pinterest social media

De Black Friday Agentia Promos ofera servicii de promovare reduse cu -50%, care va vor duce afacerea la urmatorul nivel, prin a va creste substantial vanzarile. Antreprenorii au sesizat necesitatea investitiei in promovarea online a produselor/serviciilor oferite, efectele fiind vizibile in cifra de afaceri. Oferta este disponibila in perioada 15.11.2016 – 22.11.2016.

Incasarile unei firme ce investeste in promovarea online a produselor/serviciilor vor proveni in procent de peste 10% din comenzi online, apeluri provenite din anunturi AdWords, comenzi din campaniile de Facebook Ads, campanii de e-mailuri marketing.

Campaniile de promovare online ofera rapoarte precise, astfel incat dumneavoastra veti sti cum a fost utilizat bugetul pentru promovare.

Serviciile sunt personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra pentru a va obtine un numar mare de conversii la un cost/conversie mic. Agentia Promos va ofera serviciile urmatoare:

OFERTA BLACK FRIDAY

Reduceri -50%
Start
̶ ̶€̶1̶5̶0̶
75lunar

SEO on page

SEO off page

Optimizare locala

Content marketing

Manager dedicat

Raport lunar

Business
̶€̶ ̶2̶5̶0̶
125lunar

Campanii Google Adwords

SEO on page

SEO off page

Optimizarea locala

Content marketing

Manager dedicat

Raport lunar

Business Premium
̶ ̶€̶350̶
175lunar

Campanii Facebook Ads

Campanii Google Adwords

SEO on page

SEO off page

Optimizare locala

Content marketing

Manager dedicat

Raport lunar

Website Profesional
̶€̶ ̶500̶
250

Layout personalizat

Design Responsive

Implementare e-commerce (optional)

Creare meniu si pagini

Adaugare continut

Creare logo

SEO basic

 

De Black Friday dam startul unei perioade in care toate serviciile oferite le puteti achizitiona la preturi reduse cu -50%. Incepand de la servicii de web design, optimizare SEO, campanii AdWords, Facebook Ads, E-mail Marketing, Branding sau Social Media, toate beneficiaza de preturi promotionale.

Pentru ca este cea mai „neagra” zi din an achizitionati serviciile care va vor face viitorul mai bun.

Alegeti sa va creati un site sau sa ii schimbati designul pentru a vinde. Imaginea companiei este reflectata de site-ul dvs.

Optimizati-va siteul pentru a fi pe prima pagina in cautarile utilizatorilor dumneavoastra. Afisarea pe prima pagina in Google atrage mai multi clienti. Investiti in campanii de AdWords, Facebook Ads, E-mail Marketing pentru rezultate rapide si alegeti sa tineti clientii la curent si cat mai aproape de dumnevoastra prin campanii de Social Media si promovarea brandului.

Afacerea dumneavoastra se afla la un click distanta de profit! Contacteaza-ne pentru a discuta si alege planul potrivit de promovare online pentru afacerea dvs.

Investeste inteligent in ziua cu cele mai multe reduceri din an!

Share

Vrem sa stim parerea ta