii sa aiba acces la anumite informatii sau acesta poate fi chiar motorul afacerii. Daca in urma cu 10-15 ani numarul site-urilor era extrem de redus, in prezent zilnic se lanseaza mii de site-uri care au diferite scopuri.

Daca va doriti un site profesional recomandat este sa apelati la specialisti deoarece datorita experientei lor si cunostintelor dobandite in domeniu, acestia va pot oferi in doar cateva zile un site complet functional care sa va ajute sa obtineti clientii pe care vi-i doriti.

Fie ca este vorba de un site de prezentare sau un magazin online, recomandarea noastra este sa colaborati intotdeauna cu profesionisti.

Realizare website ieftin

Agentia Promos ofera servicii de web design pentru orice persoana care isi doreste ca proiectul sau sa devina realitate. Specialisti din echipa noastra realizeaza in doar cateva zile site-ul de care aveti nevoie. Crearea unui website presupune in primul rand alegerea platformei pe care se va realiza acesta, apoi alegerea design-ului.

Ce presupune colaborarea cu o agentie de creare website?

  1. Contactati-ne si spuneti-ne despre proiectul dumneavoastra;
  2. Va vom oferi propuneri de teme pentru site;
  3. Suntem deschisi la sugestiile venite din partea dumneavoastra;
  4. Va vom oferi sugestii de domenii pe care le puteti achizitiona, asta in cazul in care nu ati achizitionat deja un domeniu;
  5. Dupa stabilirea unei teme si achizitionarea domeniului, site-ul va fi dat in lucru;
  6. Optional ne putem ocupa de continutul de pe site;
  7. Dupa cateva zile, in functie de complexitatea proiectului, site-ul este predat proprietarului.

Site-ul este realizat in functie de cerintele clientului, iar dupa finalizarea acestuia, site-ul va ramane pe perioada nedeterminata in posesia clientului, acesta fiind liber sa faca tot ceea ce isi doreste cu acesta.

Si tu poti avea un site sau un magazin online. Crearea unui site web se poate realiza intre 7 si 14 zile, la cerintele clientului. Intrucat realizarea unui website implica un design care sa ii placa in primul rand clientului, agentia Promos pune la dispozitie clientului o serie de design-uri de website-uri din care isi poate alege.

Contactati-ne si va vom spune ce recomandari avem pentru dumneavoastra!